Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia asia

kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość kasia asia

Witam czytalam ostatnio sobie topik pewnej osoby o toksycznych przyjaciolkach - ja mam tak z kolezanka z pracy. ciagle tylko mi rozkazuje - zrob to , przynies tamto itd...nie sa to wielkie rzeczy, ale ona nie jest moja szefowa!!! po drugie jest wiecznie niezadowolona - a to ze herbata za slodka, kawa za gorzka,rogal nie smakuje jak rogal tylko guma...macie rady jakies jak postepowac z takimi ludzmi? przydzielili ją do mnie i tak glupio jest isc do szefa i sie wykłócac, no nie??nie chce wyleciec;) Nie chce jej urazic, tylko kulturalnie wytlumaczyc, ze nie podoba mi sie to co robi, nie chce zeby sobie cos pomyslala.w ogole przy innych pracownikach przeklina... macie jakies pomysly kochani?? pozdrawiam cieplo i dzieki za wypowiedzi:)

Prosto z mostu: \"sam sobie przynieś nie jestem twoim sługą\" i nieco delikatniej: \"jestem zajęta w tej chwili\" albo zrób to samo co ona, tzn. pwoeidz jej żeby coś przyniosła raz drugi i trzeci ale wątpię zeby to zrobiła skoro jest taka apodyktyczna ale moze dzięki temu zrozumie, że źle postępuje... A co do przeklinania to jest jej kultura osobista a raczej jej brak i nie zwracałabym na to uwagę chyba, ze raziło by mnie bardzo wtedy powiedziałabym jej żeby choc trochę ukróciła wulgaryzmy.