Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ozkaya

Znowu cierpię

Polecane posty

Gość zwyczajjjna
Moge napisac co ja bym zrobila. Skupilabym sie na dziecku teraz. Starala sie nie denerwowac. A uprzednio kazala mezusiowi spadac. Nie marnuj sobie zycia z takim czlowiekiem! Ułóż je na nowo poki jeszcze jestes mloda.. Jesli nie wydaje mi sie ze jeszcze nie jeden raz przez tego czlowieka mozesz lac lzy..

Dzieci to dar szczęścia skoro Bóg Ci je dał to ciesz się tym, przypomnij sobie jak starszy syn był malusi pamiętasz jego pierwszy uśmiech, krok, słowo mama jak Cie osiusiał jak zrobił kupala na świeżą pościel itd.A teraz usiądź i pomyśl że tak naprawde to chyba ostatni raz w życiu będziesz mogła znowu być dla kogoś najważniejsza że ten ktoś będzie Cię kochał szczerze i bezinteresownie bo tak moja droga kochają tylko dzieci.Nie myśl o facecie,który zwyczajnie nie jest wart Twojej miłości,myśle że starszy syn chętnie Ci pomoże...A jesli martwią Cię finanse to daj znać ja chętnie Ci pomogę.

Czy myslisz, ze nie kazałam się mu wynosić? Wielokrotnie, kiedy puszczały mi nerwy. Ale on nie ma najmniejszego zamiaru tego uczynić. Powiesz, że to ja mogłabym się spakować. Owszem, gdybym miała rodzinę napewno bym to zrobiła. Nie mam jednak za bardzo dokąd pójść. I nie mam siły juz z nim o to toczyć wojen.