Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

moja nauczycielka jest nienormalna...

Polecane posty

Gość prncudewscdin
ja pamietam wspanialego doktora matematyki, ktory potrafil wytlumaczyc matme, prawdopodobienstwo i wszelkie calki i inne zawilosci - najwiekszemu debilowi, on poprostu umial :) wszystcy u niego zdawali matme na maturze i zawsze konczyli przed czsem, szli na egzaminy na uczelnie, gdzie byla matma - zdawali przed czasem :) ale jak zabraklo juz jego by tlumaczyc - poodpadali. Madrzejsi chodzili do niego na korki ;)

Gość madraliśnka launia
tylko pozazdrościć takiego nauczyciela ... Ok aluga-dajmy spokój ,nie w tym rzecz...

Drzewiej (też głaszczę siwą brodę, a nawet wąsy) to lektury były po to, żeby dać pojęcie nie tylko o epoce, ale także o historii, sposobie myślenia ludzi tamtych lat, o ich życiu, o tym, co niegdyś fascynowało... Aby wiedzieć, czym jest polskość. P.S. Jakie nosiła nazwisko Zosia z \"Pana Tadeusza\"? :p

Gość No właśnie
To skoro już wiesz co to tak naprawdę jest polskość to może napisz bo jakoś przez te wszystkie szkoły do tego nie doszłem :o A książki to totalna strata czasu (lektury)

Gość jusk
A moja nauczycielka od polskiego mnie irytuje bo ciagle chodzi w bardzo krutkich spudniczkach i skupic sie na lekcji nie mozna

Gość Ja miałem taką
Germanistkę zamiast się uczyć to bym ją przeleciał :)