Ojciec Fassbender 46 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak ktoś non stop kogoś wyzywa, jak robi to od dawna odklejona Ewka, lub Pieprz wyzywająca mnie ciągle od kureff, to trudno nie oddawać ciosów, a ci się dziwią Jazda z nimi i nie ma taryfy ulgowej. Gonić to zakłamane towarzystwie wzajemnej adoracji Będziesz gonić towarzystwo wzajemnej adoracji po pustymi forum dla trollow? Ciekawe zainteresowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 15 Napisano 1 godzinę temu Kocham cię Madziulek. Jak zwykle się rozprawiasz z idjotami. Są jak karaluchy … 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Niedobra. napisał: Kocham cię Madziulek. Jak zwykle się rozprawiasz z idjotami. Są jak karaluchy … Sami wyzywają i jeszcze pretensje <Dlaczego ja> Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ojciec Fassbender 46 Napisano 1 godzinę temu Wiecej albo jadę do domu na obiad. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 15 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sami wyzywają i jeszcze pretensje <Dlaczego ja> Haha Jaaa ha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 59 minut temu Zostawcie Madziobota, ona sobie już tu ułożyła życie, a wy co I ta zazdrość bota nieustanna, że z Pieprz inni chcieli gadać prywatnie, a z botem nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 56 minut temu 11 minut temu, Niedobra. napisał: Jaaa ha Po co oni tu przychodzą? I myślisz, że przy stole rozmawiają o nickach? 🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ojciec Fassbender 46 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Po co oni tu przychodzą? I myślisz, że przy stole rozmawiają o nickach? 🩵🩵 Po co? Żeby sie z ciebie nabijać 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 49 minut temu 5 minut temu, bad behaviour napisał: Zostawcie Madziobota, ona sobie już tu ułożyła życie, a wy co I ta zazdrość bota nieustanna, że z Pieprz inni chcieli gadać prywatnie, a z botem nikt Pamiętasz dumna utrzymanko chada, jak było organizowane spotkanie ludzi z kafe, a ty pisałaś, że z nikim się nie spotykasz, bo obawiasz się o swoje bezpieczeństwo? Więc jak to możliwe że spotkałaś się stąd z żonatym facetem? I po co tu przylazłaś, jak nikt cię nie zapraszał? Ja wiem, że nie masz przyjaciół i lubisz z nudów wymyślać innym cudze życiorysy, ale miej że jakiś honor w tym absurdzie, tania manipulantko, która chciała bić po gębach nicki z forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Ojciec Fassbender napisał: Po co? Żeby sie z ciebie nabijać Szybko ten obiad zjadłeś. I ciekawie lubisz spędzać czas, naśmiewając się z kogoś. Poza tym wszyscy w domu zdrowi? Dwie teściowe i dwóch teściów też? Gosposia bez doktoratu ugotowała, czy matka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 41 minut temu (edytowany) 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pamiętasz dumna utrzymanko chada, jak było organizowane spotkanie ludzi z kafe, a ty pisałaś, że z nikim się nie spotykasz, bo obawiasz się o swoje bezpieczeństwo? Właśnie o to chodzi, że nie pamiętam. Pamiętam za to, jak 100 razy pytałyśmy cię z Pieprz, gdzie i kiedy byłaś na tym rzekomym spotkaniu, o którym widocznie tylko ty słyszałaś. Odpowiedzią była cisza Edytowano 41 minut temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 40 minut temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc jak to możliwe że spotkałaś się stąd z żonatym facetem? Był cholernie hot i chciałam się z nim przespać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 39 minut temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: I po co tu przylazłaś, jak nikt cię nie zapraszał? Widzę, że to już forum twoje i "pani Marty" twojej opiekunki tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 38 minut temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: dumna utrzymanko chada I dźwięk trzasku zadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 37 minut temu Wygadajcie się" forumowe małżeństwo" jak nie macie co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 143 Napisano 37 minut temu 14 minut temu, Ojciec Fassbender napisał: Po co? Żeby sie z ciebie nabijać W punkt, jak to mawiają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: I dźwięk trzasku zadu Piękna zazdrość Trudno mieć zgrabny i seksowny tyłek ważąc 40 kg Wygadaj się, jak się nudzisz dumna utrzymanko milionera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 15 Napisano 26 minut temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pamiętasz dumna utrzymanko chada, jak było organizowane spotkanie ludzi z kafe, a ty pisałaś, że z nikim się nie spotykasz, bo obawiasz się o swoje bezpieczeństwo? Więc jak to możliwe że spotkałaś się stąd z żonatym facetem? I po co tu przylazłaś, jak nikt cię nie zapraszał? Ja wiem, że nie masz przyjaciół i lubisz z nudów wymyślać innym cudze życiorysy, ale miej że jakiś honor w tym absurdzie, tania manipulantko, która chciała bić po gębach nicki z forum Hihi kocham cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 50 Napisano 25 minut temu A Geniek chyba dalej "czka, choć nie chce", bo wciąż wyraźnie bez kondycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 22 minuty temu 3 minuty temu, Niedobra. napisał: Hihi kocham cię Oni są tak nudni i beznadziejni, że chyba opuszczę ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 11 minut temu 30 minut temu, bad behaviour napisał: Właśnie o to chodzi, że nie pamiętam. Pamiętam za to, jak 100 razy pytałyśmy cię z Pieprz, gdzie i kiedy byłaś na tym rzekomym spotkaniu, o którym widocznie tylko ty słyszałaś. Odpowiedzią była cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 17 Napisano 10 minut temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oni są tak nudni i beznadziejni, że chyba opuszczę ten temat Jeszcze napisz ze opuścisz forum i zabijesz wszystkich śmiechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Jeszcze napisz ze opuścisz forum i zabijesz wszystkich śmiechem. Nie dam ci tej satysfakcji ruda und gapa. A teraz się przeloguj, bo latając za mną zadyszki dostałaś /eś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 7 minut temu 7 minut temu, Niedobra. napisał: Zamknij mordę szloro ja się przestałam pieścić i odpierdoI się od Magdy… ile można znosić skowyt nieudaczniczki życiowej ? Bez komentarza i niech to będzie mój komentarz do tego przedszkola, które ta klika tutaj odwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 15 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bez komentarza i niech to będzie mój komentarz do tego przedszkola, które ta klika tutaj odwala Jebać śliwę i króliczycr… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 66 Napisano 4 minuty temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Piękna zazdrość Trudno mieć zgrabny i seksowny tyłek ważąc 40 kg Wygadaj się, jak się nudzisz dumna utrzymanko milionera Trudniej o jędrny i seksowny tyłek, jak się waży stówę i nocami na boczek rzuca jak ty megalodonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1090 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Trudniej o jędrny i seksowny tyłek, jak się waży stówę i nocami na boczek rzuca jak ty megalodonie. 150 kg ruda. Ile ty masz tych nicków? Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach