Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zdenerwowana

Czy robienie USG ..piersi w poczatkach ciąży to normalne ?

Polecane posty

Gość troche zdenerwowana

Jestem w 7 tygodniu ciązy i mam 23 lata .Dzis bylam na pierwszej wizycie ..Lekarz po badaniu piersi kazal zebym sobie zrobila USG . Czy to normalne ? Czy to profilaktycznie czy cos zemna nie tak ? ..ale ..co ? Czy ktoras tez musiala robic to badanie ? Pozdrawiam

Podstawowe pytanie - dlaczego nie spytalas o zasadnosc lekarza? Myslisz, ze ktos tu jest jasnowidzem i bedzie wiedzial, czy Twoj lekarz zleca USG piersi rutynowo, czy cos go zaniepokoilo?????? Ehhhh... Ps. Moj lekarz nie robil mi USG piersi, ale inny, do ktorego chodzilam wczesniej, uznawal USG za standardowe badanie, podczas kazdej wizyty

Gość troche zdenerwowana
moj lekarz po zbadaniu ..zwyczajnie powiedzial..i jeszcze prosze wykonac USG piersi ...bez zadnego komentarza .! Dopiero w domu mnie to zastanowilo ..po co mam to robic ? I dlatego pytam czy inne kobiety w poczatkach ciazy spotkaly sie z taka decyzja lekarza . Ja bylam na prywatnej wizycie u lekarza ktory pracuje w szpitalu polozniczym .Czy USG piersi nalezy do rutynowych badan jak USG macicy ..cytologia i inne ? Dziekuje za odpowiedz .Czyli z tego co piszesz poprzedni lekarz tez ci kazal w ciazy robic to badanie?