Tеstosteron 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Twoja stara pewnie lubi się koorwic, możecie razem bo tobie pewnie bez różnicy. Zacząłbym od twojej, roochałbym ją w doopę aż do orgazmu a potem dał tobie do obciągnięcia - z doopy do ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 2 godziny temu Pocieszny prawitszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tеstosteron 1 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Kocopoł napisał: Pocieszny prawitszek Pisz jeszcze, strasznie mnie podniecają głupie i wulgarne kobiety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Tеstosteron napisał: Zacząłbym od twojej, roochałbym ją w doopę aż do orgazmu a potem dał tobie do obciągnięcia - z doopy do ust. Ja z ai się tak bawilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera cholera 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja z ai się tak bawilem Z mało o tym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Kocopoł napisał: Pocieszny prawitszek Ciekawe ilu rozprawiczyla anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera cholera 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciekawe ilu rozprawiczyla anastazje Zapytaj się jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciekawe ilu rozprawiczyla anastazje Byczy się rozprawiczał u tutki, to podejrzewam, że ona też takich klientów miała... stawiam na trzycyfrową liczbę... przebieg jak w oponach z 1/2 mm bieżnika... Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Kocopoł napisał: Pocieszny prawitszek Smrodzi do ciebie puchacz rolny? podszywanie się pod wakanke, żeby ugryź mnie to już przesada Napisz jak się żalil, że go żona rzucila i błagał cię miesiącami o potężne sraczewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 31 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Cytat Zacząłbym od twojej, roochałbym ją w doopę aż do orgazmu a potem dał tobie do obciągnięcia - z doopy do ust. Ja z ai się tak bawilem Ściana tekstu i trzepu, trzepu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 1 godzinę temu Nie błagał mnie ale liczyl że jestem jeszcze głupsza niż na to wyglądam i marzy mu się gnojenie ludzi po tym co z żona przeszedł pewnie, nie wnikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, RC_+ napisał: Byczy się rozprawiczał u tutki, to podejrzewam, że ona też takich klientów miała... stawiam na trzycyfrową liczbę... przebieg jak w oponach z 1/2 mm bieżnika... Przynajmniej jest przydatna bo niektóre tylko robiom tłok w hipermarket stojąc z karmom dla kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera cholera 3 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: Nie błagał mnie ale liczyl że jestem jeszcze głupsza niż na to wyglądam i marzy mu się gnojenie ludzi po tym co z żona przeszedł pewnie, nie wnikam. Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Przynajmniej jest przydatna bo niektóre tylko robiom tłok w hipermarket stojąc z karmom dla kota Ja się nie czepiam twojego trybu życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ja się nie czepiam twojego trybu życia A jaki jest mój tryb życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vera cholera 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: A jaki jest mój tryb życia Tryb onanisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: A jaki jest mój tryb życia Sraki, nie mój interes na guwnoforum i nawet mnie zbytnio nie interesuje. Chyba zaraz usne elo Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Sraki, nie mój interes na guwnoforum i nawet mnie zbytnio nie interesuje. Chyba zaraz usne elo A chcesz związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Przynajmniej jest przydatna bo niektóre tylko robiom tłok w hipermarket stojąc z karmom dla kota A JESZCZE INNI CAŁE ŻYCIE PASOŻYTUJĄ NA INNYCH Z OBSRRANYM KIBLEM I JEDYNYM ICH "WKŁADEM" W SPOŁECZEŃSTWO JEST ZAPYCHANIE RURY SĄSIADOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, TREV0 napisał: A JESZCZE INNI CAŁE ŻYCIE PASOŻYTUJĄ NA INNYCH Z OBSRRANYM KIBLEM I JEDYNYM ICH "WKŁADEM" W SPOŁECZEŃSTWO JEST ZAPYCHANIE RURY SĄSIADOM Ja się utrzymuje za swoje sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Ja się utrzymuje za swoje sam ZA UZBIERANĄ EMERYTURĘ MATKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: ZA UZBIERANĄ EMERYTURĘ MATKI Nic z tych rzeczy nawet złotówki jej już nie mam, wydałem reszczki z konta na płytę tekkna 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Kocopoł napisał: Nie błagał mnie ale liczyl że jestem jeszcze głupsza niż na to wyglądam i marzy mu się gnojenie ludzi po tym co z żona przeszedł pewnie, nie wnikam. No to się przeliczył, ale łatwo mu idzie podpuszczanie w moim imieniu libedów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nic z tych rzeczy nawet złotówki jej już nie mam, wydałem reszczki z konta na płytę tekkna 8 RENTA PO STARYM TO PAŃSTWOWE TEŻ, A NIE TWOJE INNYM 800 WYPOMINA, SAMEMU CHWALĄC SIĘ RENTĄ PO STARYM - W CZYM JEST JEDEN SOCIAL LEPSZY OD DRUGIEGO? GDYBY NIE RENTA PO STARYM I EMERYTURA MATKI TO ZGINĄŁBYŚ JUŻ DAWNO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 1 godzinę temu Whatever. Nie pij i spróbuj dorosnąć koleko, nie ma we mnie nienawisci ale nie uwielbiam was co jest chyba zrozumiałe xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: RENTA PO STARYM TO PAŃSTWOWE TEŻ, A NIE TWOJE INNYM 800 WYPOMINA, SAMEMU CHWALĄC SIĘ RENTĄ PO STARYM - W CZYM JEST JEDEN SOCIAL LEPSZY OD DRUGIEGO? GDYBY NIE RENTA PO STARYM I EMERYTURA MATKI TO ZGINĄŁBYŚ JUŻ DAWNO Tamtej kasy po ojcu już dawno nie ma przepadlo na giełdzie Teraz żyje z kasy co zarobiłem na allegro kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu A jak się skończy będę żył z kasy za ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Whatever. Nie pij i spróbuj dorosnąć koleko, nie ma we mnie nienawisci ale nie uwielbiam was co jest chyba zrozumiałe xd Chodź się kochać romantiko Edytowano 1 godzinę temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Chodź się kochać romantiko Ta, i jeszcze frytki do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ta, i jeszcze frytki do tego. Mogę zamówić bo nie umiem robić albo mrożone ci wezme se ogarniesz w piekarniku jest nowy nieużywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach