Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca PO

No i jak...znacie nowe wiesci PiSy i dalej jestescie dumni ze swoich ignorantow

Polecane posty

monk_mała , a widzisz a Ty jestes jednym z wielu wyborcow PiSu ktory znika w decydujacym momencie, nie odpowiadajac dlaczego wlasnie PiS , coz szkoda, bo ja jeszcze chyba dlugo bede tkwic w niewiedzy. Nie odbieraj tego jako atak, bo nie taki cel byl tego co napisalam, po prostu wielu ludzi juz pytalam i nikt mi nie odpowiedzial, coz takiego dla nas dobrego zrobi PiS, niestety utwierdzam sie w przekonaniu, ze zagranie populistyczne rewelacyjnie trafilo do ludzi, tylko szkoda ze to obietnice ktorych po prostu nie da sie zrealizowac...

Gość wyborca PO
ojj pomylilo mi sie i zanim zdazylem sie zorientowac to zalozylem ten topik :P ale moze dlatego bedzie mniej walki heheh a wiecej zrozumienia wzajemnego :)

Oby :) Chociaz juz troche czasu od wyborow minelo, temat wciaz goracy :) jak dawne uczucia ;).

tiaaa, a PiSsuary nie sa fałszywi? echh, kobieto :o naobiecywali \"gruszek na wierzbie\", w które żaden logicznie myślący człowiek nie powinien uwierzyć, a jednak częśc społeczeństwa sie na to złapała. a teraz sie wycofują, bo to, bo siamto :o to co, od wczoraj są politykami i siedzą w sejmie? nie wiedzieli jak wygląda sytuacja w kraju? to dopiero mi fałszem zalatuje :o no i do tego ta cała sytuacja z lepperem, na to po prostu brak słów :o i dobrze PO zrobiła, że wycofała sie z koalicji, bo z kimś takim jak kaczyńscy nie ma co się układać, bo prędzej czy później okaże sie, że ich oboetnice to były tylko środkami uświęconymi przez cele. z PO widać, że rokita miał starszną chrapke na władzę, byłby gotowy nawet na układy z diabłem pewnie, byleby ją mieć ;) ale tusk twardo, albo lepper albo koalicja i koniec, kropka. i dobrze.

Gość wyborca PO
dobre porownanie :) czasem na dawne uczucie trzeba czasu takze zeby przestalo wywolywac takie silne emocje a w tym przypadku po wyborach wielu moich nzajomyuch bylo w szoku normalnie jak mozna bylo glosowac na populistow. oni saobie poradza bo sa wyksztalceni i wyjada za granice najwyzej co i tak planowali ale nasze rodziny tutaj zostana i beda krolikmi doswiadczalnymi nowego socjalizmu. dziwni mnie tylko ze wyborcy PiS nie widza KOMPLETNIe kiedy ich pupile klamia i wycofuja sie z tego co obiecali. dziwne ze to wlasnie tylko u PO widza wady a oczywiste klamstwa kaczorow sa zawsze zapominane i wybaczane. coz... indoktrynacja na marne nie poszloa pana Kurskiego i O, Rydzyka :)

Ja takze bylam w szoku, glebokim, po ogloszeniu wynikow, nie moglam uwierzyc co sie stalo, zalamala mnie tez frekwencja... Przyklad takiej malej wioski ( w sumie chyba jeszcze 3 okolicznych ktore nalezaly do tej samej komisji ) bylam na swieto zmarlych na grobach pradziadkow, na okolicznej szkole, wisial raport z komisji wyborczej i coz ponad 1100 os uprawnionych do glosowana, glosowalo ok.400 os w tym 300 na Kaczynskiego :o. Po prostu na wsiach ludzie nabrali sie na katolicyzm i wewnetrzne dobro, czesto slyszalam glosuje na Kaczynskiego bo ma takie dobre oczy...:o

Gość alantan
a co miał sie nabrać na człowieka z zasadami hehehehe czy jak to było z zakolami hehehe

Gość wyborca PO
wazne ze O. Dyrektor go popiera i tyle. katolik taki z niego w koncu gorliwy heheh a co tam ekonomia :) nasze spoleczenstwo juz nie chce dobrobytu i rozwoju wola populizm teraz dla odmiany :)

