Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

On trzeźwy jest? Chyba będę częściej o tej godzinie przychodził 😄

Trzeźwiutki 😀

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Ty jak mnie nazywałaś prywatnie kojarzysz czy mam Ci przypomnieć ? 

Ech Magda. 

Pisałam ześ dzieciak dla śmiechu i to nie było żeby Cię obrazić. Tak się mówi z czym do mnie dzieciaku 😎

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

No takie jest prawo i chyba ktoś mądrzejszy je ustalił. Jeszcze rozumiem 16 latka zamknąć w ośrodku do 18 i później do więzienia, ale nie 12 letnie dziecko.

Prawda jest taka ze z taka już nic sie zrobi. Co innego afekt … ale tutaj jednak klasyczna psycholka. Zreszta zobaczymy może jednak afekt i coś było na rzeczy z ta dziewczyna tak jak ten chłopak za/bił koleżankę, ale ona sie nad nim lata znęcała. To trochę inna sytuacja.

pojdzie do tego ośrodka będzie rysowała rysunki z jakimiś widmokami ale nie zmieni to jej skrzywienia imo. Jesli to klasyczna psychopatka typu Kajetan poznański to z tym nie da sie nic zrobić 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Pisałam ześ dzieciak dla śmiechu i to nie było żeby Cię obrazić. Tak się mówi z czym do mnie dzieciaku 😎

Kużwa mać dziewczyno, to co się sadzisz, że gówniarą Cię nazywam. Ja pierdziele idż spać zamiast się ze mną kłócić :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Kużwa mać dziewczyno, to co się sadzisz, że gówniarą Cię nazywam. Ja pierdziele idż spać zamiast się się ze mną kłócić :classic_cool:

Sam zaczynasz tą kłótnie 🙂

Maki co ty sie przejmujesz przecież Świrmo od 20 lat działalności nie opuscil piwnicy 😛 rób swoje Świrmo to taki pionek forumowy przecież on nigdy w zyciu nie wyjdzie z nory. Wiec skoncz sie mazać i bierz sie za wymarzona szurke ona jeż nie zważając na jego osobę 😛

Edytowano przez lufcik

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Uhm 🥳🥂🍾🍷🥃🍻🍺🫗🍸🍹

Weź no za mało dodaj jeszcze 🍻🥂🥃🍺🍹🍸🍷🍾

3 minuty temu, lufcik napisał:

Prawda jest taka ze z taka już nic sie zrobi. Co innego afekt … ale tutaj jednak klasyczna psycholka. Zreszta zobaczymy może jednak afekt i coś było na rzeczy z ta dziewczyna tak jak ten chłopak za/bił koleżankę, ale ona sie nad nim lata znęcała. To trochę inna sytuacja.

pojdzie do tego ośrodka będzie rysowała rysunki z jakimiś widmokami ale nie zmieni to jej skrzywienia imo. Jesli to klasyczna psychopatka typu Kajetan poznański to z tym nie da sie nic zrobić 

A w ogóle gdzieś pójdzie?

2 minuty temu, choroszczo jukon welcome napisał:

🤣🤣🤣

Dziwnym trafem nie interesuje cie odkąd wybrała świrmoka i się dojeeebujesz do niej od tego czasu 🤣

Dla Ciebie pajacu zwykła rozmowa i dowalanie, to interesowanie się, a Ty kużwa sam uja potrafisz i sadzisz się do mnie :classic_cool:

Niech ma nawet 10 Widmo tyle mnie to interesuje. Ciebie jak widać boli dupsko prawiczku ... 😅

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Kużwa mać dziewczyno, to co się sadzisz, że gówniarą Cię nazywam. Ja pierdziele idż spać zamiast się się ze mną kłócić :classic_cool:

Gówniara a dzieciak to chyba jest różnica 🤔

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Weź no za mało dodaj jeszcze 🍻🥂🥃🍺🍹🍸🍷🍾

Sorry. Mam duże palce i mi się niechcący nacisnęlo.

A w ogóle gdzieś pójdzie?

Tak do jakiegos ośrodka wychowawczego ale obawiam sie ze wyjdzie stamtad jako osoba dorosła i trafi na kafeterie zostając ameba widmoka:p

nie wiem czy to jakies zamknięte czy tak o se pójdzie porysować i porzucać sie kamieniami z kolegami widmokami o podobnym profilu psychologicznym

1 minutę temu, lufcik napisał:

Tak do jakiegos ośrodka wychowawczego ale obawiam sie ze wyjdzie stamtad jako osoba dorosła i trafi na kafeterie zostając ameba widmoka:p

nie wiem czy to jakies zamknięte czy tak o se pójdzie porysować i porzucać sie kamieniami z kolegami widmokami o podobnym profilu psychologicznym

Widmok wyprowadzi ją na ludzi.

