Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Blizna

Blizny po depilacji

Polecane posty

Go艣膰 Blizna

Mam pytanie dotyczace blizn po depilacji w okolicach bikini.Czy jest jakis spos贸b (najlepiej domowy) na ich wybielenie? Generalnie nie znalaz艂am jeszcze skutecznej dla siebie metody depilacji okolic bikini. Nie moge u偶ywa膰 maszynek bo w艂osy mi wrastaj膮 i wygl膮da to tak jakbym mia艂a tysi膮ce czarnych kropeczek w tym miejscu, kremy depilacyjne s膮 r贸wnie偶 nieskuteczne w艂a艣nie z powodu wrastaj膮cych w艂os贸w. Dlatego najcz臋sciej u偶ywam pensety. Zaj臋cie mega nudne i czasoch艂onne ale efekt przez jakie艣 3 dni zadowalaj膮cy. Niestety te w艂oski kt贸re mi wrastaj膮 staram sie delikatnie "wyd艂uba膰" spod sk贸ry a poniewa偶 nawet zadrapanie na mojej sk贸rze powoduje blizne to od tego "d艂ubania" mam tych blizn pe艂no i doprowadza mnie to do sza艂u.Dlatego je偶eli kt贸ra艣 z was ma podobny problem i spos贸b na te blizny to bede naprawd臋 wdzi臋czna za ka偶d膮 wskaz贸wk臋.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pensetka
ja te偶 u偶ywam p臋sety!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joannaamelia
ja tez mam ten problem ale mi pomagaja kremy chociaz ostatnio zaczelam golic maszynka i nie jest juz tak zle skora musi sie przyzwyczaic i najlepiej jest depilowac wtedy gdy nie musisz szybko sie ubierac ja po depilacji nawilzam skore dosc mocno najlepiej oliwka dla dzieci lub takim kremem z maslem kakaowym bo ma dzialanie lagodzace i paraduje tak troche po domu bez gaci az sie wchlonie i smaruje drugi raz wtedy skora sie tak nie wysusza a wiadomo ze podczas golenia sciaga sie warstwe ochronna skory nie wiem moze tobie tez to pomoze u mnie zaczyna dawac lepsze efekty zaczynaja zanikac stare plamki a nowych nie przybywa juz tak wiele mam nadzieje ze z czasem juz nie beda sie w ogole pojawiac pozdrawiam

Udost臋pnij ten post