Gość wiecie co.....
najsmutniejsze jest to ze nie tylko ludzie prosci i niewyksztalceni dali sie nabrac na ordynarny populizm kaczorow i ich oblude.. kilku sposrod moich znajomych-czesc po studiach a czesc w trakcie-czyli jakby nie bylo ludzie ktorzy powinni miec cos w glowach i umiec myslec samodzielnie zaglosowalo na pis przekonani np ohydnym napastliwym spotem o smutnym misiu i jedzeniu znikajacym z lodowki, dla mnie juz sam taki spot jest dyskwalifikacja pisu ale coz..(heh co do sytuacji ze znajomymi-bo poza ta wpadka nie mam im nic do zarzucenia-po prostu nie podejmujemy tematu polityki:)) nie moge wciaz zrozumiec jak mozna sie tak dac nabrac pisowi:) zobaczymy ten dobrobyt jak swinia niebo ale coz glupki i tak nie zmadrzeja:) a po bardzo dobrze zrobilo ze z falszywymi swietoszkami nie wchodzi w koalicje bo rzeczywiscie pelniloby role chlopca do bicia, wiec niech pis rzadzi sobie sam tak jak tego chcial:) i ch mu w d.

Gość lulu25
Hej wczoraj zabrałam głos pod nickiem "do moniki po" Tak sobie czytam ten topik i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze z wyborcami PO nie da się normalnie rozmawiać bo nie mozna normalnie rozmawiać z kimś kto traktuje drugą stronę z ironią i podejrzewam wiec ze własnie dlatego tak mało wyborców PIS zabrało tu głos. To co pisze nie dotyczy osoby o nicku NAPRAWDE bo dzieki niej ten topik trzyma się na jako takim poziomie i tylko ta osoba mogłaby mnie przekonać do PO. Bierzcie z niej przykład. Pozdrawiam

Gość do wiecie co
Z twojego postu wnosze , ze ty jesteś tą wykształcona osobą z elektoratu Pana Tuska?:) Hmm sadząc po twojej wypowiedzi , to mi tu zawodówka smierdzi Grunt to kompleksy podleczyc:)) Poczytam wiecej proszę i sie douczyc bo sie Tusk za ciebie bedzie wstydził:))))

Gość do wiecie co
Miało byc "poczytać :)

Gość wyborca PO
za to ja dotad nie wiem nic na temat GOSPODARKI SOLIDARNEJ hahahaha wyborcycPIS zgrabnie wymiguja sie od odpowiedzi a to w koncu podstawa jak dla mnie. pewnie sluchaliscie swojego premiera w radiu szefa tzn O. Dyrektora :)

Gość lulu25
wyborca po.... sprawdzian robisz?? Co ma na celu to ironiczne pytanie?

Gość wyborca PO
ma nacalu dowiedzenie sie co znaczy to na co glosowalas w koncu chyba :) bo ja i moi znajomi nie wiemy jak narazie co to ma znaczyc. chyba musze sluchac radia maryja zeby sie dowiedziec bo zaden wyborca PIS u nawet nie wie na co glosowal :)

Gość brukselka_abceee
ty tu głupi jesteś wyborcaPO , że szkoda gadac. Na watku o uczuciach wpisujesz list o wyborach. Czyli czytać nie umiesz:(. a po drugie na kogo ty głosujesz i nad czym tak się podniecasz chłoptasiu, jak jesteś członkiem wspólnoty europejskiej i ona cię zaraz paragrafami potraktuje za wszystko co podpisałeś i nie jest z korzyścią dla ich kolonizacji ciebie. bo cię Holandia skolonizuje niebawem. taki głupi ty jesteś widzisz, a takie masz mniemanie o sobie:(

Gość wyborca PO
noo tak oczywiscie belkot zaraz zamiast konkretnej odpowiedzi widze ze wyborcy PiS sa tacy sami jak ci na ktorych glosowali hehe:)

Gość lulu25
:) Myslisz stereotypowo i jestes omotany tym co media przekazują. Ja mimo ze głosowałam na kaczora nie słucham radia Maryja, a Rydzyk mnie ani ziebi ani grzeje, jestem przeciwniczką instytucji Kościoła.

Gość brukselka_abceee
ale kretyni z was równi - na razie macie dotacje, ale ponieważ je rozkradacie to wam je Niemcy wkrótce odetną i zamienią na ..podatki. Na razie dostajesz to i owo a długoterminowo i tak im się to opłaci wszystko (albo kary finansowe ci nałożą za marnowanie ich dotacji). Tak to jest jak się żyje w Afryce i ma się mniemanie o sobie, że się jest pępkiem świata (z bezrobociem 30 % i nadal rosnącym). Brak gospodarki, chora złotówka... szkoda gadać. ale nie ma to jak debata PIS czy PO. pizda moim zdaniem:). PIZ DA.

Gość lulu25
A jesli drogi wyborco PO nie wiesz co to gospodarka solidarna to polecam skorzystać z google:)

Gość brukselka_abceee
hahaha - jak zaczynałam pisywać w sieci to od byłych komuchów też słyszałam najazd na kościól. no ale co się tak na Rydzyka rzucacie jak i tak mu nic nie umeicie zrobić? zróbcie reformację, skolonizujcie sobie kilka krajów, Rydzyka spalcie na stosie lub zetnijcie na gilotynie jak wam się nie podoba. A moze Putina tak potraktujcie? wy macie IQ minus 1. przysięgam:(

Gość wyborca PO
hehe :) mnie rydzyk ani ziebi ani grzeje. a pisze o nim bo szlak mni e trafia kiedy widze jak rzad sie wycofuje chylkiem z obietnic przedwyborczych mi wisi kto bedzie rzadzil ale niech do cholery da mi szanse na godne zycie poiprzez wzrost gospodarczy a PiSy juz tak zmienily swoj program ze nie ma sznas na to.

Gość wyborca PO
brukselka_abceee --------- wzielas cos dzisiaj rano :) ? w google to sam sobie napisz a ja chce uslyszec e socjalistyczne brednie od kogosd kto na to glosowal :)

Gość brukselka_abceee
wyborca PO - jakbyś był cwany sam byś się do parlamentu dostał, a nie mądrzył na forum. No i tyle. co ja mam więcej powiedzieć? Polska to kraj posłów, senatorów, ministrów, dyrektorów, urzędników u żłoba, prywatnych szkół, katastrofy gospodarczej, wielkiej pobożności i jeszcze większego fanatyzmu religijno-politycznego. Zapisz się do jakiejś partii wyborca PO, a jak ci nie zapłacą to do innej i tyle. co za różnica gdzie sie zapiszesz - jak będziesz miał kumpli to nie zginiesz na pewno. To czy tamto ci sprzedadzą za bezcen i się majątku dorobisz chłopie raz dwa. Kilka PGR-ów za bezcen itp. Będziesz posłem i panem na włościach. Na Karaiby na wakacje pojedziesz i nic cię zaden głupek nie będzie obchodził. jeszcze netowy wrzaskot.

Gość lulu25
do wyborcy... ty naprawde nie potrafisz czytac ze zrozumieniem tresci, ale to twoj problem. Ty nie potrafisz dyskutować. Po co mam WYJASNIAC ci cokolwiek jak i tak po moim wyjasnieniu skwitujesz ze to brednie, bełkot, ze jestem głupia. Ty kazdego krytykujesz i przez to nie jestes traktowany powaznie

Gość wyborca PO
fajnie ze tak jest a moze ja bym chcial zeby sie cos zmienilo co ???? WRESZCIE a PIS juz polozyl program i mowi ze to bylo tylko przed wyborami bo wiecie rozumiecie itd hahaha ale niektorzy sie nabrali na te gadki o rozdawaniu kasy i straszneie liberalami :)

Gość brukselka_abceee
gośc nie umie czytać i na forum "uczucia" wypisuje swój skowyt polityczny. Polityka to jest kasa i tyle. Jeszcze w Polsce - biznes nad biznesy. Gdzie indziej aż tyle się na stołkach nie zarabia, a jeśli to trzeba myśleć jak z nich nie wylecieć. W Polsce jest tylko zmiana stołków i tyle. Nic wiecej. Czy PIS czy Samoobrona czy Zieloni - wiadomo o co chodzi. co się tak podniecasz? 16 rok mija jak sie komuna skończyła i do czego twoja demokracja szlachecka doprowadziła? do uni europejskiej i ich zapomogi. to już za Gierka my przerobili. Długi do dziś nie zawrócone. ale wtedy kilka osiedli powstało i kopalnie szły, huty. dzis nie ma niczego. urzędy pracy jedynie roją się od przybywających.

Gość wyborca PO
brukselka_abceee --- z takimi jak Ty brukselka_abceee to niedlugo to bedzie gorne wongo masz mentalnosc niwewolnika bedziesz narzekac i placic heheh kto tylko bedzie rzadzil ale zmieniac to to juz nie zycze powodzenia w Twoim marazmie

Gość lulu25
Ja nic o rozdawaniu kasy nie słyszałam... Tak sie jednak składa, ze pracuje w instytucji gdzie mam do czynienia z ludźmi zyjącymi (nie z własnej winy) na granicy ubóstwa i uważam, ze to co do tej pory państwo im zapewnia to kpina.