Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arletta23

czy to zdrada?

Polecane posty

Jestem po ciżkiej nocy pełnej łez i smutku z powdu utraconej nadziej na prawdziwą miłość. Wczoraj się dowiedział że mój facet mnie zdradza przez internet. Nie wiem jakim cudem udało mi się wejść na jego skrzynkę i tam poczytałam sobie ciekawe rzeczy ( zupełnie inny człowiek niż ja go znałam i pokochałam). On jeszcze się z nią nie spotkał na żywo ale w e-mailu sugeruje iż bardzo chce tego. Czy to jest zdrada? Głupie pytanie- wiem że tak ale jest mi starsznie ciężko pogodzić się z tym. Zadaje sobie pytanie czy spotkałby się z nią czy to tylko takie pogawędki? Twierdzi, że mnie kocha ale jaka to miłość? Wybaczyć?

Gość niebieska kredka
wiesz ja mysle ze to jest zdrada. chociaz ja wlasnie poznalam na necie faceta i mamy sie spotkac ja wiem jak to podnieca niesamowicie i jedznoczesnie intrguje. moze on tez ma zone

Gość Rikitiki
Pogadaj z nim. Skoro szuka "milostek" w sieci to najwyrazniej jest cos nie tak w waszym zwiazku. Innej rady nie ma...a do zdrady krok..

Byłam i jeszcze jestem 2,5 roku z nim. Wiem że to pierwszy krok do dalszej zdrady ale jest mi ciężko gdyż zawsze uważałam go za uczciwego człowieka a on stale powtarza że nigdy nie mógłby mnie skrzywdzić.

zdrada nie musi się objawiać pójściem z kimś do łóżka... ale ja bym sobie dała spokój z takim gościem... :(

Gość zalac wrzątkiem i odczekać
Olej lumpa!!! Typowy kłamca i kombinator ,to nie jest materiał na prawdziwą miłość, uwiez mi mówie to jako facet!!!!

Gość zalac wrzątkiem i odczekać
dziwczyna poznana w internecie to tylko kolejna okazja do zdrady a NIE zdrada!! Ale jezeli ma takie pociagi do takich rzeczy to wykorzysta kazda okazje i nie wazne czy w necie czy na zywo pomimo tego co bedzie ci mówił .i druga rada: nie wierz w słowa lecz w czyny!!!!!

według mnie to zdrada... psychiczna, emocjonalna... ale jednak zdrada... kto wie czy

Wiem że to zdrada a przynajmniej początki i rozum mi podpowiada daj sobie z nim spokój ale serce wzdycha.

Gość pincet zyka
ja tez kiedys podobnie swirowałem ale oczywiscie nie próbowałem się nawet umawiac z jakąś ale niexle bajerowałem panienki w necie ale to było z 5lat temu i powiem wam ze dobrze ze opamietałem sie w pore bo kto wie co by sie stało.

Porozmawiam z nim dzisiaj ale tylko po to aby mi wytłumaczył dlaczego bo to co nas łączyło kiedyś to przeszłość wiem że już nigdy nie będzie tak samo nawet jakbym mu wybaczyła.

Gość pincet zyka
mozna zrobic inaczej i przekonac sie czy to tylko była chęc zaimponowania innej kobiecie czy tez realna zdrada.A więc zrób tak: nic mu nie mów i poczekaj na rozwój sytuacji, wiem ze to trudne takie czekanie ale moze i warto.Oczywiscie nie zdradzaj po sobie jakichkolwiek objawów ze cos jest nie tak.Kontroluj pocztę az przekonasz sie co z tego sie wykluje , jezeli nic to zyskasz wiele bo bedziesz mogła mu ufac gdy on o tym wogóle nie bedzie wiedział.Jezeli skoczy to sie inaczej to poprostu zostaw go.

Gość pincet zyka
oj abys wiedziała ze bym załował ponieważ jestem w bardziej zaawansowanym zwizku niz ty(zona , dziecko) i teraz wiem co mógłbym stracic gdyby nie moja intuicja.

No właśnie rozmowa najlepsza... zapytaj dlaczego to robił ? po co ? Powiedz, że Ciebie to bardzo rani, nie rozumiesz Jego zachowania, myślałaś, że możesz Mu zaufać, w końcu już tyle jesteście razem. Powiedz,że bardzo się zawiodłaś i nie wiesz czy po tym wszystkim będziesz w stanie dalej z NIm być i mu na nowo zaufać... Bo jeżeli jednak zdecydujesz się z Nim zostać, przez bardzo długi czas będziesz o tym myślała, nie będziesz radosna jak dawniej, ten związek może Ci po prostu nie dawać szczęścia, radości, zawsze możesz powracać do tego, co zrobił Twój facet... będziesz o tym myślała a to wszystko będzie Cię męczyć, nie będziesz szczęśliwa w takim związku... Przynajmniej ja tak to widzę.

tez to przezywam,mój facet tez sie dobrze bawi na internetowych randkach i na czaterii i jeszcze mi o tym mowi ze szczegółami:/ gdyby był przy mnie to dostał by chyba w gębe,ale jak narazie mieszka w Londynie na dodatek ze swoja byłą i jej dzieckiem,ale twierdzi,ze jestem jego wielka miłością i kocha mnie bardzo...czasem trudno mi w to uwierzyc i czuje sie zdradzana,ale boje sie samotności i nie chce tego kionczyc bo zalezy mi na nim..miłość jest ślepa.

