Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelizawieta

Nadmierna potliwość

Polecane posty

Gość jelizawieta

Co zrobić i czym walczyć z nadmiernympocniem się. Nie musi być gorąco żeby poijawiły sie nieestetyczne plamy pod pachami. Czasem poce się nawet kiedy jest mi zimno. Probowałam już chyba wszystkich antyperspirantów. pPrzez pewein czas używłam takiego wynalazku z apteki, którego uzywało sie co dwa dni, najlepiej na noc, który strasznie odbrwiał moją piżamkę, ale faktycznie, pod paszkami byłam później suchutka. Ale to jakieś chemiczne świnstwo było, a i tak później moja zmora powróciłam mimo używania tego jak to nazwałam 'rozpuszczalnika'. Czy sa jakieś inne sposoby?

Gość ja słyszałem
o Antidralu, ale nigdy go nie stosowałem.

Gość jelizawieta
Ale to pewnie jakis kolejny wynalazek na bazie benzyny;) ? Ja sie boję tej chemii.

Gość ja słyszałem
Nie mam pojęcia, ale chociaż podbiję :-)

Gość jelizawieta
Dzięki stary ;)

Gość ja słyszałem
non problemo :-)

Gość jelizawieta
Nie pocę się jak mam kaca, ale to też mało wygodne i niezdrowe w stosowaniu ;P

Gość etiaxil
dosyc drogi ale bardzo wydajny,starczy nawet na rok! Blokuje wydzielanie potu nawet na 3-4 dni,stosuję go 1 w tygodniu.Dostępny również w wersji do stóp.Aha cena krztałtuje się w okolicach 56 zł :O

Gość jelizawieta
No ja własnie ten etiaxil używałam, ale on ma w składzie dużo chemii i boję się go nadużywać

Gość etiaxil
gdyby był tak szkodliwy nie dopuścili by go do sprzedaży

Gość jelizawieta
papierosy też dopuszczają do sprzedaży pomimo tego , że szkodzą.

Gość andżu
Ja tez miałam z tym problemy.lato czy zima to nie grało różcicy. Piłam ziólka-szałwie, kompiele potem Vischy antytranspirant czy jakos tak.Okropne ,zapach może był ok ale i tak sie pociłam, a bluzki nie chciały sie dopierać.A teraz wyobraż sobie juz nic! stosuje Nivea Dryi jest super.Nie wiem może to wszystko było na tle stresowym?! pozdrawiam.

Gość bizu
Witajcie,zlapalam sie za glowe gdy tu weszlam.dlaczego? bo ja kiedys mialam przepisany ten anidral.i co? nikt nie powiedzial by stosowac go na noc!a sama nie wpalam na to....uzywalm go do raksmarowalam rano bo learz powiedzial ze to taki dezodorant.szczypało,pieklo i kleilo sie strasznie,wiec bylo gorzej niz na poczatku.wywalilam i koniec.pare lat uplynelo i...... dopiero teraz wiem jak stosowac.buubuubuu.a moglo byc tak pieknie....ale nic nie poddaje sie i juz dzis go uzyje.wiecie,ze nawet opakowanie przez te lata sie nie zmienilo?znowu czuje sie tak jakbym miala 17 lat hihihiii.pozdrawiam i trzymajcie kciuki za mnie*

Gość biedrnka
Antidral!!!jest tani i dosc skuteczny Mnie nic nie peikłoa ni nie swedzialo wiec nie wiem dlaczego większość dziewczyn ma te problemy