Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Obwisły biust - panowie, czy to przeszkadza

Polecane posty

No tak \'korekta\' tylko pomysl o tym ze nie zawsze operacja się udaje, Blizny moga się źle zrosnąć, może być jakieś zakażenie. Pozatym takie operacje zawsze wychodzą bokiem na starośc, zobaczymy co wtedy zrobisz jak twoje cycki bedą ochydne do tego zaczną sie rozpadać.

Gość korekta
tak, jest ryzyko ale ja dokladnie wiedzialam kto robi mi zabieg poza tym znam wiele kobiet ktore sa po zabiegach tego typu i.. zadna nie załuje. a jesli za 10 lat moj biust bedzie wygladal zle, choc mysle ze zapewne lepiej niz biust kazdej innej kobiety (bez wkladek silikonowych) to wtedy zrobie kolejna korekte i tak do skutku do kiedy bede czula taka potrzebe. spokojnie.... nic sie nie zacznie rozpadac i napewno nie beda gorzej wygladaly niz twoje z calym szacunkiem, nie pisalam tego o sobie aby ktos sie mnie czepiał czy oceniał, nie o to chyba tu chodzi... ja tylko chciałam wyrazic swoje zdanie do osoby ktora poruszyła temat i szukala porady :)

Gość Nie przejmuj się
Ja urodziłam troje dzieci, ostatnie w póxnym wieku 40 lat. Karmiłam 24 m-ce. W dodatku przybyło mi dużo ciała. Jeszcze po skończonym karmieniu moje piersi miały rozmiar 90 D, obwód 112. Nigdy nie zauważyłam, żeby mąż czył jakiś dyskomfort z tego powodu, to ja czułam sie z tym źle. Zaczęłam się odchudzać, są efekty teraz mam rozmiar 80 C, obwód 104. Jestem zadowolona mimo , że moje piersi nadal są jak dwa lekko nadmuchane balony. A reakcja mojego męża..., "owszem wyglądasz nieźle ale jak jeszcze bardziej odchudzisz cycki, to Cię zostawię". Piszę to po to, że są różne gusta i guściki.Jeśli ktoś kocha, to wady dla niego są zaletami i tym się nie przejmuj. Natomiast jeśli Ty się z tym czujesz źle , to próbuj może kremu ujędrniającego, no i kąpiele na przemian zimną i ciepłą wodą, masaże specjalną rękawicą. U Ciebie nie ma wiele do nadrobienia, osiągniesz to . Powodzenia

Gość niedowartoścoiwana
Dzięki dziewczyny. Fakt, że sama się z tym najgorzej czuję, kostium na plaże to już duże wyzwanie, aby przypadkiem przy schyleniu się "coś" z niego nie wyleciało...Mój mąż NIGDY nie narzekał i widzę, że to dla niego nie problem. Dla mnie tak - wrażenie nieatrakcyjnosci, nawet nie lubie na siebie patrzeć. O dotykaniu nie wspomne...oj, dobrze, że dzieci chociaż zdrowe...

Gość on24waw
hm nie wiemczy moje zdanie się liczy ale powiem tak ważne że masz zdrowe dzieci i męzowi to nie przeszkadza on widzi cos wiecej w tobie a nie tylko biust i nei masz sie co przejmowac innymi wazne że jemu to odpowiada i zadnej korekty buuuu. a ciało sie zmienia twoje i jego wiec nie wstydz się swojego spróbuj je zaakceptowac :)

Cholera jasna, co cie obchodzi co faceci se mysla. Widze, ze Tobie to przeszkadza, zatem.... zamiast sie zastanawiac kup se Elancyl, zamow staniki u gorseciarki ( w tym dwa do SPANIA) , sprobuj najpierw sposobow naturalnych, - patrz wyzej! Plus cwiczenia taoistyczne. A za pare miesiecy biust wroci, moze nie do normy ale do wzglednego wygladu, a jak Ci tego bedzie malo to se tnij kanaly energetyczne a za 20 lat ... znowu... :-/Dziewczyny o biust nalezy DBAC!!!! I z drugiej strony... nie wymagac od siebie za wiele IM tez cos tam wisi, nie zawsze sterczy , a chcieliby miec lalke Barbi z nas! Nie dajmy sie zwariowac! Srodki masowego przekazu klepia forse na kreowaniu MODY , zauwazcie, ze modny jest teraz tlusty brzych i zwaly tluszczu wylewajace sie z biodrowek, ktoras z aktorek ( w irlandzkiej gazecie ....) propaguje celulit, i zaczynaja byc MODNE cycki noszone na brzuchu!!!Mowie POWAZNIE widzial te gazete i kolezanki znajace swietnie anglielski tlumaczyly!!!!Niech ONI maja stopki , bez grzybka, jedrne pupki, twarde brzuszki, ni3ech nie lysieja i nie siwieja, potem niech wymagaja .... od NAS! Pozdrowka!:p

Gość asiorekkk
a ja widziałam ostatnio Złodzieja życia z Angeliną Jolie w roli głównej.Lubię tą aktorkę,ale jak zobaczyłam jakie ma obwisłe piersi to aż nie mogłam w to uwierzyć...przecież ta babka ma dostęp do takich środków upiększjących,o jakich nam się nawet nie śni,a mimo to jej cyckom daleko do jędrności:P Dlatego zawsze można się pocieszyć!(choć na chwilkę;) )

Gość Zetta
Mam ten sam problem, po wykarmieniu córci zostało mi sporo ciałka i nie było wtedy takiej tragedii z biustem, ale jak postanowiłam zrzucić to ciałko to i z piersi poooosżło. I dopiero TERAZ mam dwie torebki po herbacie :-0. zaznaczam że w trakcie odchudzania stosowałam dostępne srodki - masaże, prysznice, maseczki i co ? I ch** wielki ... Jak macie jakiś patent na te obwisłe cycki to napiszcie - bo choć mój mąż nic nie mówi to ja czuję dyskomfort.

Gość Antonio de
Do niedowartościowanej TAKA JEST KOLEJ RZECZY ŻE OBWISAJĄ. Jeżeli tylko Twojemu facetowi staje na Twoj widok i chce się z tobą ruchać to się nie martw. Niestety wszyscy się starzejemy, on też będzie miał problemy z erekcją. Musisz swoj wygląd zaakceptować, że obwisaja i za żadne skarby nie rób operacji plastycznej - mogą być przykre konsekwencje dla zdrowia. Teżeli Twojemu facetowi staje na Twoj widok jak się rozbierzesz to jest ok. Poza tym jak mu dobrze wyssiesz i od czasu do czasu zrobicie to do pupki na pewno nie będzie zwracal uwagi na cycusie, że nie są idealne. Bedzie szukal dziury w całym jak mu będzie w seksie źle z Toba. Głowa i cycuszki do gory :)

Gość Antonio de
Niedowartościowana jesteś tam?

Gość Zetta
ja jestem ... ;-) może być ?

Gość Antonio de
Może być, a kto Ty jesteś?

Gość Antonio de
Do Zetta A wcierasz jakieś kremy w cycuszki?

Gość Zetta
tia wcieram - taki z Avonu obecni i nic - robię też prysznice zimne, masaże, ostatnio nawet damskie pompki ... zero efektu

Gość Antonio de
Do Zetta Dobre są z firmy AA moja dziewczyna wciera to profilaktycznie. Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale wydaje mi się, że teraz to już dużo nie pomoże, ważne żeby nie pogorszyć tego stanu. W#ięc dobrze , że ćwiczysz itd Ale chyba, aż tak źle nie wyglądają, mężowi staje jak Cię widzi z gołymi cycuszkami?

