Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka20

czy to prawda ze skrzyp polny z witaminami pomaga na

Polecane posty

Gość agatka20

wypadanie włosów łamanie sie paznokci oraz zapobiega siwieniu włosów bo kiedys przeczytałam cos takiego na ulotce w gazecie i chciałam zapytac sie wam o rade bo niestety pomimo to ze mam dopiero20 lat to juz od dawna mam siwe włosy i chciałam temu jakos zapobiec i ile moze to kosztowac

Gość kasienka ka
przyznam sie ze pierwsze slysze ze dziala na siwiejace wlosy ale za to sa swietne jesli chodzi o lamanie sie paznokci, rozdwajanie oraz wypadanie wlosow, zdecydowanie szybciej tez rosna wlosy .. na poczatku czyli przez miesiac zazywa sie 4 tabl dziennie potem juz 2 , polecam .. bardziej oplaca sioe kupic opakowanie 100 tabletek cena wacha sie ok 20 zl

Polecam preparat Silica. Zapobiega wypadaniu włosów, wzmacnia paznokcie. Skrzyp polny jest doskonałym środkiem wzmacniającym włosy. Możesz zarzywać preparat Skrzypovita, lecz Silica jest o wiele skuteczniejsza.

Gość do superwoman
ile bralas silice a ile skrzypowite ze uwazasz ze 1 preparat jest lepszy ? pozdr.

Gość upupupupupu upupup

Gość magda 20
ja tez kiedys spotkałam sie z reklama w gazecie na której było napisane ze skrzyp polny z witaminami zapobiega siwieniu włosów ale nie wiem czy to prawda

Gość ale uwaga
tez kiedyz zażywałam SILICE, jednak odstawiałam bo miała efekt uboczny - wzmagała aptety Nie pisałabym o tym, bo moze ktos powie ze tylko na mnie tak działa, ale niestety, moja kumpela miała tak samo:|

Gość brałam
ten skrzyp i wiesz co uważam że to wielka kiła!Tak mnie po tym żołądek napieprzał ze szok,ale to są właśnie te skutki uboczne które są zawarte w ulotce

Gość upupupup

Gość może również szkodzić
na nerki. skrzyp to nie pieteruszka. ]kupcie sobie lepiej hpantoten