Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mob

przyjaźń między kobietą a mężczyzna

Polecane posty

jasne ze istnieje sama mam takiego przyjaciela z ktory nic wiecejmnie nie laczy procz tego ze znamy sie jak lyse konie

Gość Ktos kiedys mi napisal
kocha swojego przyjaciela bardziej niz chlopaka bo jest moim przyjacielem bo wiem że będzie nim do końca życia a miłość nie zawsze jest wieczna ludzie którzy po rozstaniu zostają przyjaciółmi są jednostkami sa wyjątkowi , przyjaźń którą uda się wygrać po miłości jest wyjątkowa i przez nią poniekąd ci ludzie również właśnie dlatego że miłośc raz na 1000 przypadków potrafi przerodzić się w przyjaźń kocham go, ale już nie jak mężczyznę kocham go jak przyjacila i nie układało nam się jako parze potrzebuję go bardzo i kiedyś często zastanawiałam się czy to nie jest jednak w dalszym ciągu miłość człowiek ma takie refleksje zwłaszcza gdy przyjaciel/przyjaciółka mający do tej pory zawsze dla ciebie czas spotyka partnera życiowego boli że nie jesteśmy już tak ważni że nie jesteśmy w centrum uwagi i wtedy zaczynamy tęsknić, zaczynamy myśleć "a może to miłość... i co tu jest prawda .??????????

Gość wierzyłam w taką przyjaźń
marzyłam całe zycie o przyjacielu , dopóki mój kochany meżulek nie zaczął nazywać każdej nowo poznanej baby, z ktorą szczerzej pogadał -przyjaciółką :p Jedna z tych pseudo przyjaciółek(mężatka z dzieciakiem) chciała się z nim przespać:o Nie wierzę już w czystą przyjaźń między kobietą i mężczyzną! :(

Gość osiołek...
jak najbardzie. W zyciu nie miałam przyjacółki - kobiety. Z mężczyznami jest się o wiele łatwiej dogadać .

Gość fizi
mimo wszystko wierze , ze istnieje