Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Obwisły biust - panowie, czy to przeszkadza

Polecane posty

Gość Stary cycolog
polecam masaż elektryczny paralizatorem,bardo poprawia krązenie co wpływa wydatnie na jędrnosć biustu,wystarczy przyłozyc sobie do sutka i jazda,najlepiej 2 razy dziennie :)

jajka, jajka sobie pomasuj paralizatorem , kochasiu i ... mozg... moze ci pomoze!?Dowcipnis, cholera!

Gość as-as
Lepszy lekko obwisły ale naturalny niż taki jak ma Doda :(

Gość Gal anonim
Jak tam Wasze cycuszki?

Gość pen P
a maly chuj ci przeszkadza. tak samo jak z cyckami, tyle ze jak sa obwisle to pewnie duze, a tu lipa, bowislu czy nie to i tak maly. Odpowiedz sobie sama, ja zawsze myslalem ze liczy sie uczucie, ale sie mylilem, tylko dla kobieta wazna kasa i duzy chuj.

Gość fak
no zwisy sa oblesne

Gość f.starowiejski powiedział
u Wojewódzkiego: :DCYC NIE CHUJ- STAĆ NIE MUSI:D

Gość diadel25
ja lubie wieksze piersi, ktore opadaja pod wplywem ciezaru. uwazam, ze sa bardzo podniecajace.. moga byc podluzne ale pelne, nie plaskie..

Gość nik ka
no i jak z tymi biustami? chciałabym mieć znacznie bardziej jędrne piersi. Już nawet ćwiczę solidnie, wcieram jakieś kremy, ale nic to nie pomaga. Moze jest jakiś działający specyfik, niech już kosztuje nawet od cholery.

Gość a ja mam male i obwisle

Gość jhguk
a tobie to tylko jedno w głowie.

Gość Cabballos cigarros asfaltos
Mam taki "świerszczyk" ,w nim dziewczyna ok.20 lat, cycki;ZWISKI KATASTROFA ,figury też nie miała specjalnej ale od dziewczyny bił taki urok (seksapil) ,że wolałbym przespać się z Nią ,niż z innymi z tej gazetki !

Gość KazikS
obwisłe cycuchy są bardzo ładne. ja tylko takie lubię

Gość Uczuciowy
Mogą być i uszy spaniela. Ważne jest uczucie.

Gość KazikS_q
Nie czytałem całego wątku ale mi się bardzo podoba obwisły biust. Lubie brać go w rękę i czuć jak na niej lezy i ma swoją wagę

Gość Antonoi de
Które Panie mają obwisłe cycuszki ?

Gość ppppppppppppppawel
moja zona ma tak sam po wykarminiu 2 dzieci, mi t nie przeszkadza nie wiem jak twoje wygladaja ale gdy jestem w lozku zmoja zona to nie przeszkadza to absolutnie t2ylko podnieca :)

Gość ja mam radę ...
ostatniego czasu schudłam a jestem młoda i zauważyłam że z mojego biustu robią się zwisy ... :/ wypróbowałam metodę czyli dobrze dobrany stanik :)) jakościowo dobry koniecznie miękki z fiszbinami :D i noszę go od 3 miesięcy i zdejmuje tylko jak się myję oczywiście mam na zmienię :P efekt moje cycuszki coraz bardziej są piękniejsze i jędrne :D efekt jest powalający jak zdejmę stanik to wcale nie ma takiej dużej różnicy jak z :) polecam :D w nocy na początku jest ciężko ale da się przeżyć najważniejsze to mieć dobrze dobrane pod biustem :) i wyprostować się kobietki nie garbimy się :P

Gość arto
A ja lubie zwisające piersi.

Gość aniulka 1234
Ja urodziłam dziecko póltora roku temu, moje piersi z rozmiaru C powiększyły się do E w czasie ciąży i po porodzie. Przez rok czasu karmiłam synka, ale moje piersi w tym czasie wyglądały okropnie, nienawidziłam ich i też wstyd mi było rozebrać sie przed mężem. Wszystko przez to, że było w nich dużo mleka i od tego robiły sie ciężkie, wrażliwe i bolące. Skończyłam już karmić w październiku i piersi mam teraz w rozmiarze D, można powiedzieć, ze wróciłam do swojej wagi (brakuje mi 3 kg), ale najbardziej cieszy mnie to, że choć nie są jędrne jak przed ciążą, to zachowały okrągły kształt i podniosły sie do góry dzięki naprzemiennym prysznicom. Rozbieram się przed mężem bez problemu, zresztą on je bardzo chwali. Ja tak sobie myślę, że nie jedna dziewczyna w rozbieranych filmach ma mój rozmiar piersi i jeżeli nie są poprawiane to wiszą na ogół bardziej niż moje.

Gość KazikS_44
Ja uwielbiam obwisły biust mojej żony miała B ma teraz C ale przez to że lekko wisi to wydaje się być większy i wspaniale tańczy i podryguje. jest okrągły , ma inne brodawki tzn bardziej sterczą i większe otoczki ale nabrał takiego kobiecego wyglądu i wymiaru. przedtem był też cudowny ale moje zaintersowanie i zauroczenie nim po dziecku wzrosło. Więc może to "nie przeszkadza" to za małe słowo, bo mężczyźni lubią kobiecość, tylko geje (p...) lansują modę na płaskie chłopczyce i głupie młodziki to podkupują. Jak byłem nastolatkiem to brzydziły mnie większe cycki z gazet ale jak się nimi osobiście zająłem to małe wydają mi się jak nedojrzałe owoce, a każdy woli rumiane słodkie. może na jędrności trochę straciły ale to nie problem. Pozdrawiam biuściastą niedowartościowana i inne wstydzące się kobitki . Śmielej Ps. Mi się podoba np http://www.lansik.pl/5852/okropny-obwisly-biust/ ta fotka i ta kobitke jest sexy i nie wiem jak można się jej czepiać

Gość KazikS_44
A te fotki które nazywacie wspaniałym obwisłym biustem wcale obwisłe nie są :O

Gość znawca xxx
moim zdaniem, jak miała 2 dzieci to należy się jej szacunek.

Gość kulallala
ja tez mam obwisly biust i wielkie sutki ;(

Gość KazikS_44
no i co ? a facetowi się podobajom?

Gość lubię obwisłe biusty