Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Z_Warszawy

Co się stało ...?

Polecane posty

Gość Kasia Z_Warszawy

Jestem w związku od 6 lat w którym przez 2.5 roku trwał kryzys kłociliśmy się co weekend. Po takiej kłotni w piątkowy czy sobotni wieczór wypijałam kilka drinków i szłam spać, albo brałam tabletki na sen żeby przespać fatalny nastrój i żal po kłotni. Było źle bardzo źle, często próbowałam zerwać, ale po tygodniu nie potrafiłam bez niego żyć. A on był obojętny , obcy, chamski nie miał dla mnie nigdy czasu, mówił że ma mnie dość. Aż do lutego 2005 roku, nie wiem co się stało, ale od naszej 5 rocznicy jest jakiś inny dobry wyruzomiały, kochający. Zastanawiam się co sięstało może to cisza przed burzą.. Jest zupełnie inny to zmiana o 360 stopni, która wybiła mnie ogłupia bo ja nie wiem co się dzieje, przecież nie można tak z dnia na dzień się zmienić. A Wy co o tym myślicie ?

Gość z zd zdr zdra zdrad zdarda

Gość Kasia Z_Warszawy
ale kiedy wtedy czy teraz ?

Gość Kasia Z_Warszawy
Miałam takie same problemy jak dziewczyny które nawet dzisiaj tutaj piszą że płaczą ze chcą zerwać że mają żal że chcą się zabić i to tak poprostu przeszło, minęło dlaczego... Cieszę się z tego ogromnie, ale boję się że wrócą tamte czasy, bo nie znam powodu takiej zmiany

Gość lolaaaa
Też tak miałam. Mój facet też radykalnie się zmienił. Okazało się, że mnie zdradził. Zdarzyło się to raz, ale bardzo tego żałował, w dodatku bał się cały czas, że jakoś się tego dowiem i zmienił się zupełnie. Zaczął mnie doceniać, być wspaniałym, kochającym, miłym człowiekiem. A to wszystko działo się ze strachu, tak bardzo bał się, że mnie straci. Wtedy dopiero zdał sobie sprawę ile dla niego znaczę. Niestety ja o wszystkim dowiedziałam się po roku. Byłam zrospaczona, że powód tej zmiany jest właśnie taki. Nie mówię, że oczywiście w Twoim przypadku jest tak samo, być może facet zminił się i tyle. A z własnego doświadczenia radzę Tobie nie doszukuj się niczego. Możesz znaleźć coś, czego nie chciałaś odkryć. Ciesz się, ze Wam się ukłąda i bądź szczęśliwa! Niech się liczy tylko to, że teraz jest wspaniale.

Gość Kasia Z_Warszawy
Margarita, miślisz że to dlatego że przeprowadziłam na sobie operację zmiany płci?

Gość z zd zdr zdra zdrad zdrada
no najpierw miał Ciebie dosyć, potem zdradził ale pożałował i teraz mu głupio... możliwe jest też że dalej zdardza, ale i tak mu głupio dlatego taki sie słodki zrobił

ale tak swoją drogą...skoro ten błogi stan trwa już tak długo- prawie rok to moze nie warto wnikać...jak napisał ktoś powyżej

Gość lolaaaa
No właśnie. Ja bardzo żałuję tego, że w końcu doszukałam się tego, że mnie zdradził. Było nam tak pięknie. Zaczęło się w końcu układać. Dochodzę nawet do wniosku, że czasem mogę się zgodzić ze stwierdzeniem, że niektóre zdrady są zbawienne, bo pozwalają uzmysłowić sobie bardzo wiele. Oczywiście muszą one być tylko przypadkami jednorazowymi. Może myślicie, że głupoty teraz wypisuję, ale ja naprawdę popełniłam WIELKI błąd. Dostałam to co chciałam - dowiedziałam się, że zdradził raz jedyny. Przez ponad rok po tym byliśmy razem a ja żyłam w nieświadomości. On zmienił się zupełnie. Było nam jak w bajce. A później ŁUP! W końcu doszukałam się zdrady. Zostawiłam go. Teraz jestem sama i wiem, że już nikogo nie pokocham tak jak jego, on był tym jedynym. On też nie ma nikogo i wiem, że cały czas mnie kocha. Nie jesteśmy już ze sobą 2 lata. To był największy błąd w moim życiu. On też popełnił błąd - zdradził mnie. Ale błądzić jest rzeczą ludzką. Ten błąd jednak w jego przypadku uświadomił mu, jak bardzo mnie kochał i że chce być tylko ze mną. Dlatego naprawdę dziewczyny nie doszukujcie się zdrad w swoich związkach, bo możecie takie znaleźć, a poźniej wiele z Was może tego żałować!

