Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOMICA

ZA DUŻO WŁOSKÓW NA CIELE

Polecane posty

Gość NOMICA

CO Z NIMI ROBIĆ??? NAUCZYĆ SIĘ ŻYĆ W ZGODZIE??? CIĘŻKO. WIEM ŻE JEST DUŻO DZIEWCZYN TKICH JAK JA. ALE SĄ I TAKIE (I JEST ICH CHYBA WIĘCEJ) KTÓRE NIE ZNAJA TEGO PROBLEMU. SZCZĘŚCIARY. WŁOSY SĄ NA TYE WREDNE ŻE ODRASTAJĄ NICZYM SIĘ OBEJRZYSZ. JA JUŻ MIAŁAM EPILACJE LASEROWĄ. MAJĄTEK MNIE TO KOSZTOWAŁO. A W SZCZEGÓLNOŚCI ŁYDKI SA DROGIE DO EPILACJI. A O PACHACH NIE WSPOMNE, BOLI JAKBY KTOŚ NÓZ WBIJAŁ POD PACHE :( WŁOSKI NADAL MAM. JAK JE OGOLE TO MAM PRYSZCZE SUPER SIĘ Z TYM CZUJE I W OGÓLE JEST ŚWIETNIE A SZCZEGÓLNIE JAK JEST INTYMNIE Z CHŁOPAKIEM. DZIEWCZYNY TAKIE KTÓRE WIEDZĄ O CZYM MÓWIE, MOŻE POGADAMY O TYM???

ja tez mam wlosy, i generalnie tez wszedzie, glownie taki bialy meszek... nogi depiluje raz na tydzien albo dwa, wlosy na rekach mi nie przeszkadzaja, meszek na ramionach tez nie... mojemu facetowi tez to nie przeszkadza. Zamiast wynajdywac sobie problemy po prostu zaakceptuj siebie taka jaka jestes a problemy same znikna... :)

Gość NOMICA
ja już się zaakceptowała. w pewnym sęsie. tylko wiesz jak sie ogoli posladki i uda to potem to nie jest fajne uczucie jak cię wszędzie kuje i swędzie i jak wyrasta krosta na kroście. najgorsze i tak za mna. a chodzi o koszmar wf-u. w sztni nie mogłam się swobodnie przebrac. dziewczyny nieraz paradowały w samych stringach po szatni no niestety ja musiałam umiejetnie sie przebrać na siedząco, maxmymalnie nie zwracając na siebie uwagi. to nie jest takie łatwe gdy ma się nogi niemalze jak gość obdarzone "ociepleniem" .pozd

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
w pewnym sĘsie

Gość NOMICA
nie jestem polką buuuuu czy to ci wystarczy. nie masz się czego czepiać???

Gość NOMICA
aaa teraz pewnie się czepisz tego, żę to właśnie dlatego mam za dużo wlochów. z góry dzięki

Gość puchatek.
Też mam ten problem. Niestety nie jest to jasny puch.:o Powinnam mieć raczej nick niedźwiedzica.;) Golenie odpada. Włosy odrastają już na drugi dzień, krosty i kłucie. Tylko depilacja. Lepiej woskiem niż depilatorem. Włosy wrastają, ale to i tak lepsze niż ciągłe kłucie. Miejsca intymne kremem veet duo bikini (ok. 25 zł). Ale nie innym, bo po innych jest efekt taki jak po goleniu. Może to, że nie kluje i nie robią się krosty to zasługa kremu po depilacji dołożonego do opakowania. Na ilu zabiegach laserem byłaś i jaki masz kolor włosów?

nikt normalny nie goli sobie tylka... skoro sie akceptujesz to a co Ci chodzi... ??? Bardziej pilnuj polskiego niz w-fu

Gość nie przejmuj się złośliwcami
ktrórzy nie rozumieją problemu. najedzony nie zrozumie głodnego, ładny brzydkiego a zdrowy chorego. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11944

Gość NOMICA
miałam już z 5 zabiegów na łydki, nie boli. pod pachami :( boli strasznie wytrzymałam tylko 3. kosztowało to sporo. i rozjaśniam włosy na rękach (rozjaśniaczem do pasemek). wole mieć ten jasny puch niż te czarne włoski. kolor włosów na głowie taki myszkowaty ;) żeby laser diodowy działał to włosy muszą byc jak najbardziej grube i czarne. jeśli jest to puszek to nic z tego już jestem po liceum moje milutkie. właśnie o takich jak wy pisałm. milutkich złośnicach. urocze

Gość NOMICA
izak a co byś zrobiła jak byś miała pośladki jak kiwi??? co?? bardzo łatwo się wypowiadać prawda. nie bardzo mi pasuje bycie kobieto/mężczyzną. depiluje je depilatorem ale włosy po depilatorze nie odrastają równomiernie jak po goleniu. takie chwaściki trzeba zgolić zeby się to wyrównało. a zresztą

Gość dydydydydydydy
nawet nie wiesz jak dobrze cie rozumiem, mam podobny problem tylko dochodzi to tego jeszcze brzuch i plecki u dołu... tylko sie pochlastać. jeśli masz niezadługi ten meszek to go rozjaśnij to zawsze osłabia włoski no i ich nie widac. Trzymaj sie ciepło!

Gość wdd
ja tez mam włoski najgorsze sa te na brzuchu i wąsy :///// tragedia

Gość olivka _zielona
NOMICA JA CIĘ DOSKONALE ROZUMIEM I NIE PRZEJMUJ SIE ZŁOSLIWOŚCIAMI BO JA JUZ DAWNO DOSZŁAM DO TEGO ZE LUDZIE SA PODLI.i ZDROWY NIE ZROZUMIE CHOREGO.tEŻ MAM NADMIERNE OWŁOSIENIE.lECZĘ SIĘ U ENDOKRYNOLOGA.NIEPOTRZEBNIE ZACZĘŁAS GOLIC TE WŁOSKI NAWET NA PUPIE.jA WŁOSKÓW NIE GOLE NAWET NA NOGACH-TYLKO DEPILATOREM.sA JASNE I DELIKATNE ALE...Są.nIESTETY.NO I NA TWARZY TEZ MAM -USUWAM JE WOSKIEM.a WOGÓLE ZYCIE Z WŁOSKAMI TO KOSZMAR.DOAKONALE CIĘ ROZUMIEM ALE TO NIE ZMIENI ANI MOJEJ ANI TWOJEJ SYTUACJI..

Gość NOMICA
dzięki dziewczyny wiedziałm że nie jestem sama. ale gole je nie bez powodu, przygotowuje je do zabiegu :) parszywie je "odrzywiam" od golenia robią się zdrowe i lśniące a to laser lubi najbardziej :) na brzuszku też mam i tez je rozjaśniam rozjaśniaczem :) dziwnie to chyba wygląda jak kupuje 2 opakowania rozjaśniaczu a mam na głowie ciemne włosy. zawsze miałam jedno marzenie żeby te wszystkie włoski przeszły mi na skóre głowy bo włoski na główce mam coraz to mizerniejsze ;( ale to przez farbowanie ;) ja mam jeszcze na palcach u dłoni i u stóp :( to jest jakies chore chyba pozdrawiam i buziaki

Gość bleeeeeeee
Ja tez znam ten problem,najbardziej dobijają mnie te na twarzy,dobrze wiedziec że niejestem sama,pozdrowionka