Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniana.....

Mow do mnie tak......

Polecane posty

Gość zapomniana.....

Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak...mów tak. I chociaż czas, pewnie odmieni kiedyś nas...mów tak. Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak...mów taaak.

Gość zapomniana.....
lubie bulion

Gość zapomniana.....
Zakrywam twarz, lecz to nie płacz, przez jedno słowo zawstydzona, tak jak owoc rumienię się. Przez jedno słowo zawstydzona, tak jak owoc rumienię się.

Gość zapomniana.....
Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak...mów tak. I chociaż czas, pewnie odmieni kiedyś nas...mów tak. Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak...mów taaak.

Gość zapomniana.....
Nie sądzę by, było mi dosyć ich, bo w takiej chwili twoje słowo tak jak owoc smakuje mi. Bo w takiej chwili twoje słowo tak jak owoc smakuje mi

Gość zapomniana.....
Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak... mów tak. I chociaż czas, pewnie odmieni kiedyś nas... mów tak. Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak...mów taaak

Gość no i na co ci to

Gość zapomniana.....
Otworzyłam okno i powitałam poranek. Wyglądał jakby nie mógł się doczekać, kiedy wstanę. Oby ten dzisiejszy dzień łaskawszy był dla mnie, bo wczoraj nie umiałam sobie z pytaniem.

Gość zapomniana.....
ło tak ło.. :P

Gość zapomniana.....
Co najlepsze dla nas byłoby, sama nie wiem już. Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? Co najlepsze dla nas byłoby trudno stwierdzić dziś, bo z jednym i z tym drugim ciężko później żyć, trudno żyć.

Gość Zapomniana.....
mow do mnie cos jak mnie od tylu birzesz albo choc kup mi cole.

Gość zapomniana.....
Spod przymkniętych powiek przyglądam się Tobie z czułością. Tak wiele we mnie słów, których nie wypowiem, choć krzyczą głośno. Oby ten dzisiejszy dzień powiedział mi, co dalej, bo wczoraj nie umiałam poradzić sobie z pytaniem.

Gość zapomniana.....
Co najlepsze dla nas byłoby, sama nie wiem już. Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? Co najlepsze dla nas byłoby trudno stwierdzić dziś, bo z jednym i z tym drugim ciężko później żyć, trudno żyć.

Gość zapomniana.....
Czy wspominałam już, że lubię bulion?

Gość zapomniana.....
When you try your best but you don't succeed, When you get what you want, but not what you need, When you feel so tired, but you can't sleep, Stuck in reverse, and the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace, When you love someone but it goes to waste, Could it be worse?

Gość zapomniana.....
Lights will guide you home, and ignite your bones, and I will try and fix you High above or down below, When you're too in love to let it go, If you'll never try, you'll never know, Just what you want Lights will guide you home, and ignite your bones and I will try to fix you

Gość cola niezdrowa jest.........
wole wode, lub sok :D

Gość zapomniana.....
Leżę tutaj już od piętnastu lat Nie mogę nic powiedzieć, ruszyć ręką, ani wstać Sprawny umysł mam, jednak martwe ciało Wszystko słyszę i czuję, po prostu wegetuję

Gość zapomniana.....
Pamiętasz mamo, jak tuliłaś mnie do snu? A teraz tylko ból i pokój zawsze pełen róż Każdego dnia, jednego tylko chcę Błagam was, zlitujcie się i zabijcie mnie

Gość zapomniana.....
Nikt nie stoi, wszyscy dobrze się bawią A może właśnie teraz Na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy Czy pomyślałeś, że to mógłbyś być ty?

Gość zapomniana.....
Nikt nie stoi, wszyscy dobrze się bawią A może właśnie teraz, na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy Może on, a może ona, najważniejsze, że nie ty

Gość zapomniana.....
W natłoku myśli wielu chłopców miałam I w niejedną wielką podróż wyruszyłam Wiem, że ty naprawdę to przeżywasz A ja po prostu śniłam, ja po prostu śniłam

Gość zapomniana.....
Pamiętasz mamo, jak tuliłaś mnie do snu? A teraz tylko ból i pokój zawsze pełen róż Każdego dnia, jednego tylko chcę Błagam was, zlitujcie się i zabijcie mnie

Gość zapomniana.....
Codziennie pytam, czy kiedyś to się skończy I nienawidzę słów: "Nic nas nie rozłączy" Codziennie modlę się, byś zabrał mnie ze sobą Ludzie nie mają prawa, ludzie zabić mnie nie mogą!

Gość zapomniana.....
k o c h a m jeść s t o l e c !!! :)

Gość zapomniana.....
Nikt nie stoi, wszyscy dobrze się bawią A może właśnie teraz, na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy Czy pomyślałeś, że to mógłbyś być ty?

Gość zapomniana.....
Nikt nie stoi, wszyscy dobrze się bawią A może właśnie teraz, na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy Może on, a może ona, najważniejsze, że nie ty

Gość zapomniana.....
Gdy z naszej wielkiej miłości zostaną tylko słowa, A z naszej namiętności zostaną niechciane pocałunki. Gdy niechęć będzie zbyt słaba byśmy mogli się rozstać. A moje sumienie będzie cicho szeptało: "Zostań!". Zdradzę Ci pewien sekret kochanie, pewnego dnia zniknę nim to wszystko się stanie.

Gość zapomniana.....
Przepraszam Cię, złamałam serce Twe, w kolejnym życiu będzie tak, jak tego chcesz. Więc wybacz mi, bo nie żałuję żadnej z chwil, nie czuję już nic. Gdy patrzysz tak na mnie i w oczach masz łzy...

Gość zapomniana.....
Gdy z naszej wielkiej miłości zostaną tylko wiersze, A każde z nas w innym pokoju odnajdzie swoje miejsce. Gdy w naszym wielkim domu czuję się jak w więzieniu. Gdy będziemy tak siedzieć godzinami w milczeniu. Zdradzę Ci pewien sekret kochanie, pewnego dnia zniknę nim to wszystko się stanie.