Gość Kasia Z_Warszawy
na każdym forum musi znaleźć się ktoś kto kpi, albo podszywa się pod zakładadającego temt. Wkurza mnie to . Kurcze też myślałam o zdradzie, może to prawda ale jeśli skutkiem tego miało być przkonanie się że naprawdę mu na mnie zależy i będzie już taki zawsze wybacyłabym mu ją ...ale jestem naiwna

Gość Kasia Z_Warszawy
jęli tyle osób mowi o jednym powodzie takiej metamorfozy to chyba musi być prawda :(

Gość caille
lolaaa Zdradzil sie a Ty piszesz, ze to Ty popelnilas blad, a to on go popelnil, wiec nie powinnas sie obwiniac.

Gość caille
Zdradzil Cie mialam na mysli ;-)

Gość Kasia Z_Warszawy
Nie nie wiem jednak czy bym wybaczyła mu tą zdrade, chybanie. Najgorsze jest to że będę żyła w nieświadomości bo on ma taką pracę że często wyjeżdza na cały tydzień w Polskę

zaczerń sobie nicka

Zastanów się 6 lat ludzie się zmieniają , ich wartości priorytety może się już wyszalał może przeżył coś strasznego co pozwoliło mu rozumieć co jest ważne w życiu

Gość Prawda2
Jesli zdradzil raz zrobi to drugi raz to jest juz potwierdzone psychologicznie. Wiec kobiety nalezy sie zastanowic nad tym ze gdy zdradzal was , wiedzial ze robi zle ale zrobil to czyli badzmy szczerzy nie szanuje was jako partnerki. Bedzie kolejna kobieta w jego typie i slabosc gotowa ten typ facetow potrzebuje odskoczni i pamietaja ten smak zdrady ale i cialo tamtej nowej kobiety a pozniej i kolejnych kobiet...

Gość małgosia.......
dlatego chyba nie warto ich kochać..ale jak to zrobić :(

Gość Lolaaaa
Do założycielki topicu: nie popadaj w przekonanie, że cie zdradził! Może źle zrobiłam, że ci odpisałam, nie chciałam tego, żebyś tak myślała. A teraz namąciłam ci w głowie i nasuwa się już w twojej głowce tylko jedna przyczyna tej zmiany. Ja chciałam przez swoją historie przekazać tobie tylko tyle, żebyś nie zamartwiała się przyczynami tej zmiany, tylko żyła Waszym szczęściem i skupiła się tylko na tym, bo przecież tylko to się liczy, uwierz mi to jest najważniejsze!

Gość ze jak
zmienil sie o 360 stopni??? buhahahaha to znaczy ze sie wcale nie zmienil o rety!!!

Gość Kasia Z_Warszawy
Do lolaaa- kochana jesteś, pocieszasz mnie. Dobrze że mi to napisałaś Po to założyłam ten topic żeby dowiedzieś się o może być przyczyną, przykro mi bardzo że u Ciebie tak to się skonczyło

do że jak - zmienić się o 360 stopni to przenośnia - z matematyki masz pewnie 5 inna sprawa jeżyk polski. A po drugie co Cie to obchodzi złośliwcze

Gość Wiktorenka
Ale absurdy wypisujecie......co nie można nagle się zmienić na lepsze?? Moim zdaniem nie powinnaś teraz grzebąć w tym ,jest dobrze więc ciesz się tym ..może jakies wydarzenie go odmieniło to się zdarza

Gość Kasia Z_Warszawy
Idę spotkać się z winowajcom. Dziękuje wszystkim za szczere opinie wezme je pod uwagę pozdrawiam :)

Gość Kasia Z_Warszawy
z jednym - winowajcą

Gość wtórni analfabeci chyba.......
ludzie, myślcie, to nie boli!!!!!!!!!!!!!!! ile jesczze będzie takich tematów, że ktoś zmienił się lub swoej zycie o 360 stopni?????????????? 😡

Gość wtórni analfabeci chyba....
przenośnia :D:D:D:D: ciekawe uzasadnienienie braku wyobraźni :D:D:D:D:D hehe, jakoś na żadenj lekcji j. polskiego nie słyszałam o takiej przenośni :D i zapewne ci, którzy tak tu piszą, tez nie :D a ja z kolie z matmy 5 nie miałam, ale za to posiadam wyobraźnię :P i widzę, że jak coś obróce o 360 stopni, to wróci do punktu wyjścia :P

Gość Lolaaaa
Droga Kasiu nie traktuj go jak winowajcę! Pewnie Twój partner nie ma nic na sumieniu, nie każdy przecież musi od razu zdradzać. Jak już wcześniej ktoś tu wspomniał nie tylko zdrada jest powodem do zmian, tych powodów jest wiele. Uwierz w to! I smakuj swojego szczęścia ze swym partnerem. Co jeszcze mogę dodać? Zazdroszczę Tobie, że masz kogoś tak troskliwego i wspaniałego przy swoim boku, nie zmarnuj tego i nie truj tego związku podejrzeniami! Powodzenia! Mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzysz!