Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Obwisły biust - panowie, czy to przeszkadza

Polecane posty

Gość Tymek
niedowartościowana: "Mój mąż NIGDY nie narzekał i widzę, że to dla niego nie problem. Dla mnie tak - wrażenie nieatrakcyjnosci, nawet nie lubie na siebie patrzeć. O dotykaniu nie wspomne..." Nigdy tego chyba niezrozumię. O co chodzi z tą atrakcyjnością ? Kobiety, Wy macię jakąś chrobę czy co ? Po co Wy za kogoś wychodzicie skoro zawsze myślicie tylko o sobie ? (uogólniam) chodzi mi o to, że też długo miałem jakieś kompleksy czy coś w tym stylu na temat wyglądu, ale gdy poznałem moją żonę i jej się podobam to problemu nie ma. Nie myślę o tym, bo PO CO ? Chcę się jej podobać, bo jest moją żoną i na tym mi zależy. Inna sprawa jeżeli chcesz się podobać też innym mężczyznom i chcesz z nimi flirtować, bo to jedyne racjonalne wytłumaczenie tej sytuacji :|

No jakas madra reakcja MADREGO FACETA! Pozdrawiam TYMEK! I pozdrowka dla ZONY!:-D Oby Takich facetow wiecej na FORUM!

Gość do Jolka Cz
Mam prosbe czy mogłabyś cos wiecej napisac o tych cwiczeniach na biust poniewaz tej ksiazki nie ma juz w sprzedazy w ksiegarniach? Byłabym bardzo wdzieczna

Gość do Jolka Cz
juz znalazlam tzk sie nakrecilam ze nie doczytalam do konca ;)

spoko kobietko!!!! niech kazda wykarmi dwoje dzieciakow to zobaczy jaki bedzie miala biust!!! moja kobieta tez wykarmila dwoje dzieciaczkow i wiem, ze po tym uzywala jakis zel kosmetyczny dosc drogi ale skuteczny.i pamietaj to co naturalne jest piekne a nie to co sztuczne!

Gość Antonio de
Nie martwcie się ważne żeby cycuszki były seksi :)

Gość niedowartościowana
I tu wracamy do sedna sprawy - czy TAKIE cycuszki mogą być dla kogoś seksi, czy odrzucają???

Gość Antonio de
Mogą :)

Gość niedowartościowana
dzięki za słowa pocieszenia!!!

Gość mnie podnieca
ja też lubię taki biust,a nie przeszkadza mi,lecz wręcz przeciwnie - bardzo podnieca !

Gość bigaczka
Przeszkadza i to bardzo podczas galopu bez cycnika. Ba, nawet boli.

Gość on_uwaga
Obwisły biust może być tak samo podniecający jak jędrny, ja osobiście lubię piersi dojrzałe i zupełnie nie przeszkadza mi, że są bardziej obciążone. To jest seksowne.

Gość ten link
nie otwiera się

Gość ten link
należy skopiować do przegladarki i kliknąć enter

Gość ten link
Hotlinking has been disdabled for this domain...

Gość onn_n
nie, to zupełnie nie przeszkadza

Do tych co prosza o cos wiecej../. Kochane nie mam czasu przepisywac ksiazek... cwiczenie jest zlozone, i na poczatku dosc trudne do wykonania. Szukajcie w antykwariatach , duzych bibliotekach, zmuscie wydawce, do powtorzenia nakladu... ja kiedys TAKI cud osiagnelam... zmusilam , raczej zachecilam wydawnictwo do wznowienia.Jestem jelopem kompowym, gdybym byla w kraju skorzystalabym z pomocy syna i jakos ten rozdzial wgralby na topik... ale nie jestem w stanie sama tego zrobic. Zycze Wam powodzenia w szukaniu ksiazki, i uzdrawianiu biustu. Chyle glowe przed madrymi wypowiedziami Panow!Caluski dla wszystkich- procz ktosika, z obwislymi w/g mnie jajami!:p

Gość Antonio de
Do Jolki Cz. Chciałbym zobaczyć Twoje cycuszki :)

Ciesze sie , ze znalazlyscie, to , co Wam pomoze! Prosze tylko, po miesiac nie zniechecajcie sie!👄 Antonio de ??Mello??? :-D i niech , to marzenie pozostanie w sferze Twoich \"chciejstw\" Moje \"wdzieki\" pokazuje tylko mojemu facetow!Jakas , taka ... starej daty jestem :p

Gość Antonio de
Do Jolka Cz. A to wielka szkoda zobaczyć 75 E to by było coś :) Pokazać to nic złego :) Przecież mogą być w biustonoszu, może dasz się skusić?

Gość Giuseppe
Pokaż nie daj się prosić:)

Gość Pewnie ze nie
Lepszy dużo bwisły niż mały - czili żaden

Gość Giuseppe
Jolka Cz. Ja już wiem po czym masz takie wspaniałe cycki to po łukach :)

... no dobra, nie daje sie prosic... chcecie to ... patrzcie, a nasyccie oczy , bo wam wiecej nie pokarze!:pLuczniczkom jestem... ale z łuku strzelam w odwtotna strone :-D :-D, :-D, :-D.Swoja droga , te 75E to, ciezar, i cholera nie da sie go na plecach nosic:-)