inspiration 0 Napisano Listopad 8, 2005 a jak myslicie- kiedy uprawia sie seks analny z finalem w kobiecie a nastepnego dnia gdy kobieta wstanie z łozka i wszystko to sie z niej zacznie wylewac to czy jest mozliwosc zaplodnienia czy biedne plemniczki nie sa juz w stanie spelnic swojej roli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiration 0 Napisano Listopad 8, 2005 no prosze Was odpowiedzcie cos!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość what Napisano Listopad 8, 2005 nie za bardzo rozumiem>zajsc w ciaze to moze juz gdy sperma dostanier sie odpowiednio gleboko...nie dzieje sie tak ze spoerma dostaje sie gdy kobita wstanie z lozka.wogole cioezko zrozumiec o co ci chodzi?jak to wyleje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiration 0 Napisano Listopad 8, 2005 no chodzi mi o to,ze moj facet skonczyl we mnie. i poszlismy spac. rano jak wstalam to mi sie to wszystko wylalo i pobrudzilo bielizne. dodam,ze zanim wstalam z lozka byla sucha dopiero jak \"stanelam na nogi\". no wiec chcialam zapytac czy w ten sposob moglo dojsc do zaplodnienia, ogolnie chodzi mi o to czy plemniki byly jeszcze zdolne do spelnienia swej powinnosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a cholera ich wie Napisano Listopad 8, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiration 0 Napisano Listopad 8, 2005 STRASZNIE SIE BOJE... TLUMACZE SOBIE JUZ NA ROZNE SPOSOBY ZEBY TYLKO TROCHE SIE USPOKOIC I NIC... ;( nie bolalo bo moj chlopak byl bardzo delikatny i czuly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiration 0 Napisano Listopad 8, 2005 pewnie to glupie pytanie,ale zadam je- po jakim czasie mozna zaobserwowac po swoim ciele,zachowaniu,nowycha nawykacz, itp.ze jest sie w ciazy- pomijam oczywiscie brak okresu,bo ten sie jeszcze nie spoznia,zobaczymy za pare dni. wiec po jakim czaasie i jakie to objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahabuhaha Napisano Listopad 8, 2005 od anala się nie zachodzi w ciąże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie rozumiem tego Napisano Listopad 9, 2005 nie rozumiem tu tylko jednej rzeczy-jak można po seksie (zwłaszcza analnym!!!) nie odczuwać potrzeby umycia się,tylko pójść spać??? Dramat!!!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zachodzi sie Napisano Listopad 9, 2005 plemniki przenikaja przez blone sluzowa w tylku i dostaja sie do jajowodow, co prawda niwiele z nich porywa sie na taką podroz ale są tez takie odwazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olkaa19 Napisano Listopad 9, 2005 Jeśli uprawiasz seks analny i pozwalasz partnerowi w sobie skończyć, to radzę ci potem włożyć w pupę tampon. Ja tak robię i nie boję się że ze mnie wycieknie nawet jak wychodzę z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freeq3 Napisano Grudzień 11, 2010 Cześć mam problem , uprawialem seks analny z moja dziewczyna stosunek trwal okolo 10 minut ... nie doszlo do wytrysku , byl sam sluz .. za kazdym razem zanim wszedlem w nia to wycieralem siebie i ja a zeby gladko moj czlonek wchodzi w jej odbyt to wycieralem go slina ... Czy Ona moze byc w CIĄŻY ? ? ? ? ? Prosze o odpowiedz ! do wytrysku nie doszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodziutk24 Napisano Grudzień 11, 2010 jasne najprawdopodobniej Twoja dziewczyna jest w ciąży bo do zapłodnienia dochodzi w odbycie,plemniczki stamtąd odrazu maszerują do jajowodów.Także gratulacje!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patsewnu Napisano Grudzień 11, 2010 do autorki istnieje prawdopodobieństwo, że możesz być w ciąży, jednak bardzo małe. Musiałabyś mieć dni płodne, a poza tym, z majtek do pochwy troche plemnikom daleko :). A obiawy ciązy?? Zależy od kobiety. Mnie bolały piersi jak co miesiąc na okres, tylko troche mocniej. jak sie boisz, idź do lekarza po pigułkę "po" i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach