Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca PO

No i jak...znacie nowe wiesci PiSy i dalej jestescie dumni ze swoich ignorantow

Polecane posty

Gość brukselka_abceee
mam mentalność niewolnika bo nim jestem. Nie kradnę w Polsce więc jestem tu człowiekiem drugiej kategorii, a na zachodzie też (ale mam dwa paszporty więc jeszcze nie jest aż tak źle). Ja sobie z wielu rzeczy zdaję sprawę. Co prawda zamieszek nie wywołuję, ale ja rozumiem, że ludzie drugiej kategorii rozumieją iż nimi są. Tak jest we Francji, a w Polsce oczywiście ty mi Rydzyka proponujesz czy jak? uważaj bo ci po jajach pogrzebaczem przejadę w kształcie Rydzyka tyle mnie twoje złodziejstwo i bezprawie obchodzi. :(

Gość wyborca PO
ooo lulu25 nie trzeba bylo sie przyznawac.. :) bo o urzedniku to swiadczy zle kiedy sie daje lapac na slogany i haselka a SKAD TA KASA BEDZIE ?????? bo na razie to NIC PIS nie zaproponowal konstruktywnego w celu poprawy sytuacji tych ludzi. moze sie dodrukuje co ??

Gość lulu25
hahahaha... a gdzie napisałam ze jestem urzednikiem??

Gość wyborca PO
no to lepiej ze nie :) bo zle by o tobie siwadczylo uleganie propagandzie i naiuwnym mzonkom, ktore teraz sie sypia na dodatek w pyl :)

Gość do wyborcy
ty tak duzo tutaj szczekasz, a chciałabym zebys w podpunktach wymienił z czego wycofuje sie PIS

Gość wyborca PO

Gość wyborca PO
zeby szczekac to trzeba byc psem ktorym ty jestes chyba :) a PiS zsam sie przyznawal wtv i prasie ze pogram byl obliczony na wygranie wyborow wiec o tobie swiadczy to najlepiej ze nie czytasz ja sie nie doprosilem oi wytlumaczenie co znaczy GOSPODARKA SOLIDARNA to tez odsylam do google ofiaro losu

Gość lulu25
Owszem jestem urzędniczką:) A tak na marginesie to reklam nie oglądałam bo są bzdurne i nie uległam ich wpływowi. Zresztą uwazam ze media bardziej korzystnie przedstawiały tuska niz kaczynskiego i było to widac na kazdym kroku. Poza tym to własnie tusk miał lepszą kampanie niz kaczynski:) widac specem od reklam to ty nie jestes.... a to ze wybrałam kaczynskiego wynika z faktu ze tusk podczas debat prezydenckich bardzo negatywnie w moich oczach wypadał i nie chciałam takiego prezydenta. Głosując na kaczynskiego tak naprawde głosowałm PRZECIW tuskowi. Moi znajomi tez. Poza tym jestem przeciwniczką SLD a komuchy popierały tuska

Gość wyborca PO
tak to jest jak ludzie glosuja PRZECIW zamiast ZA glosowalas przeciw komunie a masz socjalizm w polsce teraz heheh :) wiec jestes czy nie jestes urzedniczka bo nie bardzo czaje ??????? a swiadczy to o tobie zle jesli nie znasz sie na ekonomii wiec jak ty tam mozesz pracowac ???? nic dziwnego ze taki rozpierdziel w polsce i bieda.

Gość lulu25
Wyborco... ty facet z kazdą wypowiedzią coraz bardziej sie kompromitujesz i osmieszasz. Zachowujesz sie jak jakis nawiedzony fanatyk. Juz widze cie jak przed kompem siedzisz piana z ust ci ze złosci cieknie i z wypiekami na twarzy w kazdego błotem rzucasz.... a te teksty typu "psie" "ofiaro losu" sa po prostu zenujące:) Ile ty w ogóle masz lat??? Bo coraz bardziej jestem przekonana, ze jestes jakimś gówniarzem. Wspólczuje braku kultury

Gość jak jest tak niestety
jest, ale zwroccie uwage na jeden fakt: pis wygralo glownie na wsi, po w miastach, tak samo popatrzcie jak glosowali ludzi wyksztalceni (mowie o takich od mgr w gore)- wiekszosc z nich glosowala na po- cos w tym chyba jest, nie sadzicie?

Gość lulu25
tam gdzie pracuje nie ma nic z ekonomii:)

Gość wyborca PO
na szczescie ty masz wysoka kulture i niedlugo ......biede w polsce hahahaha taka sama masz kulture i tobie podobni jak twoi kaczorki :) opluwali PO i Tuska i usmiechem na sutach i jeszcze dziwili sie ze PO nie chce koalicji gratuluje takiej kultury radiomaryjnej i lepperowskiej

Gość wyborca PO
to dziwne hahaha :) bo WSZEDZIE jest cos z ekonomii i nie dlugo poczujesz na wlasnej skorze te prawde :) wlasnie tak to jest jak sie uwaza ze ekonomia nie ma wpkywu na zycie. takich mamy urzednikow pozal sie boze

Gość wyborca PO
widze ze wyborcy PiS nawet lezac pod mostem beda wychwalali JEDYNA sluszna opcje polityczna. tylko musicie wylaczyc tv i nie czytac gazet gdzie sie kompromituja wasi kaczolandowi wladcy

Gość lulu25
To nie świadczy o niczym. Zresztą.... juz chyba przekonalismy sie o wiarygodnosci sondazy... A tak na marginesie na karcie do głosowania nie zaznacza sie rubryki z wykształceniem:) i bardzo prawdopodobne ze media specjalnie teraz osmieszają kaczynskiego ze jego poparli sami głupole

Gość lulu25
"na szczescie ty masz wysoka kulture i niedlugo ......biede w polsce hahahaha taka sama masz kulture i tobie podobni jak twoi kaczorki opluwali PO i Tuska i usmiechem na sutach i jeszcze dziwili sie ze PO nie chce koalicji gratuluje takiej kultury radiomaryjnej i lepperowskiej" CO TO MA BYC??? JAESTES JAKIS PIJANY??? GADASZ JUZ BEZ ŁADU I SKŁADU.... Ps. Powtarzam ostatni raz tam gdzie pracuje nie ma ekonomii. Jaki ty jestes biedy człowieczku.... ze az mi cie zaczyna robic sie zal

Gość wyborca PO
a ja powtarzam po raz !10000 ze EKOMNOMIA jest wszedzie i chyba szalety sprzatasz to TEZ cie ewkonomia dotyczy :) ciezko zrozumiec ???? widzimy jednak pozieom intelektuany urzednikow i wyborcow PiS :) dzieki malutka teraz wychodze ale wpadne tam :)

PiS zaczyna powoli splacac swoj rachunek za wygrana w wyborach http://www.onet.pl/e6b Lepper zawsze z rachunkiem przychodzi jak to powiedzial Walesa, wiec zobaczymy jak beda splacac sie samoobronie

Gość lulu25
MOJA PRACA NIE MA NIC WSPOLEGO Z EKONOMIĄ:) ale co ty mozesz wiedziec .... i nie powiem ci czym dokładnie sie zajmuje chociaz gdybym zdradziła to przynajmniej zamknąłbys sie z ta ekonomią:) Ile masz lat??

Gość a mi bardzo
się podobają polityczne zagrywki PiS-u, a zwłaszcza poczynania p. Marcinkiewicza, super polityk

wyborca wpadnij:) fajnie sobie tam gadamy i wogóle się nie sprzeczamy:) będziesz mile widzany

Gość lulu25
do malutkiej........Nie sprzeczacie sie bo pewnie sami fanatycy tuska tam siedzą... A tak nawiasem mówiąc pisze sie "w ogółe" a nie tak jak ty napisałas "wogóle"..... jak mogłaś zrobić taki błąd?? Rozumiem gdyby bład walnął ktos z wyborców PiS-u... przeciez to nieuki, ale mądry wyborca PO?? To taki żart;) nie bierz tego do siebie

Gość zw
Jedni się boją sami rządzić, a drudzy śmiertelnie obrażenie, że przegrali i pokazują, że mają Polskę w d.... Ratuj się, kto może... Ordynacka będzie wspierać ofiary prawicowej

lulu25 spox;) nie mam pojęcia jak to się wogóle mogło zdarzyć;) A mi tego ptactwa wogóle nie żal:P Tak wogóle to jestem raczej apolityczna. Pozdrawiam:D

Gość lulu25
do malutkiej... ;) Pozdrawiam do reszty... a tak w ogóle to po co te spory??