Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek 2

CHORE KLIMATY !!!!

Polecane posty

Gość jacek 2

Tu można będzie opisać sytuacje w jakich się znależliśmy i nie były one do końca normalne !!

Gość jolka z mazowsza
Byłam na imprezie u kumpla i on zaproponował m,żebyśmy się rozebrali i nago po mieszkaniu biegali . Było nas 7 - mioro . To była najgłupsza impra na której byłam.

Gość przerażona
Mój chłopak kilka dni temu zaproponował abyśmy razem poszli do burdelu , była tam rurka i kilka dziewczyn w bieliżnie, jedna tańczyła dla nas na naszym stoliku , zrobiła striptiz i musieliśmy jej postawić drinka - chciała nas namówić na sex z nią ale ja się nie zgodziłam.

Gość ---------
Moja teściowa zaproponowała mi sex z nią i jej koleżanką , było fatalnie jej ciało jeszcze do zniesienia ale jej kumpela to istny worek na kartofle aż mi nie staną , po 2 dniach teściowa zrobiła mi awanturę o to że nie posunołem jej kolezanki - to jest chore

Gość jacek 2
hmm no wpisujcie cos bo juz mi sie skonczyly pomysly i nie moge wymyslic niczego innego

Gość chore
to jest moje małżeństwo ,mąż namówił mnie na sex z drugą parą wiecie taka wymiana partnerów w jednym pokoju , kocham go zrobiłam to dla niego ale czuje się obrzydliwie ,a on chce to powtórzyć ,co ja mam zrobić ?