Gość Zetta
jemu staje i na widok ołówka :-P Pisałam że to JA czuję dyskomfort i chcę je porawić DLA SIEBIE

Gość Robcio
A może jakby się spuszczal na cycki to by pomogło.

dobry jest masaż opisany na Zdrowiu i urodzie ;) czyni cuda... urodziłam dziecko kilkanaście lat temu, karmiłam 8 miesięcy i też miałam problem ale: odpowiednie ćwiczenia + basen dobry krem ujędrniający masaż i mam piersi jak przed zajściem w ciąże :D tylko troszkę większe :P

Gość niedowartościowana
Tak, staje mu bez problemu i mój biust tego nie zmienł. To ja czuje się z nim źle i wstydlwie i ohydnie (dokładnia jakZetta). ZADEM MASAŻ, ŻADEN KREM nie zlikwiduje takiego nadmiaru skóry, cudów nie ma i ja mam tego świadomośc. To nie z mężem problem. Gdybym z kimś nowym...kiedyś...to nie zdejmę biustonosza za nic (teraz też tak jest z kims...), bo wydaje mi się, że tak się zniesmaczy, że odejdzie mu ochota...Mąż ma mnie na "wieki", to musi akceptowac, "jak się nie ma, co się lubi,to się lub, co się ma...) A ktoś nowy ne musi...

Gość Zetta
o matko - takie mam tylko mniejsze ... :-0 Takie miękkie i wiszące fuuuuuuuuj :-0

Gość Antonio de
Do Zetta Jeżeli masz taki biust jak ta laska - na forum ta są fajne cycki to nie musisz się martwić są seksi, podobają mi się, są podniecające dla faceta. A w jakim jesteś wieku? bo to też ma znaczenie, czy będę jeszcze bardziej jędrne. Kolejna rzecz od jakiego czasu zajmujesz się swoimi cycuszkami- trening czyni mistrza więc na efekt trzeba na pewno poczekać. No i powinnaś spać w biustonoszu sportowym żeby się nie rozflaczały. pozdrawiam

Gość obwisłe piersi są oki
dopóki się na nie nie nadepnie :D

Gość Robcio
Do niedowartościowanej Nie rozumiem Cię chcesz zdradzać męża? Piszesz, że gdybym z kimś nowym to nie zdjelabym biustonosza. Oj nieładnie. Może to dlatego masz takie cycki żebyś była wierna.

Gość NORMALNY FACET który też
gaś światło

Gość ktosiek25
mi by nie stańąl jakbym sie z taką kochał bo już próbowałem..... nie da sie o tym nie myśleć jak ma brzydkie piersi!

Gość Robcio
A mi nie przeszkadzałoby jakby mnie dobrze wyssała taka z obwislymi cycuszkami.

-----> ktosiek... jakby Ci nie stanal, a kochalbys nie tylko CYCKI , ale i cala reszte to wiagra w pogotowiu! Chyba jestes mlodym pacanen , ktory nie ma dziecka, albo play- boyem, , ktory nie ma lusterka! Czys ty taki doskonaly, Apollo , bez mozgu?Raduje cie dolowanie kobiet? Zarzekam sie! To moja ostatnia porada kompowa, o cyckach , tyle sie juz na kafe napisalam , ze rece i oczy bola! A stara jestem 47 lat , to nie malo! Tez rodzilam 2 dzieci , mam cycki 75 E, i stja , jak im Bog przykazal, tyle, ze dbam o nie od przed zamazpojscia.... bo sa wielkie jak balony, i ciocia mi tradzila o nie dbac, a cioci mam madra babke!:-) Dr Stephen T. Chang: _ \" Pelny system samolecania\"( wewnetrzne cwiczenia taoistyczne) wyd Polska DirectWa-wa 1994.+ ELANCYL, = spanie w zrobionych przez gorseciarke , natyralnych stanikach ( spiochach) Podtrzymuja piersi, skora sie nie rozciaga itd, itp. Piersi wygladaja jak jabluszka a nie gruszki , lub gorzej. Ale konia z rzedem , TEJ ktorej sie zechce masowac cycki 360 x dziennieChcecie miec za \"darmo, \"zeby sie nie przemeczyc... latwiej pierdyknac plastyke , ktora u 3 sie uda a u 5 niee, tyle , ze akurat niepowodzeniami lekarze sie nie chwala, a te kobiety trafiaja do gabinetow takich jak moje.... Wytrwalosci w dbaniu o siebie!

Gość obwisly ...
.... biust, podnosze....