Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inspiration

zy można w ten sposób zajść w ciąże?

Polecane posty

a jak myslicie- kiedy uprawia sie seks analny z finalem w kobiecie a nastepnego dnia gdy kobieta wstanie z łozka i wszystko to sie z niej zacznie wylewac to czy jest mozliwosc zaplodnienia czy biedne plemniczki nie sa juz w stanie spelnic swojej roli?

Gość what
nie za bardzo rozumiem>zajsc w ciaze to moze juz gdy sperma dostanier sie odpowiednio gleboko...nie dzieje sie tak ze spoerma dostaje sie gdy kobita wstanie z lozka.wogole cioezko zrozumiec o co ci chodzi?jak to wyleje?

no chodzi mi o to,ze moj facet skonczyl we mnie. i poszlismy spac. rano jak wstalam to mi sie to wszystko wylalo i pobrudzilo bielizne. dodam,ze zanim wstalam z lozka byla sucha dopiero jak \"stanelam na nogi\". no wiec chcialam zapytac czy w ten sposob moglo dojsc do zaplodnienia, ogolnie chodzi mi o to czy plemniki byly jeszcze zdolne do spelnienia swej powinnosci ;)

Gość a cholera ich wie

STRASZNIE SIE BOJE... TLUMACZE SOBIE JUZ NA ROZNE SPOSOBY ZEBY TYLKO TROCHE SIE USPOKOIC I NIC... ;( nie bolalo bo moj chlopak byl bardzo delikatny i czuly

pewnie to glupie pytanie,ale zadam je- po jakim czasie mozna zaobserwowac po swoim ciele,zachowaniu,nowycha nawykacz, itp.ze jest sie w ciazy- pomijam oczywiscie brak okresu,bo ten sie jeszcze nie spoznia,zobaczymy za pare dni. wiec po jakim czaasie i jakie to objawy?

Gość hahahahabuhaha
od anala się nie zachodzi w ciąże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie rozumiem tego
nie rozumiem tu tylko jednej rzeczy-jak można po seksie (zwłaszcza analnym!!!) nie odczuwać potrzeby umycia się,tylko pójść spać??? Dramat!!!:O

Gość zachodzi sie
plemniki przenikaja przez blone sluzowa w tylku i dostaja sie do jajowodow, co prawda niwiele z nich porywa sie na taką podroz ale są tez takie odwazne

Gość olkaa19
Jeśli uprawiasz seks analny i pozwalasz partnerowi w sobie skończyć, to radzę ci potem włożyć w pupę tampon. Ja tak robię i nie boję się że ze mnie wycieknie nawet jak wychodzę z domu.

Gość freeq3
Cześć mam problem , uprawialem seks analny z moja dziewczyna stosunek trwal okolo 10 minut ... nie doszlo do wytrysku , byl sam sluz .. za kazdym razem zanim wszedlem w nia to wycieralem siebie i ja a zeby gladko moj czlonek wchodzi w jej odbyt to wycieralem go slina ... Czy Ona moze byc w CIĄŻY ? ? ? ? ? Prosze o odpowiedz ! do wytrysku nie doszlo

Gość słodziutk24
jasne najprawdopodobniej Twoja dziewczyna jest w ciąży bo do zapłodnienia dochodzi w odbycie,plemniczki stamtąd odrazu maszerują do jajowodów.Także gratulacje!!!!!

Gość patsewnu
do autorki istnieje prawdopodobieństwo, że możesz być w ciąży, jednak bardzo małe. Musiałabyś mieć dni płodne, a poza tym, z majtek do pochwy troche plemnikom daleko :). A obiawy ciązy?? Zależy od kobiety. Mnie bolały piersi jak co miesiąc na okres, tylko troche mocniej. jak sie boisz, idź do lekarza po pigułkę "po" i tyle :)