Malowany 592 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie chodzi o to czy jest z Podlasia czy Pomorza tylko jak zabawnie mitomani z ‚wawa Śródmieście’ a potem sie potyka na podstawach to jego zapytaj czy to ujma bo to on wymyslil sobie Warszawę zamiast swojego Podlasia czy innego świętokrzyskiego Nie pisałem tego na serio Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Nie Pytam bo mam ochotę na anal z dombo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: To łatwo ciebie wkręcić bo ja żadnych kompleksów nie mam Dlatego na potrzeby kafeterii zmieniłeś miasto i dodałeś se 5 cm do mikrusa sure Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: Jej zad jest niezmierzalny już dawno przekroczył wszelkie granice Ma zad autopojetyczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Pytam bo mam ochotę na anal z dombo Pamiętasz jak pisałeś, że jej krocze ci się na początku nie podobało? Pewnie pierwszy raz zobaczyłeś i byłeś w szoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Ale nawet brzydal ładnom chce i jako paszczur lepiej se zaszyć peepe Pipa to przepustka do lepszego świata u leżaka 2 minuty temu, Malowany napisał: I dlatego gnijesz w meilinie 40 lat? Człowieku wielu marzy o mieszkaniu na własność i takich rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: A z Podlasia to jakis gorszy? To żadna ujma. DLA KSENOFOBA LIBEDA - OWSZEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mam na imię Paweł napisał: Ma zad autopojetyczny... Ale wy inteligentne jesteście nie znałam takiego słowa wow brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Dlatego na potrzeby kafeterii zmieniłeś miasto i dodałeś se 5 cm do mikrusa sure Nie dodalem tylko zmierzylem wreszcie dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Pipa to przepustka do lepszego świata u leżaka Człowieku wielu marzy o mieszkaniu na własność i takich rtv To są rylko rzeczy. Ty biedaku wypielniasz tym pustkę w swoim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Malowany napisał: A z Podlasia to jakis gorszy? To żadna ujma. Taki sam jak z Warszawy. Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ale wy inteligentne jesteście nie znałam takiego słowa wow brawo Było studiować Niklasa Luhmanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 30 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Tylko się osmieszasz mając munka za hakera czegokolwiek Wytłumacz nam Bednarz co ma bycie rzekomo hakerem do faktu, że założyłeś Dumbo konto na kafe z podlaskiego IP, bo ci zapewne androidek 5 ubił VPN? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: INCEL TO PO PROSTU KTOŚ KTO CHCE ZAROOCHAĆ, ALE NIE ZNAJDUJE CHĘTNYCH - NADUŻYWANIE TEGO POJĘCIA TO JUŻ KLASYK ZE STRONY BAB SKOŃCZ ZA MNĄ ŁAZIĆ W KOŃCU, TWÓJ BÓL DOOPY TYLE MNIE INTERESUEJ CO KLOTZE W KIBLU LEŻAKA... I TAK SAMO TYLE WIESZ O MNIE, CO WYDALISZ A TWOJE PIEPRZENIE I TAK JEST G... WARTE. WSZYSTKIE TE PRZEGRYWY, KTÓRE NAGLE DOSTAJĄ FEJM I KASĘ TO Z AUTOMATU JAKOŚ "MAGICZNIE" ZYSKUJĄ NA POWODZENIU. NAWET TE NAJGORSZE PATO-ZYEBY TYPU MAGICAL, RAFATUS I IM PODOBNI - KAŻDY Z NICH JAKOŚ ZAWSZE ZNAJDZIE LASKĘ CO NAJMNIEJ 6-7/10, I TO Z 5-10 LAT MŁODSZĄ, TAKŻE GADKI-SZMATKI JAK ZAWSZE ZE STRONY BAB, A ŻYCIE ŻYCIEM Nie, incel to ktos kto chce zaroochac nie znajduje baby i dodatkowo ma społeczne problemy typu jakeis fobie i nieumiejętność nawiązywania relacji i wyzywa sie na wykopach jak ty. kasa nie ma nic z tym wspolnego, wrecz tacy informatycy znerdziali to mogą mieć nadreprezentację inceli w swojej grupie. nie wiem co maja te przykłady patozyebow wnosić do dyskusji? Może nie są incelami? Czy ja mówiłam patusy nie roochaja czy ze incele nie roochaja i kasa nie ma Żadnego tu znaczenia? Wyłącz ten capslock i zacznij wolniej czytać i ze zrozumieniem. ja za tobą nie łażę głupcze zdaje sie ze to ty masz na mnie uzywanie jak jest większa armia żeby sie podlaczyc słabiaku. Ale aktualnie na forum są 3 osoby i ty sie domagałeś atencji czemu nikt nie odpowiada na twoj zryty temat to dostałeś odpowiedz handluj z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To są rylko rzeczy. Ty biedaku wypielniasz tym pustkę w swoim życiu. Ty nawet nie masz czym wypełnić i zalewasz alkoholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mam na imię Paweł napisał: Było studiować Niklasa Luhmanna. No ciekawe ale jak po tym się tramłej prowadzi i marzy o ciziach to po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Wytłumacz nam Bednarz co ma bycie rzekomo hakerem do faktu, że założyłeś Dumbo konto na kafe z podlaskiego IP, bo ci zapewne androidek 5 ubił VPN? xD To że przysięgam na grób matki że nie jestem i nigdy nawet nie byłem na podladiu ulomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Taki sam jak z Warszawy. W Warszawie też szczają do kubków, z których potem piją herbatę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, draże korsarze napisał: Jeszcze tego boomera puchacza brakowało do szczęścia stalkujacego laski 50 Lat młodsze od niego z profilu psi patrol ON JEST MŁODSZY DO DZIADA LIBEDA, W BOOMERSTWIE Z NIM TEŻ PRZEGRYWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu Więc nie wiem co żeś tam zobaczyl czy wyczytal może jej isp ciągnął z tamtod neta albo twój własny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 30 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: To że przysięgam na grób matki że nie jestem i nigdy nawet nie byłem na podladiu ulomie W dupie masz swoją matkę bezpieniężny parchu, na jej życie też nie raz przysięgałeś Edytowano 5 godzin temu przez d48f5bb82c99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Taki sam jak z Warszawy. A co się stało z twoim widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: ON JEST MŁODSZY DO DZIADA LIBEDA, W BOOMERSTWIE Z NIM TEŻ PRZEGRYWA Nie wyglada widze ze wiedze masz sprawdzona i szeroka jak i w innych tematach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, d48f5bb82c99 napisał: W Warszawie też szczają do kubków, z których potem piją herbatę? Pełno geji ale nie widziałam by pili mocz Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: A co się stało z twoim widmo Do pjerdla trafił ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: No ciekawe ale jak po tym się tramłej prowadzi i marzy o ciziach to po co Satysfakcja, rozwój osobisty, imponowanie innym, robienie kariery naukowej, z nudów - możesz coś wybrać dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Ty nawet nie masz czym wypełnić i zalewasz alkoholem Dla mnie szczęście, to wartości których ty nigdy prawiczku Podlaski nie doświadczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: W dupie masz swoją matkę bezpieniężny parchu, na jej życie też nie raz przysięgałeś Nic więcej nie potrafisz jak wymyslic bzdury bez pokrycia z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: kasa nie ma nic z tym wspolnego, wrec Zlituj się... Znasz jakiegoś bogatego 'incela'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach