Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki z ameriki

TRWALE PROSTOWANIE WLOSOW

Polecane posty

Gość kiki z ameriki

Prosze podzielcie sie opiniami o tym zabiegu!!! czy jest skuteczny,czy bardzo niszczy wlosy,jak dlugo utrzymuje sie efekt,no i oczywiscie czy ten efekt jest zadawalajacy? i ile kosztuje? Czy znacie we wrocku gabinet gdzie to porzadnie wykonuja (i niedrogo) Z gory dziekuje za rady!!!!

slyszalam o takim zabiegu prostowania, ktory robia sobie gwiazdy (np. gwyneth Paltrow), polega to jakby na odebraniu wlosowi pamieci, dna czy cos takiego - wlosy prostuja sie na trwale i wrto tylko powtarzac ten zabieg na odrostach. to jakis japonski proszek, ktory nie niszczy wlosow, ale przeciwnie, je pielegnuje. niestety cena zaporowa - ok. 2 tys. zlotych no i najblizej robia to w Londynie. no ale jak Ty z ameriki :) to pewnie znajdziesz...

Gość kiki z ameriki
o toz jest jakas metoda ktora stosuja w normalnych zakladach fryzjerskich i ponoc kosztuje ok.200zl. dlatego chce cie dowiedziec czy ktos juz korzystal z tej ''rodzimego''sposobu!

Gość cici
tak slyszalam o tej noewj metodzie sama chetnie dowiem sie czegos wiecej!

to "nasze" trwałe prostowanie włosów to nic innego tylko chemikalia podobne do trwałej ondulacji. niszczy strukturę włosa, efekt się utrzymuje dopóki włosy nie zaczną odrastać, a efekt wtedy jest "przekomiczny" - część prosta, część skręcona :) te 200-300 zł wolałabym włożyć w gamę kosmetyków i np. dobrą szczotkę i suszarkę. albo prostownicę, choć dla mnie to ZUOoo ;) ja prostuję na płaskiej szczotce i używam do codziennej pielęgnacji nivea straight&easy... dla mnie w sam raz :)

Gość szilaa
jezli chcesz robic to tylko na produktach goldwella lub FArouka.jezli masz dlugie wlosy musisz sie liczyc ze wydasz ok.500zł.wcale nie wyglada to komicznie, wrecz przeciwnie.moja kolezanka robila soebie rok temu i teraz poszla na odrosty, jest bardzo zadowlona.jedank jezli chcesz wydac 80 zl, to nie mozna liczyc na cud, wrecz przeciwnie odpuscic sobie.niektore salony robia pseudo trwała pr.tzreba sie dobrze dopytac jaka metoda i na jakich produktach.

Gość biniaska
zawsze należy kontrolować temperaturę urządzenia. Łatwo to można wykonać wykorzystując kartkę papieru lekko nawilżoną. Papier nie powinien się przebarwiać ani palić. • włosy zaczynamy prostować od dolnych partii i robimy to sekcjami. http://www.handsomemen.pl/porady,prostowanie_wlosow,308,czasowe_prostowanie_wlosow.html