Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulusiia

czy brak mi go??

Polecane posty

Gość Ulusiia

eh a więc opowiem krótko: znałam chłopaka już dość długo.Ja mu się podobałam od zawsze.Z wyglądu cudowny :) na poczatku myslałam że to jeszcze dzieciak więc szybko zakończyłam naszą znajomośc.Od jakiegoś czasu spotykaliśmy się i okazało się że gość bardzo inteligentny i w ogóle cudowny :) no to zaczeliśmy spedzać coraz więcej czasu ze sobą i tak zostaliśmy parom.Nie nadługo ja go chyba traktowałam jako kumpla :( wczoraj nasza znajomość się zakończyła poraz drugi ale ja mam dziwne uczucie jakbym żałowała :( :( :( :( może źle zrobiłam? może zależy mi na nim? a jeśli nie to skad tak dziwne uczucie...buu pomóżcie bo czuje że jest mi go brak ... :( P.S. Błagam co robić?

Gość Ulusiia
no wezcie mi coś doradzcie..

moze szczera rozmowa z tym chlopakiem ? a chyba szczera rozmowa przede wszystkim ze soba ....

Gość Ulusiia
szczera rozmowa ze sobą ... hm chyba najlepsze rozwiązanie ale najgorsze jest to że ja nie wiem co czuje:(

zapomnij o nim jakby Cie kochal to nie trzeba byloby nic wyjasniac.i jeszcze masz sie naurzucac???feeeeeeeeeeeeeeee badz dzielna

Gość Ulusiia
eh ale on mi nic nie zrobił to ja dwa razy zakończyłam naszą znajomość :(

Gość buahahahaha
parom? i Ty sie dziwisz?

Gość popik
parom? co to?

Gość parom
buhahahahhahahahahaha Wibrator se kup. i słownik ortograficzny też :P

Gość Foreverblue.....
czytalam Twoja historie i doznalam szoku bo czulam sie tak jakbym jakbym sama to napisala...Tylko ze to on odszedl bez pozegnania,bo chyba mial dosc,nie traktowalam go w taki sam czuly sposob jak on mnie bylam wrecz dla niego oziebla...juz mina rok i troche zaluje...ale on tez nie byl bez winy...:( ale tak mialo widocznie byc...z tego juz nie bedzie nic...nie bedzie nic juz wiecej!...

Gość Ulusiia
eh ale ja chyba chce z nim być :( tęsknie.. tylko chodzi o to,że on był bez winy.Wydaje mi się że mu zależało (zależy?) ehh :(