Trochę na to zapóżno bo już wczoraj mu to wykrzyczałam przez telefon nie mogłam wytrzymać niestety. Poza tym przez przypadek weszłam i nie wiem jakie to hasło.

Gość pincet zyka
jak raz weszłaś to juz mogłas sie dowiedziec jakie hasło bo to zaden problem ale juz po ptokach i tak.Ale powiem wam wszystkim dajacym rady że romowa cos pomoze , ze to nieprawda!!!Rozmowa wcale moze nie pomóc a tylko zaszkodzić.facet moze się teraz czuc skruszonym , wybłagać od niej wybaczenie a dalej robic swoje tylko ze już w sposób ostrozniejszy a mianowicie taki że nigdy ona moze juz sie nic dowiedziec co on naprawde robi.

Gość pincet zyka
znaczy się mówiąc nigdy miałem na mysli wtedy gdy juz bedzie za póxno np po bardzo zawansowanym związku.

Gość a skad jestes
z wroclawia??

popieram kolege! to trudne ale jesli powiesz ze wiesz to zacznie ściemnieać ze to nie tak... jak to oni potrafią! może nawet skasuje te maile i zmieni skrzynke ale wtedy juz sie do niej nie dostaniesz!!!zadba o to! i moze dalej świrować:((( ja tez jestem teraz w zawieszeniu, bo zerwałam nie będąc w 100% pewna. on niby dzwoni niby sie stara ale w dzień a wieczorami rzadko. teraz nawet gdybym chciała go przyłapać to może mi powiedzieć: przecież już nie jesteśmy razem... nic mi to nie dało, bo nadal kurwa nic nie wiem!!! siedze myśle i na łeb dostaje co robi i z kim!!!

Gość pincet zyka
Natia!! Żebyswiedziała ze jest cos fajnego, i jezeli jest to notoryczny maniak robienia tego to nie pozbedzie się tego przyzwyczajenia. Wiesz jezeli by to tylko i wyłacznie chodziło o net to jak dla mnie to nie ma sprawy, nie sobie robi co chce.Gorzej jak już to wykroczy poza granice sieci i zamieni sie w rzeczyywistosc.

Gość pincet zyka
nie wart sie zadręczać??? Powiem wam ze na takim etapie rzwoju związku warto!!!!! A wiesz po co???? Po to aby w póxniejszym czasie nie martwic o takie rzeczy

Można powiedzieć że dzięki mnie poczuł się dowartościowany gdyż od samego początku mówiłam mu że jest bardzo przystojny, bardzo dobry. (Jego poprzednia dziewczyna tak go nie traktowała) Teraz jest pewny tego że podoba się kobietą.Kiedyś nie przywiązywał uwagi do tego jak wygląda jak jest ubrany natomiast teraz TAK. Myśle że teraz szuka tego dowartościowania również u innej.

Gość Julies
ja mialam podobna sytuacje...prawie rok teu rozstalismy sie z moim obecnym narzeczonym po prawie 3 latach.Strasznie bolalo...a ja w ramach zemsty czy czegos takiego zaczelam gadac z facetem z netu.Swietnie nam sie gadalo.Po kilku dniach wrocilismy do siebie z moim narzeczonym.Poczatkowo bylo super,ale potem znowu sie cos stalo wiec znow zaczelam gadac z tym facetem z netu.Potrzebowalam wsparcia, jakiejs pomocy,zrozumienia i zapewnienia ze jeszcze mogfe sie komus spodobac.Moj narzeczony wiedzial ze z nim gadam,ale nie wiedzial ze cos sie miedzy nami rodzilo.W koncu dowiedzial sie o wszystkim.Ja zerwalam kontakt z tamtym i blagalam narzeczonego zeby nie odchodzil.Bylo mu bardzo ciezko i bardzo cierpial z tego powodu ,ale dal mi szanse.Dla nas obojgu byla to niezla nauczka.Ja dowiedzialam sie jak bardzo kocham mojego narzeczonego i jak bardzo nie chce zeby nasz zwiazek sie skonczyl, on dowiedzial sie ze musi caly czas o mnie walczyc bo moze mnie stracic.Teraz jestesmy razem, niedawno sie zareczylismy i jestesmy bardzo szczesliwi!Takze mysle ze zanim podejmiecie ostateczna decyzje najpierw porzmawiajcie o tym z partnerem.Bo jesli cos takiego ma miejsce to znaczy ze czegos brakuje tej drugiej osobie w zwiazku.

Gość pincet zyka
Bardzo źle ze zarzucałas go komplementami.Może nie tyle ze poczuł sie dowartosciowany ale zobaczył że ma Ciebie , ze szalejesz za nim i bez znaczenia co bedzie robil to i tak bedziesz z nim.Teraz musisz mu pokazac ze jednak tak nie jest ,zobaczysz dopiero jak bedzie latal za Toba.Trzeba wzbudzic nutke zazdrosci , oczywiscie z rozwaga , poczuje sie wtedy zagrozony i mooooooooze sie zmieni.

Teraz wiem że to był błąd ale cóż. Boje się trochę tej rozmowy gdyż chciałabym mu pokazać że jakoś się trzymam, że jestem twarda ale wiem napewno że rozpłacze się i wtedy bedzie módł mi wciskać ciemnote.

Gość pincet zyka
tak jak mówie próbuj wzbudzić w nim nutke zazdrosci , jezeli zauwazysz zmiane to znaczy ze sie opamietał jezeli nie to pewnie planuje cos innego.