Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja...poprostu...

Gdzie mam Go znalezc?????????

Polecane posty

Gość ja...poprostu...

nie chce juz zyc przeszłoscia...chce miec nowego faceta, która da mi miłosc bezpieczenstwo i namietnosc...gdzie mam isc by poznac kogos?gdzie poznam fajnego faceta...???jest takie miejsce, przeciez nie moge bezczynnie czekac na niego w domu, bo samo sie nic nie dzieje...napiszcie

ja swojego męza poznałam na ...gg. jak się okazało,mieszkał jedną ulice dalej. :) teraz mamy wspolny domek i jest cudownie. tez mi się wydawało,ze juz nie znajde zadnego, sensownego człowieka.jakże się myliłam... wierzę,ze tez ci się uda. trzymam kciuki.powodzenia.

No gdzie? Mam dokładnie ten sam problem i nie ja jedna.

Gość tula
ja poznalam swojego chlopca na czacie na wirtualnej polsce:) nie moglam chyba lepiej trafic ;)

Robertowa-> ale jaja! ja miałam tak samo. Poznalismy sie przez gg a mieszkamy ulice dalej, jestesmy zaręczeni:) Rada: nidgy nie szukaj....sam sie znajdzie i przypląta nie wiadomo kiedy igdzie ;)

Gość kikirdkro
i ja niemoge na nikogo natrafic:/

Szukanie na siłe tylko pogarsza sprawę bo to\" widać na odległość \" ze szukasz faceta I TO TYLKO POGArsza sprawę. Ślinisz sie na widok każdego \"mięsa\" ?? łeeee oby nie ;)

Trzeba czekać...oczywiscie nie w nieskończoność. Chodźcie na imprezy...do znajomych...poznawajcie nowych ludzi , zawierajcie przyjaźnie...na czatach nie ma sensu szukac miłości, choć nie twierdze ze wielu ją znalazło, ale jeszcze więcej ludzi sie na tym przejechało .

no dobra rada, że sam sie przypląta... Ale gdzie? Wejdzie przez okno ni z tego ni z owego? Kiedys szukałam w randkach na interii, ale tam sami zonaci, a ci co pisali, że niezonaci, to pewnie tez żonaci.

mi sie wydaje ze nie mozna szukac na sile.po prostu zyj!!! udzielaj sie jakos rozrywkowo,ale nie kieruj sie mysla ze MUSISZ kogos znalezc.wiesz,milosc przychodzi w najmniej oczekiwanych momentach.nie czekaj,sama przyjdzie:)

Gość łeee ja jestem samotny
i mam tak samo czułość,miłość,dbanie i zrozumienie w każdej sytuacji kobiety nie wystarczają niestety... ale jakby co to podaje swojego malia: marik82@o2.pl

Gość ja...poprostu...
miłośc to ja znalazłam, albo inaczej juz mam, ale niestety nie moge byc z tym którego kocham.Nie slinie sie na mieso ------>to robia faceci:/, nie widac po mnie , ze szukam faceta, ale chciałabym miec kogos by m.in zapomniec, troche miłośći dostac...poprostu

Gość aniaaax
Cześć wszystkim Moim zdaniem to internet jest calkiem niezlym narzedziem Zalóżcie sobie profil na randkach na o2 ,nie piszcie tam duzo.. zaledwie kilka hasel, bez zdjeć jesli nie chcecie zeby ktos ze znajomych was poznal... na pewno ktos sie odezwie ale jesli nie chcecie to poszukajcie tam kogos kto was zainteresuje.. i zacznijcie rozmowe na gg... to poczatek- przeciez nikt nie ma na czole napisane "jestem wolny, szukam kogos" a ten sposob jest calkiem niezly.. wiadomo fajniej jest na imprezach, w klubach ale net tez jest ok mialam kolege ktory byl smotny(mial 24 lata) , doradzilam mu i odwidzil ranki i wiecie co? to byl strzal w "10" ma zone (tam wlasnie poznana) i slicznego dzidziusia i jest szczesliwy :) wiec moze warto?

Gość ja...poprostu...
napewno to było dobre ale dla niego, fajnie, ze mu sie ułożyło raz przejechałam sie na znajomosci z gg :/ chce o tym szybko zapomniec aha nie wierzcie zdjeciom :/:/

Gość łeee ja jestem samotny
faceci wcale sie nie ślinią na mięso!!!co ty pleciesz?faceci po prostu mówią o tym wprost a nie jak kobiety-dzieci najpierw coś zaczynają a potem sie zachowują jakby nie wiedziały czego chcą.

Gość ja...poprostu...
ahh to mieso-to było wyrwane z kontekstu, nie chciałam nikogo urazić, ale sa tacy faceci, którzy wrzeszcza za dziewczynami na ulicy i rzucaja takimi hasełkami :/

Gość aniaaax
raz sie przejechalas- zdarza sie - ale nie mozna sie poddawac kiedys osobiscie (milam jakis kryzys w zwiazku...juz przeszedl :) ) szukalam znajomosci na randkach na o2.. kilka rozmow na gg- takie pierwsze wrazenie - a potem spotykalismy sie w realu- raz bylo lepiej raz gorzej... poznalam fajnych gosci ( i gdyby nie to ze jednak nadal kochalam swojego faceta to mogloby cos z tysch znajomosci wyniknac ) tylko nie ma sensu miesiacami gadac na gg... przeciez jedno spotkanie da Ci o wiele wiecej.. to sie od razu czuje czy .. a na gg wrazenie moze byc zludne... bo to nie to samo... moze jeszcze sproboj... zdjecia.. fakt mozna dac nieprawdziwe.. ale wlasnie jesli dochodzi do spotkania- chlopak tez chce to przeciez nie bedzie wysylal ci falszywego- a co potem ...przeciez wyjdzie na jaw ... ja nie mialam takiej sytuacji ani razu... zawsze wygladal tak jak na zdjeciu... bedzie dobrze sprobuj jeszcze.. ile masz lat? jesli mozna wiedziec?

Gość Katarzynka_mk
Ja równiez uważam, że internet (portale randkowe, czaty) to dobry sposób na poznanie kogoś nowego. Oczywiście nie dzieje się to od razu, trzeba trochę \"poszukać\" ale i tak często można miło pogawędzić. Minusem jest to, ze teraz wielu facetów poszukuje kobiet do niezobowiązujących spotkać w wiadomym celu. Są mili, inteligentni, wykształceni ale nie chcą poważnych związków z przyszłością. Ja swojego faceta też poznałam na portalu randkowym ale obawiam się, że będę musiała szukać nadal...

Gość ja...poprostu...
ostatnio co poznaje faceta to z jego strony mogłoby byc duzo jednak mi nie podoba sie z wygladu lub charakter całkiem nie dla mnie, co do tego spotkania z facetem poznanym przez gg.Przesłał mi zdjecie swoje ale jak to zdjecia albo maskuja to co niezbyt urodziwe albo to uwypuklaja u niego zdjecie maskowało no a porawda jak go zobaczyłam...:/.Do tego to typowy intelektualista, lubie przebywac z osobami madrymi, ale on zamiast rozmowy wolał wygłaszac monologi:/ no i musiałam uciekac sie do przeróznych sposobów by sie odczepił...aha mam 17 lat .pozdrawiam

Gość aniaaax
17 :) piekny wiek to rzeczywiscie przed Toba wiele mozliwosci.. w twoim wieku - większość ludzie nie jest jeszcze powaznych zwiazkach.. szkola.. przeciez tam jest mnostwo ludzi.. niedlugo 18'ki :) szalone wakacje,dyskoteki... ja jak bylam w Twoim wieku najszybciej i najprosciej poznawalam ludzi na wszelkiego rodzaju koncertach..festyny..festivale...na takie imprezy raczej przychodzi sie z dziewczyna,chlopakiem wiec jesli jest sam to prawdopodobne jest ze nie ma nikogo.. idzcie grupa znajomych - niekoniecznie same dziewczyny (troche to marnie wyglada- takie stado dziewczyn szukajace facetow :P)

Gość ja...poprostu...
w sumie wiem, ale tak dodałam ten temat bo jak idzie jesien zima i tak melancholijnie sie robi :> pozdrawiam i dzieki za wpisy! :*

Gość aniaaax
:) trzymaj sie młoda ..i niech jak najszybiciej znajdzie Cie Ten na ktorego czekasz...

Gość ja...poprostu...
dzieki pap