Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erika

Czy ktoś wybielał zęby Opalescence lub Ilumine??

Polecane posty

Ja też wybielam nakładkowo,tylko że żelem dr martin schwarz home comfort+.Cenowo wychodzi 150zł.Efekt jest.Brak jakiś powikłań typu nadwrażliwość.Polecam.

Gość gość
miałem kupić, ale zdecydowałem sie na ibright, który bardzo pomógl, widac efekty, strona produktu, ibright.usa.cc

Środek do wybielania zębów- http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.

Gość gość
witam, tez wybielam sposobem nakładkowym u dentysty. mam żele opalescence 16% i po 2 tyg widać efekty, ząbki są śnieżno białe, także polecam, koszt u mojego dentysty 600zł.

Ja zaczęłam wybielać zęby żelem opalescence dwa dni temu. Póki co widać rozjaśnienie zębów, spektakularnych efektów nie ma, ale przede mną jeszcze 2,5 strzykawki. Za nakładki i 4 strzykawki zapłaciłam 170 zł. Ja mam wersję 35%, z racji tego, że nie mam czasu dłużej siedzieć z nakładkami, przez sen też odpada, chcę się wyspać, a nie męczyć. Jak wiadomo, stężenie nie ma wpływu na działanie, tylko na długość trzymania nakładek, w przypadku 35% jest to 30-45 minut. Nadwrażliwości zębów nie mam żadnej, mogę pić i jeść ciepłe, zimne napoje/potrawy i nie odczuwam dyskomfortu. Jedyne przed czym przestrzegam to ostrożność przy nakładaniu żelu, nie może go być za dużo, gdyż wypłynie i poparzy nam dziąsła i wtedy ból jest intensywny (mi się to zdarzyło przy dwóch pierwszych aplikacjach, później już było super, nie odczuwałam bólu w żadnym stopniu).

Gość gość
Menth nakładki robiłaś u dentysty? Czy są dołączone do preparatu? Gdzie najlepiej zakupic strzykawki? Czy 4 szt wystarcza?

Gość Shak
Wybielalam stezeniem 16%, nie warto. Efektow w ogole nie widac. Szkoda kasy i czasu.

Gość Kasiaa1989
Wybielam wlasnie Opalescence 10% od tygodnia( z dwoma przerwani po jeden dzien, bo nadwrazliwosc straszna). Cos tam sie dzieje z tymi zebami skoro ta nadwrazliwosc, ale efektu nie widze. Moze zdaja sie lekko jasniejsze, ale wciaz jest to jasny zolty, a nic w strone bialego. Data waznosci w porzadku. Koncze wlasnie druga strzykawke. Kiedy i czy w ogole moge sie spodziewac jakiegos sensownego efektu? Martwie sie, bo stosuje tez te biala diete, ktora najzdrowsza na dluzsza mete jednak nie jest i zastanawiam sie czy moje zeby sa w ogole mozliwe do wybielenia. One zawsze byly zolte. Czy to mozliwe, ze opalescence usuwa tylko przebarwienia z kawy, herbaty itd. a zostawia oryginalna zolc?

Gość EwelinaM

Żeby zrobić sobie taki zabieg trzeba być bardzo ostrożnym i robić wszystko według instrukcji, których na obecną chwilę krąży mnóstwo na internecie. Ja miałam problem innej natury, niestety mam straszną nadwrażliwość zębów i nie potrafiłam utrzymać nakładek dłużej niż godzinę. Dopiero po konsultacji z dentystą otrzymałam informację o środku do znoszenia nadwrażliwości Ultra EZ. Kurację przeprowadziłam już bezboleśnie przy użyciu 6 strzyk opalescence 16% i Ultra EZ. Produkty zakupiłam z pewnego źródła w bardzo dobrych cenach https://limedic.pl/pl/p/Opalescence-16%2C-strzykawka/331 i ultra ez https://limedic.pl/pl/p/Ultra-EZ%2C-strzykawka-1%2C2ml/283