Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 agatka20

czy to prawda ze skrzyp polny z witaminami pomaga na

Polecane posty

Go艣膰 agatka20

wypadanie w艂os贸w 艂amanie sie paznokci oraz zapobiega siwieniu w艂os贸w bo kiedys przeczyta艂am cos takiego na ulotce w gazecie i chcia艂am zapytac sie wam o rade bo niestety pomimo to ze mam dopiero20 lat to juz od dawna mam siwe w艂osy i chcia艂am temu jakos zapobiec i ile moze to kosztowac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasienka ka
przyznam sie ze pierwsze slysze ze dziala na siwiejace wlosy ale za to sa swietne jesli chodzi o lamanie sie paznokci, rozdwajanie oraz wypadanie wlosow, zdecydowanie szybciej tez rosna wlosy .. na poczatku czyli przez miesiac zazywa sie 4 tabl dziennie potem juz 2 , polecam .. bardziej oplaca sioe kupic opakowanie 100 tabletek cena wacha sie ok 20 zl

Udost臋pnij ten post

Polecam preparat Silica. Zapobiega wypadaniu w艂os贸w, wzmacnia paznokcie. Skrzyp polny jest doskona艂ym 艣rodkiem wzmacniaj膮cym w艂osy. Mo偶esz zarzywa膰 preparat Skrzypovita, lecz Silica jest o wiele skuteczniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do superwoman
ile bralas silice a ile skrzypowite ze uwazasz ze 1 preparat jest lepszy ? pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupupupu upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda 20
ja tez kiedys spotka艂am sie z reklama w gazecie na kt贸rej by艂o napisane ze skrzyp polny z witaminami zapobiega siwieniu w艂os贸w ale nie wiem czy to prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale uwaga
tez kiedyz za偶ywa艂am SILICE, jednak odstawia艂am bo mia艂a efekt uboczny - wzmaga艂a aptety Nie pisa艂abym o tym, bo moze ktos powie ze tylko na mnie tak dzia艂a, ale niestety, moja kumpela mia艂a tak samo:|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bra艂am
ten skrzyp i wiesz co uwa偶am 偶e to wielka ki艂a!Tak mnie po tym 偶o艂膮dek napieprza艂 ze szok,ale to s膮 w艂a艣nie te skutki uboczne kt贸re s膮 zawarte w ulotce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e r贸wnie偶 szkodzi膰
na nerki. skrzyp to nie pieteruszka. ]kupcie sobie lepiej hpantoten

Udost臋pnij ten post