Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hulijanka

Dziwna kulka na szyjce macicy przed okresem?

Polecane posty

Gość Hulijanka

Wiecie co ,zaowazylam ze od paru dni przed okresem mam otwarta szyjke macicy,jak to zawsze przed okresem noi mam na koncu jakas taka dziwna kulke jak wkladam tam palca zeby sprawdzic czy mam szyjke zamk. czy otw.to nie boli ,bylam tez niedawno u lekarza do kontroli ,zapomnialam mu to powiedziec,robil mi przeswietlenie i mowil ze wszystko ok.Kiedys tez to mialam i wlasnie tez przed okresem,to jest strasznie dziwne,nie boli,nie czuje tego,ale dziwne uczucie kiedy tam palca wkladam.Czy wy tez takie cos macie??

Gość Hulijanka
nikt z was nigdy o czyms takim nie slyszal?

Gość moze byc cysta
albo tluszczak, przed okresem wszytko jest bardziewj nabrzmiale. Pewnie nic powaznego,ale spytak gina

Gość Hulijanka
no wlasnie ginekolog mi robil badania i tez przeswietlenie i palcem,i mowil ze wszystko ok,wiem ze pare miesiecy temu tez bylam u lekarza (innego) i tez to mialam i tez zapomnialam to powiedziec noi wiem ze wtedy tez wszystko bylo ok.zobacze czy to bedzie tez po okresie,bo nie wiem sama teraz czy mam to zawsze przed okresem czy nie bo nie sprawdzam.

Gość Hulijanka
kurdekurdekurde....edrukedrukedruk

Gość ladna kotka22
ta kulka to szyjka macicy..tylko ze ja mam ja caly ..ta kulka jest w wielkosci gesiego jaja ale za cholere nie wiem jak sprawdzic czy jest zamknieta czy otwarta?

Gość Hulijanka
szyjka macicy?serio?taka na samym koncu?jak mam otwarta szyjke macicy to ta kulke moge palcem wyczuc czy to normalka??