Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobra

cos o pigulkach

Polecane posty

Gość kobra

Chcialam sie dowiedziec z czystej ciekawosci cos na temat pigulek ktore mozna kupic bez recepty.Jaka maja skutecznosc,ile kosztuja,nazwy oraz ile z was korzysta z nich.Dzieki z gory.

ja bym ci radzila nawet o tym nie myslec.Pigolki to chemia,trucizna i nic wiecej,kiedys sie sama przekonasz jak dostaniesz plam na calym ciele,popekaja ci zylki,dostaniesz celulitis,zgrubniesz itp...nie bierz pigolek.A dobrze ci radze.Ja przez branie pigolek(ponad 2 lata)mam jakas dziwna chorobe,terazmnie badaja lekarze i dowiem sie dokladnie wszystkiego koncem miesiaca az sie bije :( Spytaj jakiejs lekarki czy bierze pigolki -> to cie wysmieje..wierz mi.

wiem ze ine cie beda namawialy na pigolki ale radze ci ->dopoki nie urodzisz dzieci nie bierz pigolek,jak juz bedziesz miala tyle dzieci ile zawsze chcialas miec i bedziesz sobie pewna ze juz nie chcesz wiecej to dopiero wtedy zacznij brac pigolki jak juz tak bardzo chcesz.Zrob to dla swojego i twoich dzieci zdrowia. !

Ona 22 - wydaje mi się, że niepotrzebnie ją straszysz, to że ty niezbyt dobrze tolerowałaś tabletki nie znaczy że z nią będzie tak samo. Ja biorę pigułki ponad 6 lat i nie zauważyłam niepokojących objawów u siebie. A swoją droga to nie ma pigulek bez recepty

to spruboj je odstawic na pare miesiecy to wtedy pogadamy,bo jesli je na 2,3 miesiace odstawisz to byc moze nic nie bedzie a jak je odstawsz na 12 miesiecy to zobaczysz ,pomalu bedziesz sama kapowala o co mi chodzilo.I ja tutaj mowie o skutkach PO ODSTAWIENIU tabletek!

Gość Kargulkaaaaaa
bez recepty to są globulki dopochwowe, a nie pigułki hormonalne. Żadnych hormonów bez recepty nie dostaniesz...w ogóle bez recepty to są właśnie tylko gumki, globulki które okropnie się pienią i szczypią, no i co tam jeszcze.... chyba już nic, heh.

Nie trzeba odstawiać. Mi \"odpierdziel\" coraz bardziej po 2 latach zażywania. Psychika mi siada:/ Jeszcze dwa opakowania i na 100% przerywam!!