Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bażancica23

MOJ CHLOPAK W SWOIM POKOJU CHCE POWIESIC KALENDARZ Z ROZNEGLIZOWANYMI DOSZCZETNI

Polecane posty

Gość bażancica23

a ja sie na to nie zgadzam! o napewno:-(nie podoba mi sie takie cos!i bede sie klocic!!!wrrrrrr....no ale mi dzien popsul! i teraz wyjde na jakas zaborcza panne!wrrrrrr a wy co na to dziewczyny? zaborcza jestem? pozwolilybyscie swoim facetom powiesic jakies 12 golych bab na lozkiem??????????????????????????????????????????

Gość ja nigdy w życiu
ale pewnie zaraz znajdzie sie jakaś 'wyluzowana' ktora mnie obrzuca błotem że niby jestem zborcza i pewnie jakaś brzydka i zazdrosna.Wcale nie,poprostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji

Gość ...........-..................
pozwoliłabym oczywiscie a co tam , ale on na szczescie nie podnieca sie takimi paniami bo jak mowi to juz mu sie przejadło i nie ma 18 lat poza tym jakby to wygladało gdyby u 23-letniego faceta wisiały w pokoju jakies gole babki tym bardziej ze ma kobiete i nie musi sie podniecac jakimis zdjeciami hehe :)

Gość bażancica23
NO WLASNIE!ON MA 22.I RZECZYWISCIE ZACHOWUJE SIE 18LATEK.NO DZIS MI Z TYM WYSKOCZYL,A NIESPODZIEWALABYM SIE TEGO...DZIECIUCH.POWIEDZIAL,ZE JAK MAM COS PRZECIWKO TO ,ZEBYM ZROBILA SOBIE KILKA ZDJEC NAGO,A ON ZROBI SOBIE Z TEGO KALENDARZ!!!!!TA!DOSKONALE WIE,ZE NIE POJDE NA COS TAKIEGO.JESTEM OD NIEGO ROK STARSZA,A CZASEM MAM WRAZENIE JAKBYM BYLA O WIELE WIECEJ !I TAKA POWAZNA!NO I NIETOLERANCYJNA!WRRRRR TERAZ PEWNIE BEDE SIE BOCZYC NA NIEGO CALY JUTRZEJSZY DZIEN :( BEDZIE PROBLEM,BO ON NIE ODPOSCI....A JA CHYBA TEZ NIE.

Gość bażancica23
AAAAAA!!!!!!PRZYPOMNIALO MI SIE.JUZ JEDEN TAKI KALENDARZ MILA..WRRRR DOSTAL GO NA POCZATKU ROKU OD SWEGO TATUSIA:/ JAK ZOSTALAM SAM NA SAM Z TYM KALENDARZEM TO ZAKLEILAM WSZYSTKIE INTYMNE CZESCI CIALA TYCH PANIEN KOLOROWYMI OBRAZKAMI WYCIETYMI Z GAZETY.NA POCZATKU BYL ZLY.ALE POZNIEJ STWIERDZIL,ZE SMIESZNY TEN KALENDARZ(NIE WIEM TYLKO CO NA TO JEGO TATULEK)...TERAZ POWIEDZIAL,ZEBYM NAWET O TYM NIE MYSLALA,ZEBY ZEPSUC KALENDARZYK!!!!!!!!! NO! SZYKUJE SIE BURZA!

Gość to ty
powieś u siebie kalendarz z niekompletnie ubranymi przystojniakami i wzdychaj do nich w obecności swojego lubego ;0 zobaczysz co on na to... :p w końcu jak mówi pewne przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" powodzenia :D

Gość bleeeeeeeeeeeee
ja bym radziła spokojnie ale powaznie porozmawiac uwazam ze oboje zachowujecie sie jak dzieci robiace sobie na złosc porozmawiaj z nim powaznie- powiedz ze to cie rani !!!!!!! jesli nie zrozumie- gdzie tu jest uczucie?????

Gość Jennyfer
Zachowuje sie jakby miał 17-19 lat! Po co mu to??Moze brakuje mu czegos w Tobie i glupek musi wieszac gołe panny!!! ja bym sie od razu zbuntowała! A może nawet zerwała .Taka juz jestem.

Gość to naprawde straszne
idz sie pochlastaj

Gość niebieskookaa22
o matko, a niech sobie wiesza... im wcześniej stwierdzisz, że do siebie nie pasujecie, tym lepiej :P :) p.s. bez urazy