• Haha 1

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Dla Ciebie pajacu zwykła rozmowa i dowalanie, to interesowanie się, a Ty kużwa sam uja potrafisz i sadzisz się do mnie :classic_cool:

Niech ma nawet 10 Widmo tyle mnie to interesuje. Ciebie jak widać boli dupsko prawiczku ... 😅

Dokładnie zazdroszcze ci salowej i chciałbym żeby mnie przerooochała na ambonie 🤣 Czy ty siebie czytasz włochaty 🤣🤣🤣

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Sama mnie przepraszałaś, że nie będziesz tak pisała, bo tego nie lubię, a teraz się licytujesz o co ? :classic_cool:

Idż spać Magi.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ale on ma sporo racji też, czemu do dorosłego gościa mówisz dzieciaku nawet jeśli upośledzony 🤣 To sie zadnemu nie spodoba, to jakbyś nazywała jego pena siusiaczkiem, ty chyba słaba jesteś w te klocki z facetami 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Sama mnie przepraszałaś, że nie będziesz tak pisała, bo tego nie lubię, a teraz się licytujesz o co ? :classic_cool:

Idż spać Magi.

Zluzuj odbyt, ona cie nie uraziła celowo przeciez, po prostu też jest przytępawa jak ty 🤣🤣🤣

1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał:

Ale on ma sporo racji też, czemu do dorosłego gościa mówisz dzieciaku nawet jeśli upośledzony 🤣 To sie zadnemu nie spodoba, to jakbyś nazywała jego pena siusiaczkiem, ty chyba słaba jesteś w te klocki z facetami 🤣🤣🤣

Ty jesteś upośledzony ... i wypjerdalaj od kobiet i ludzi :classic_cool:

Tfu Ci na ryło prawiku.

Bo zaczynasz i to dziś ty zacząłeś z gówniarą. 

Zresztą ide stąd już bo mam dość. 

Widmok wyprowadzi ją na ludzi.

W ogóle jak czytałam kiedys artykuły o rodzicach którym sie trafiło dziecko psychopata to to jest masakra. Trafia ci sie takie i nic nie zrobisz. A rodzice mogą być normalni. Tam żadna terapia nie pomoże bo oni nie maja empatii (czyli jak wszyscy do 18 rz jak twierdzi jeżyk 🤣 nie no zart). Czytałam o rodzicach którzy zrzekli sie praw rodzicielskich bo takie jazdy mieli przez jakaś psychopatke corke. Oni tez swietnie manipulują 

wiec najgorzej jak nje jesteś zyebanym rodzicem i nie ma w sumie teojej winy ze dzieciak sie tak zachował, to jest dopiero masakra 

12 lat to nie jest święty wiek i. jeśli dziecko zabija człowieka, to koniec ...enia o niewinności i ochronie wieku. Skala zbrodni wymusza pełną odpowiedzialność niezależnie od tego, ile kto ma lat a chronienie mordercy tylko dlatego, że jest 'mały', to zniewazenie ofiary i jej rodziny. Prawo ma bronić ofiar a nie wymyślać taryfy ulgowe dla zabójców. 

Edytowano przez salix
  • Thanks 2

1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał:

Zluzuj odbyt, ona cie nie uraziła celowo przeciez, po prostu też jest przytępawa jak ty 🤣🤣🤣

True, jezowa jest dość mocno zamulona pewnie nawet nie wie co sie dzieje teraz 😄 i co chcą od niej 

• Haha 1

Ty zaczęłaś z dzieciakiem do mnie dużo wcześniej.

Idż, ja też mam dość twoich pretensji do mnie.

Widmo głaszczesz po głowie, a u mnie ciągle szukasz problemu.

Przed chwilą, lufcik napisał:

True, jezowa jest dość mocno zamulona pewnie nawet nie wie co sie dzieje teraz 😄 i co chcą od niej 

Wiem doskonale co chce Makaron dlatego ide spać.

Jezowa poproś zeby ci widmok zasadził kopa w cyce jutro na odmulenie, on sie w tym specjalizuje i nawet wie jak zrobić żeby obdukcja nic nie wykazała 😀

• Haha 1

Ty zaczęłaś z dzieciakiem do mnie dużo wcześniej.

Idż, ja też mam dość twoich pretensji do mnie.

Widmo głaszczesz po głowie, a u mnie ciągle szukasz problemu.

Mówiłam ci ze od widmoka musi uważać bo nawet obdukcji biedna nie zdobędzie 

traktuj to jako komplement ze sie tak swobodnie z tobą czuje 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się