Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła Bronia

czy to nie obciach?

Polecane posty

Gość wściekła Bronia

poszłabym na basen, ale mam tylko czepek z nadrukowanym koziołkiem matołkiem. jak myślicie, czy to nie jest wiocha?

Gość tempak i juz
ja mam z alibaba i sie nie wstydze

Gość obciach
jak cholera :-O

Gość wściekła Bronia
dzieki. mam 34 lata i jeszcze nigdy nie byłam na basenie, ale teraz poznałam super faceta i on mnie zaprasza, a ja nie chciała bym sie zbłaźnić. stroju też nie mam , ale mam bielizne w jednym kolorze (czerwonym) więc chyba nikt sie nie pokapuje?

Gość wściekła Bronia
Ponadto załapałam ostatnio swierzb i nie wiem czy moge z ta dolegliwoscia kapać sie w publiczym basenie

Gość wściekła Bronia
kto pisze na moim pseudonimie? prosze sie nie wygupiać. nie mam świerzba, ani nawet mnie włosy nie swędzą. co za ludzie.:-0

Gość wściekła Bronia
to gdzie ja teraz strój kupie? napewno w bieliźnie nie moge iść? mam ją już na sobie żeby sie przy ludziach tam nie przebierać.:-0

daj spokoj z ta bielizna, to dopiero bedzie obciach i do tego czepek z matolkiem....odpusc sobie!

Gość wściekła Bronia
Mam równiez ropne zapalenie skóry ale lekarz powiedział że moge sie kapac, hmmm tylko nie okreslił gdzie??/ jak myslicie?? A stroju nie mam takze ide w bielixnie z reszta i tak caly tydzien noszona to sie wymyje troche

Gość wściekła Bronia
dziekuje ci olivio, a temu gupiemu komuś to życze by kiedyś też miał taki problem, albo i gorszy.:-P powiem mojemu chłopakowi żeby lepiej sie wykąpał po pracy w domu, a nie ciągnął mnie na basen. może nawet wykąpać sie u mnie.:-)

tez tak sadze....wezcie wspolnie prysznic w domu a i atmosfera zrobi sie romantyczna :) Na pewno lepiej na tym wyjdziesz, bo inaczej sie skompromitujesz :classic_cool:

Gość wściekła Bronia
takim sposobem zaoszcedzimy 10 zł co bedzie na poczet mojego stroju kapielowego.Co wy na to??//Niexle wykombinowałam co nie?/

Gość wściekła Bronia
czy słowo skompromitujesz ma coś wspólnego z kompaniem?:-0 jeszcze raz dziekuje olivio. jesteś super babka, ni to co te hamidła.;-)

Bronia dzieki za cieple slowa, ale po prostu poprawilas mi dzis humor :)

Gość wściekła Bronia
Moze nawet lepiej ze chłopak sie wykapie w domu , choć u nas woda sie nie przelewa , poniewaz pracuje w hucie przy piecu i jak przychodzi do domu to jest taki czarny ze ledwo go poznaje , baaa nawet kiedys pomyliam go z kominiarzei wpusciłam go do domu i odrazu mu na szyje i pod ściane na ruchansko , jak skończył to powiedział ze on przyszedł tylko komin przeczyscic a wtedy tak głupio mi sie zrobiło, na ale swoje zadanie zrobił i to za DARMO!!!! nastepny 30 zł do stroju

Gość wściekła Bronia
chłopak mnie rzucił przez to że nie poszłam na ten basen. chyba mnie jednak nie kochał.:-(

Gość Wodzirej Hyr
jak pojdziesz nago tylko z czepkiem na glowie to czy myslisz ze ktokolwiek zauwazy co jest na czepku ?

Gość Krycha z miasta
ja to mam czepek z wypustkami, ale możemy się zamienić na ten z Koziolkiem

Gość nie chce być jak moja mama
ja mam czepek z pawlacza taki gumowy spardziały :( nie wiem czy to nie wstyd. rano wrzucę fotę, ale o 7 muszę iśc na basen, to fotę wrzucę pozniej , myslicie że mogę iść? boje sie że bedzie mi włosy widać pod nim i w ogóle nie ochroni głowy :(