Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

poleccie super fluid do cery tlustej.

Polecane posty

Witam. Od zawsze mialam tlusta cery, pory, od czsu do czsu pojawiajace sie krotski ropne, swiecacy nos, czolo, zskorniki itp. Teaz chcialam sobie kupic jakis dobry podklad do cery i puder, ale taki zeby nie zatykal poro.Moze ktos czegos uzywal i moglby mi cos polecic.Bardzo prosze.

Gość almay amazing lasting
poszukaj na allegro, tam jest tani :)

Gość betttyyyy
ja mam podobna cere i od kilku lat niezmiennie uzywam Colorstay Revlona ale ten w słoiczku.Swietnie kryje ale bez efektu "maski" poza tym jest to jedyny podklad ktory tak matuje bo jako jedyny posiada w swoim skladzie lotne silikony.gdybys chciala cos wiecej sie dowiedziec to pisz-odezwe sie

kup sobie z maybelline dream matt muss. Nie musisz juz potem uzywac pudru sypkiego. twarz potem wygląda super!!! Jest idealny do cery tłustej bo ma beztłuszczową konstystencję, ja mam suchą cere ale tez go uzywam bo sie super sprawdził! polecam!

jaka jest cena tego podkładu z Revlonu?? i czy uzywasz jeszcze potem jakiegos pudru sypkiego.Dzieki za informacje.Teraz tylko musze sie na ktorys z nich zdecydowac.

Gość beeettyyy
no niestety cena nie jest najnizsza-w łodzi kosztuje 72 zł za 30 ml ale jest wydajny-przy codziennym stosowaniu mi wystarcza na ok 4 mies.uzywam po nim pudru ale tylko przejezdzam pedzlem twarz a puder kupuje obojetnie jaki,bo chyba to tak z przyzwyczajenia raczej uzywam niz dla efektu.:-) wyprobowalam wlasciwie wszystkie podklady matujace do 100 zl -niezly jes jeszcze aera teint Vichy i lasting perfomance max faktora ale tevlon jest naprawde najlepszy.Wejdz sobie jeszcze na byle jakie forum kosmetyczne-wszedzie sie roi od pochwal tego kosmetyku :-) Zawsze mozesz tez wejsc do sklepu,poprosic o tester i poobserwowac jak sie zachowuje na twojej twarzy,bo probek z tego co wiem,revlon niestety nie udostepnia :-(

Ceny podkładów, pudrów i sypkich i w płynie sprawdzisz sobie na stronce ceneo. Możesz tam porównać cene kosmetyku w róznych sklepach i wybrac najtańszy. http://www.ceneo.pl/Pielegnacja_twarzy?search=yes&categoryID=532&searchText=&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&parIntFrom0=22&parIntTo0=22&parIntFrom1=6&parIntTo1=6&index=0/0/0/0/0/0/0