Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodny chlopczyk

Glodny chlopczyk potrzebuje waszej pomocy .

Polecane posty

to nie bylem ja , tam ktos zamiast l dal duze I(i) w wyrazie chlopczyk , zaraz zrobi w wyrazie glodny , patrzcie uwaznie jaki mam nick , ja nikogo nie obrazam

Gość chamstwu stop
powinni cos zrobic np zeby te litery nie byly do siebie podobne

Gość twoje leserstwo jest
porażające i jeszcze się ze sobą pieścisz...ja nie mam odwagi nie mieć pojęciach o zbyt wielu dziedzinach generalnie...na fizyce kwantowej się może nie znam, ale jakie jest porównanie!!! Jak jeżdżę samochodem to mam do cholery o nim jakieś pojęcie. To samo z komputerami i tego typu psudo-męskimi działami. A Ty co? Kto ci całe życie podstawiał??? Że nawet na patelnie nie umiesz czegoś połżyć?! Zaraz się na mnie rzucą frustratki, ale ode mnie to przyjmij koleś - współczuję tobie i twojemu otoczeniu!!!Nie wiem czyją jesteś kulą u nogi jakie masz do tego prawo, ale wiem też że kobiety sobie tak po prostu nie umieją pozwolić, i to jest ich k... błąd!!

zgadzam sie powinni cos zrobic z podszywaczami.mnie zaczyna to najzwyczajniej w swiecie wkur...! a tobie glodny chlopczyku zycze smacznego no i nie spal kurczecia heh:)

twoje leserstwo jest --------->no cos ty tak na niego najechala?chlopak chce sie nauczyc gotowac,nie widzisz.a to,ze kulturalnie prosi o pomoc,to nic zlego.przeciez nikomu nie kaze sobie gotowac,sam probuje.ja trzymam za niego kciuki:)

mieszkam sam , czasami chodze do baru , ktory jest niedaleko , umiem ugotowac dwie proste zupy i zapiekanke serowa i czasami to gotuje ale przewaznie cos odgrzewam gotowego , dzisiaj mam wolny dzien i chcialem sprobowac cos sam, nie musisz wspolczuc mojemu otoczeniu bo go nie mam wiec go nie krzywdze a to jak sie odzywiam to moja sprawa , nikt mi nie gotuje wiec sie nie martw

ja sie utrzymuje sam i mieszkam sam a od mojej mamy to sie odpierdol bo nawet jej nie znam , oprocz siostry , ktora mieszka gdzie indziej nie mam nikogo

Gość Madlen77
Jak sie wyprowadzalam z domu kilka lat temu to nic nie umialam zrobic a teraz niezle gotuje. Gotowanie jest naprawde przyjemna czynnoscia, w przeciwienstwie do sprzatania po gotowaniu ;-)

To naprawde problem ze nie umiesz sam gotowac .Najlepiej kup ksiazke kucharska .Na poczatek jakas z latwymi przepisami .Ja tez nieumialam gotowac ale metoda prub i dledow jakos sie nauczylam i teraz niezle gotuje pozdrawiam

Gość orion to teraz pora
na naukę ortografii!!!

Przepraszam kolejny raz za moje bledy .Nieznam bobrze polskiego .Jeszcze raz przepraszam

Gość czarna7
cześc mam przepis na cos dobrego i z czym sobie napewno poradzisz składniki:sześć dużych ziemniakow,trzy cebule,dwa udka z kurczaka to podstawowe skladniki może być papryka surowa pieczarki 2,3 szt A I MARCHEWKA koniecznie .Do garnka lejesz troche oliwy kroisz na cztery ziemniaki na spod pózniej marchew w plastry cebulę w plastry papryka na duze kawałki pieczarki w calośći udko przekroi na poł i ułóz na wieszku posyp to tylko wegetą ewentualnie solą żadnych innych przypraw się nie daje wstaw do piekarnika na ok 30 min jak ziemniaki będą miękkie i mięso będzie lekko przyrumienione to gotowe!/odchodzi od kości/garnek przykryj pokrywką smacznego !smaczne danie w pół godziny bez wielkiej pracy dziwna sprawa jest z tymi przyprawami ja lubię ostye jedzenie a to mi smakuje bez przypraw powodzenia

Gość czarna7
no i co dasz radę to zrobić??jak jakieś pytania to pisz jestem chwilę to ci odpiszę a tak wogole to mam pulpety na obiad w sosie pomidorowym i pieczeń rzymską w piekarniku ale to już bardziej skąplikowane dla począkujących.

Gość najprościej ugotować ziemniaki
i usmażyć kotleta. do tego surówka, może być kupna albo zwykła mizeria .

Gość Madlen77
Czarna, napisz prosze jak robisz pieczen rzymska?

Gość Madlen77
Wiesz co, to zalezy, nawet od tego jaki masz piekarnik. Nakluj widelcem i sprawdz czy ladnie wchodzi i czy mieso jest biale a nie rozowe.

Gość buhahahahahaa buhahahaha
ja sie nie lituje, bo nie lubie w ten sposob obrazac ludzi :P

Gość czarna7
nie bylo mnie dlugo bylam na mieście/mieszkam na obrzeżach pieczeń rzymską robię mięso jak na mielone cebulka podsmażona odcedzona z tłuszczu bulka daje na mielone jedno jajo tu daję cztery szt.przyprawy wedlug uznania brytwankę posmarować maslem i posypać bułką tartą piec ok 50 min na średnim ogniu.wzasadzie jak mięso odchodzi od brytwnki i ma ładny kolor jak dobrze usmazony mielony to jest już dobre ja tak robie można dodać paprykę pieczarkę co się lubi pa