Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjuszka

Seks z dwoma facetami

Polecane posty

Gość ptr
Patrycjuszka skad jestes? Bo ja sie chetnie Toba zajme;) Kolega sie znajdzie...;)

Gość Patrycjuszka2
JESTEM CHOLERNA PEDALSKA CIATA!!!

Gość ptr
bo my dworzec centralny - miasto W-wa

Gość ptr
Patrycjuszka no coz...widze, ze tu chyba sie nie da pogadac ale jakbys byla zainteresowana to zapraszam na gg;)

Gość noooooooooooooooo
ja tez zapraszam do siebie moje gg: 3875874

Gość ptr
Gniochu Ty nie za mlody? Do ksiazek dziecko proponuje...

Gość ptr
taka sobie kobietka >> przepraszam ale precyzuj do kogo kierujesz slowa...

Gość to ja ptr
jestem pedalem z centralnego!!!

Gość Pat nie daj sie
Olej podszywaczy i realizuj fantazje, byle bezpiecznie.

bo to ja bylam patrycjuszka jestem tu pierwszy raz teraz dopiero zarejestrowalam nika.wszyscy podszywacze maloletni powinni juz lulu isc gowniarzeria a tak na marginesie to mozna tu boki zrywac czytajac niektore posty

Gość ale......
jaki Gniochu?????????? kto to wogole ???? Do mnie mozesz napisac skarbie :) 5802830

Gość poczytaj
swoje posty DEBILKO ANALFABETKO!!!

teraz ja nic nie rozumiem jaka ciota gdzie?? temat byl zupelnie o czyms innym.chlopaki powalilo was?wpisujcie to kobietki swoje doswiadczenie bo ja swoje mam nadzieje zrealizowac jeszcze w tym roku,obiecuje sie podzielic wrazeniami

jestem pedalem inaczej ciota!!! ty glupia pizdo!!!

Gość ciekawski.
Anka 32 czy twoj maz wie o tym??

Gość anka 32
Tak wie ale ostatnio troche przytyłam, zastałam mojego męża w łazience ubranego w moje stringi w momencie, gdy się onanizował. Nie rozumiem o co chodziło, jeszcze w damskich majtkach. O czym to świadczy? może nie jestem dla niego atrakcyjna, może myśli o innej, a może chciałby częściej kochać sie ze mną. Pomóżcie, o co chodzi

Gość hetot
to znaczy ze nie ma majtek i musisz mu kupić

Gość PANTARKAW
A JA SPAŁAM Z TRZEMA, I TO PRZEZ KILKA MIESIĘCY SPOTYKAMY SIĘ CAŁY CZAS TYLKO JUŻ NIE TAK CZĘSTO.jEST CUDOWNIE.pOLECAM

Gość bluiltia
www.el.com

Gość Wiola29
Polecam bardzo byłam na takim spotkaniu 3 facetów i ja było cudownie tak samo jak Ty chcesz żeby byli nieznajomi tak i ja spotkałam się z nieznajomymi dużo starszymi facetami było jak napisałam cudownie !!! ważne przemóc się pózniej jest super

Gość Patrycjuszka prawdziwa
Znana jestem z tego ze obciagam z polykiem bezdomnym pijakom z dworca centralnego. Lubie jak laduja swoje brudne walace filetem z mintaja paly w mpjego zarosnietego mokrego sledzia z resztkami sera mozarella.

Gość chętnaaaaaaaaaaaaaaaaa na 2
hej patrycjuszka mam podobne obawy ale juz troche mam za soba doszlam do polmetka ale marze o 2batach z dwóch stron:D na razie robilam ta akcje z wbratorkiem i moim facetem ,bardzo mi sie podobalo:D

Gość gość
gggb?

Gość gość
Tylko raz doszło do seksu z pięcioma kolejno. Mój chłopak był moim pierwszym i ja dla niego również. Byliśmy pewnej soboty ja mój chłopak i czwórka kolegów. Wtedy zszedł temat na seks i w pewnym momencie się na palili koledzy. Chłopak spytał dyskretnie czy nie mam ochoty na seks z wszystkimi. Miałam ochotę zapewnił że gdy nie dam rady to przerwie. Dałam radę i było cudownie do tego wszyscy bez gumy nie krępujące wchodzili w zalaną cipke.

Gość gość
studenckie praktyki wyjazdowe, dwie parki, ja i jeszcze dwóch chłopaków. Fajny wieczór, po imprezie powrót do pensjonatu, jeszcze po drinku, atmosfera sie naelektryzowała, parki znikły w swoich pokojach. Tak było, że się tym wszystkim podnieciłam, pomyslałam sobie, że gdyby któryś z tych dwóch odwiedził mnie w pokoju to już bym go nie wypuściła. Widać że było po mnie poznać stan, bo przedłużali rozejście się do pokoi, pojawiły się żarty, że szkoda marnować taki super wieczór i warunki. We trójkę poszliśmy do jacuzzi. Byłam tak nakręcona, że w mocno przygaszonym świetle sama, bez namawiania zdjęłam biustonosz, że niby nie pasuje bieliźniany. Potem poszło już szybko - w wodzie zdjęliśmy majtki. Po powrocie do pokoju natychmiast wróciliśmy do swoboda z jacuzzi - natychmiast wszyscy na golasa. Nie było analu (na szczęście), na zmianę jeden oral drugi pochwa plus wszystkie możliwe szalone pieszczoty. Niesamowite, fantastyczne przeżycie. Potem kultura, dyskrecja, poczucie humoru, sympatia i szacunek. Najbardziej ujęło mnie że nie proponowali powtórek - emocje i nastrój chwili, ale stop. Naprawdę super.

Gość gość
jprdl jakie fragmenty opowiadań wklejone przez wielbicieli swingu i gangbangu

Gość gość
Trojkat bez anala to jak byc w Paryzu i wiezy Eiffla nie zobaczyc. Do konca zycia bym zalowala. Seks z dwoma naraz jest cudowny.