Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opilka

SILNA WOLA !! KTO JEJ POTRZEBUJE?

Polecane posty

Gość opilka

jak nauczyc sie silnej woli? Czy ktos ma na to rade?? Jak w niej wytrwac?

Gość zaczac od malych rzeczy
i codziennie robic cos co moze nie jest fajne ale wymaga samozaparcia od nas. sciele lozko zaraz po wstaniu itop itp od malego sie zaczyna

Gość opilka
a jak pzetrwac kryzys, ktory zaczyna sie juz po 3-4 dniach:(?

Gość zaczac od malych rzeczy
nie mam pojecia :) najlepiej gdyby w polsce mozna bylo isc n\do klasztoru na jakis czas jak w buddyzmie :) to doipiero pomaga zyc jak w zegarku :) po prostu ciagle od nowa zaczynac.

Gość opilka
tak !! to bylby super pomysl naprawde !! :):)

Tylko nie przesadź, bo się psychicznie tak zdołujesz, że depresyjka gotowa. Człowiek musi robić również to, co lubi. Nie można żyć w ciągłym drylu. Nie mozna sobie ciągle wszystkiego narzucać.

Gość maryska z chorzowa
ja mam problem , bo jestem leniwa...nic mi sie nigdy nie che co by wymagalo wiekszego wysilku z mojej strony.... nie odpisuje na listy bo mowie:,,,aaaa potem...''albo jeszcze jest czas..'' nie chce mi sie rozmwiac ze znajomymi..z samego niechcenia ,ze musze buzie otwierac... nie czyszcze butow..ktore sa brudne,zmieniam gl=olf co 3 tygodnie-spie w nim i chodze na uczelnie,a zmieniam dopiero jak zaczyna smierdziec. jestem tak wygodna, ze poduszke pod plecy biore, gdy gdzies jade a mam 22 lata, i kto m ipomoze??????????????????:( jestem strasznym leniem

Gość dyscyplina i silna wola
nie wykluczaja robienia rzeczy przyjemnych chyba sie komus pomylilo cos. i TYLKO tacy ludzie ktorzy sie biora za siebie dochodza do czegos w zyciu.