Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukrowka

JEPILL SUGARING - gotowa pasta cukrowa

Polecane posty

Gość cukrowka

Sluchajcie, kupilam niedawno na allegro ta paste. Wszystko robie wedlug instrukcji, mimo to wlosy nie chca sie wyrwac. Z reguly w jednym miejscu musze przykladac po kilka razy i boli tak samo jak zwykly wosk. Czy ktoras z was miala badz ma taka sama paste?? co moze byc nie tak? bardzo prosze was o odpowiedz dzieki !

no co Ty?? Ja też mam j\'epill sugaring z allegro i wyrywa włoski super, zero bólu. Poczytaj w ulotce, tam są podane powody niewyrwanych włosków. Stosuj sie dokładnie do zaleceń w ulotce, a wszystko bedzie ok. Ja stosuję tak: 1. cenka warstwa depilatora o konsystencji miodu na skórę z włosem, 2. przyklejam bibułkę do skóry i wygładzamy z włosem - szybko, 3. szybko zrywam biblułkę pod włos, 4. ponownie nakładam depilator i powtażam operację nr 2,3, i tak kilka razy do uzyskania efektu. 5. WLOSKI POWINNY BYC TROSZKĘ DŁUŻSZE!!! P.S. Depilowałam okolice bikini - bó minimalny, naprawdę :)

Gość cukrowka
no dzieki :-) sprobuje jeszcze raz tyle, ze moze nie mam cierpliwosci. a co do bikini nie wiem czy sie odwarze. bo ta pasta mimo wszystko i tak boli! pozdrawiam !

Gość cukrowka
Acha... a czy probowala któras z was podgrzewac w mikrofalowkce?

Gość wosk z mikrofalówki
Hej! Ja też stosowałam tą pastę wczoraj i jestem zachwycona!! Wg mnie to ten sam wosk który sprzedawał kiedyś veet w słoiku. Robiłam pełną depilację intymną - pierwszy raz po \"brazylijsku\" ;) Rozgrzewałam wosk w mikrofalówce wszystko wg wskazań na ulotce informacyjnej Moje rady i spostrzeżenia: 1. Paski fizelinowe dołączone do opakowania należy pociąć na małe wąskie paseczki (ja robię 6 paseczków z 1 paska dużego - przecinam na połowie w poprzek i potem każdą połówkę 2 razy wzdłuż - otrzymuję 6 pasków) 2. wosk nie może być zbyt lejący - jest wtedy zbyt gorący i nie łapie tak dobrze włosków 3. nalezy nakładać małą ilość wosku (powierzchnia ok. 1 cm na 2 cm) szybko przyłożyć paseczek i oderwać przytrzymując mocno skórę palcem zaraz przymiejscu od którego najpier odchodzi wosk - nie wiem, czy jasno się wyraziłam :O 4. po depilacji umyć dokładnie miejsca depilowane letnią wodą i posmarować clotrimazolum (maść lecznicza można ją dostać w aptece bez recepty) żeby nie było żadnych podrażnień 5. zaczerwienienia ładnie się goją i szybko Życzę powodzenia i cierpliwości (mi zajęło to ok. 2 godzin ale to pewnie dlatego że 1. raz)

Gość ktośłoś
to jest zwykły wosk, a nie pasta cukrowa

Gość WZM
ktośłoś skad wiesz???

Gość a jakiej dlugosci wloski
maja byc, zeby chwycila?

Gość prosze o odpowiedz

Gość bardzo prosze o odpowiedz

Gość pliz

Gość scabiss
Hej dziewczyny, nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ale paste cukrową nakłada sie POD WŁOS i odrywa Z WŁOSEM dlatego m.in. depilacja jest mniej bolesna. Widze że ktos wyżej źle wykonał depilację. Pamietajcie depilacja cukrem robi sie odwrotnie niz woskiem- NAKŁADAMY PASTE POD WŁOS A ZRYWAMY Z WŁOSEM. :)