Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiełka kukiełka

kiedy pierwsze obiawy???

Polecane posty

Gość kiełka kukiełka

od 3 lat biore tabletki cilest.podczas brania aktualnego opakowania w pierwszym tygodniu zapomniałam o 1 tabletce ale przyjełam ją 10 godzin od zapomnienia!czyli nie przekroczyłam tych 12 godzin!ale w tym pierwszym tygodniu co zapomniałam tabletki kochałam sie prawie codziennie bez dodatkowego zabezpieczenia jak piszą w ulotkach! teraz jestem w ostatnim czyli 3 tyg.brania tego opakowania,i boli mnie brzuch na dole ,dość często,no i piersi sa strasznie wrażliwe! jaki jest ryzyko zajścia w ciaże?????????

Gość a co to som obiawy

Gość nie wkurzaj
Tyle jest linków o tej tematyce, że stałe bywalczynie mają dość takich pytań!!!!!!!!!!!!! Może znajdziesz trochę czasu i poszukasz odpowiedzi w innych pogawędkach bo jest ich multum. A nie zaśmiecasz tu tematami o objawach!!!!!!!!!!!!!!!

Zamiast się stresować marsz do apteki, test kupisz od 8 zł i przynajmniej będziesz wiedziala na czym stoisz:) Trzymam kciuki, bo ja też ostatnio się zastanawiam nad tą możliwością ale liczę na to, ze to jak zwykle tylko moja wybujała wyobraźnia:) Powodzenia

Gość ale ja właśnie takie
objawy miałam na początku ciąży, co prawda bardzo mnie to cieszyło, bo już b. chciałam mieć dzieci i mam dwoje

Gość kiełka kukiełka
nie no dzieki zajebiscie mi pomogłyście !!! no oprócz ostatniej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kiełka kukiełka
ale czy to juuz możliwe abym miała takie obiawy?? tka szybko???? a brzuch mnie nieraz tak boli jak do okresu a nieraz takz kłuje!!!a pirsi bardzo tchliwe!!!!i nieraz rano taka mała zgaga!!!

Gość zrob test ktory jest
wiarygodny w przypadku brania tablet. Na kazdym tescie tak pisze. Nitk Ci nie odpowie na 100% bo nie wiadomo czy te objawy to skutek uboczny tablet czy ciaza.

Gość kiełka kukiełka
natia---dzia!!! ale sie okarze!!! ale czy obiawy mogły sie juz pojawic tyklko o to mi chodzi kochanieńkie!!!najlepiej niech napiszą mi te które już w ciąży były?

Gość ale ja właśnie takie
jak już wspomniałam, miałam takie objawy w okolicach terminu, w którym powinnam dostać kolejnego okresu, ale to nie znaczy, że u Ciebie też tak musi być, lepiej będzie faktycznie zrobić badania krwi - są najbardziej wiarygodne

Gość idz do apteki po test ciazowy