Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy iść

Nie za wcześnie na seks???

Polecane posty

Gość kiedy iść

spotykam się z wspaniałym facetem...na razie częściej na gg, ale widzieliśmy się parę razy, calowaliśmy się i no własnie. Jedziemy razem na weekend. Ja jak dotychczas miałam tylko jednego chłopaka, on tez spał tylko z dwoma dziewczynami. Bardzo chcę się z nim kochać, wiem że on ze mną też, ale boję się, że on nie jest we mnie jeszcze zakochany, że jak się z nim prześpię to mu to minie...że coś się skończy...a może teraz to normalne? Nie chcę wyjść na łatwą, chociaż serce mi mówi że mam iść na całość, to jednak może jeszcze zaczekać? CZy możliwy jest zwiazek pełen miłości który praktycznie zacząłby się od seksu? mam 21 lat, ale praktycznie zero doświadczenia....poradzcie mi:-(

Gość iiiyy
heeh skoro już się pukasz to co Ci szkodzi.

Gość Alutka55
Dla mnie to dziwne - spać z kimś bez uczucia.

Gość wstrzymaj sie bedzie cie
bardziej wtedy szanowal. Jeszcze cale zycie przed Toba, a jesli to Ten to i tak skonczycie w lozku, tyle nie nie koniecznie od razu:)

Gość seawinds
Tez bym zaczekala... Nie przez wzglad na "przyzwoitosc", tylko po to, zeby moc czlowieka obiektywniej poznac - nie tylko przez pryzmat lozka :-)

ja bylam w 2 zwiazkch ale ze tak powiem \"niedoroslych\" teraz jestem w powaznym, zmierzam do tego ze gdy bylam w tamtych to bedac z tamtymi nie ciaglo mnie w ogole do seksu wiedzialam ze chca, ale ja wiedzialam ze to nie jest ten jedyny i po co mialam isc z nim do lozka?? zawsze chcialam zrobic to z facetem ktorego bede pewna i wiem ze bede szczesliwa, tego wtedy nie czulam, i powiem ze warto bylo czekac bo od 3 lat jestem szczesliwa poznajac Go wiedzialam ze to jest ten, dlugo sie nie zastanawialam zeby mu sie oddac :) dlatego miom zdaniem warto czekac!! po co sie spieszyc??

Gość Zezera
Ja też radziłabym poczekać. Oczywiście możesz mu dawać subtelnie do zrozumienia że chciałabyś, ale nie iść narazie na całość. To prawda że im później będzie Cię miał tym bardziej będzie Cię szanował. Masz rację, najpierw go rozkochaj a dopiero potem mu się oddaj. Powodzenia!

Według mnie jeżeli jedziecie na weekend, to pewnie i tak skończy sie w łóżku. A przynajmniej pewnie on się tego spodziewa, bo wygląda to bardzo jednoznacznie.

Gość Zezera
A tak w ogóle to gdzie jedziecie i jaki to rodzaj wyjazdu???

hej, pierwszy raz powinien być oryginalny, w pełni przemyślany, no i to powinno być coś, co będziesz z przyjemnością wspominać po latach, zastanów się, czy warto właśnie z tym facetem, właśnie w tym miejscu, właśnie w tym czasie, pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Moim zdaniem to za wczesnie!!! po jakiego diabla chcesz z nim spedzic wspolnie weekend????? facet napewno mysli ze Cię przeleci , skoro sie zgodzilas na ten wyjazd! A ja na Twoim miejscu poczekalbym jeszcze z \'pojsciem na calosc\', facet bedzie cię bardziej szanowal!!!!

Gość xxxxxxxssssssss
o mamo,pewnie,ze za wczeście i w ogole skoro sie pytasz to chyba tez tak po cichu myslisz...mam nadzieje.Pozdrawiam!!! 🌼 lepiej przemysl to dokladnie zebys nie zalowala:/ po co sie tak spieszyć?

Gość hopa hopa hopa hopa

Gość kiedy iść
To samo powiedział mi kolega...jak mu się pochwaliłam że jadę na weekend to dostałam taką opieprz od niego że szok... dwa tysiące argumentów mi podał i odwołałam, napisałam,że to za wcześnie... a on? Że rozumie i nie ma sprawy:-) Ja nie jestem dziewicą, ale poprzedni związek rozpoczęłam od seksu po trzech spotkaniach (mój pierwszy raz) i mimo że trwał dwa lata facet mnie nie pokochał...dziękuję za rady, mądrze piszecie:-D

Gość xxxxxxxssssssss
mądrze piszecie ---------------------- hih bo tu same MONDRE osoby siedzą :) pozdrawiam dobrze zrobilaś i fajnego masz kolege:)

Gość Nie chcesz
wyjść na łatwą, ale własnie tak bedzie :-D Zaczynac znajomość od sex-u - nie radzę no ale to twoja sprawa i twoje życie. Sex a potem uczucie - nie rozśmieszaj mnie :-D Robi

Gość carleta
A ja pojechalam na weekend pomimo ze sie malo znalismy .Nie przespalam sie z nim choc chcial. Z perspektywy czasu mysle ze nie powinnam tam jechac:) Jesli ci na nim zależy to radzilabym unikac sytuacji w których bedzie okazja do bzykania. Lepiej jak przeczekasz, moze sie chlopak zakocha. A jak chcesz zaszalec to jedź i korzystaj , ale nie licz na więcej

Gość jedno pyatnie
do kiedy isc jakie podal ci argumenty bo ja jesteem w podobnej sytuacji i tez do konca nie jestem przekonana?/

Gość kiedy iść
Powiedział, że jeśli on spotykałby się z dziewczyną (ma 29 lat i oszałamiające powodzenie) i ona poszłaby do niego np. na trzciej randce...ja tak zrobiłam, to już żle by o niej myślał, a jeśli pojechałaby z nim na weekend to już calkiem...na to jest po prostu za wcześnie i on uważa że to facet ma się starać o dziewczynę i jeśli on proponuje mi weekend a ja się już zgadzam, to on już mnie ma...nawet jeśli nie będzie seksu...Trudno mi to wytłumaczyć, ale to mądry facet i bardzo liczę się z jego zdaniem...powiedział, że kobiety są teraz za bardzo otwarte, że mimo że robią to nieświadomie to czasami wychodzą na łatwe, a faceci zawsze będą potrzebować tych delikatnych, nieśmialych, tajemniczych...a jeśli mój K. taki nie jest to co mi szkodzi i tak nie jechać? Jak się obrazi to wiadomo, chodziło o seks, a jak zrozumie to plus dla niego:-) I ma plusa u mnie, naprawdę dużego:-D

Gość jakiś ten facet zacofany...
bez obrazy, ale debil normalnie!!! NA trzeciej randce nie można iść do faceta do domu? Bo wyjdę na ku..wę? Ha ha ha, śmiechu warte!!! Skąd on jest ? Pewnie z jakieś pipidówy gdzie tylko facet może przychodzić do dziewczyny...ale się uśmiałam:-D

Gość g 1017
Debilka to jestes ty. Takie jak ty nie wychodza za mąż bo kto by je chciał? Znasz takiego?

Gość 74655
Wiesz ja spedzilam weekend na poczatku swojego związku z Mężczyzna. jestesmy ze soba od 26 grudnia a na sylwestra zeszlego roku (czyli ajkies 3 dni pozniej) jechalismy razem na kilka dni.. I co? I nic.. Nie poszliśmy do łóżka ale mimo tego bylo cudownie :) To a propos tych wszystkich wypowiedzi ze weekend zawsze musi skonczyc sie seksem. Od tego czasu mija juz prawie 11 mies a ja wspominam tamten wyjazd jako bardzo romantyczny, zblizylismy sie do siebie, poznalismy sie blizej i było naprawde cudownie :) Upewniłam sie jak cudowny jest mój Mężczyzna i dzieki temu łatwiej bylo mi zdecydowac sie na seks z nim. Zwlaszcza ze jestem raczej staroświecka i seks bez milosci to nie dla mnie :P Tylko od Was zalezy jak spedzicie ten weekend. Życze Ci wielu cudownych chwil :)

Gość proszę Kochana powiedz
a czy on nie jest czasem Zonaty????? sprawdż lepiej nim sie wcoś władujesz...a poza tym gorzej dla Ciebie gdyby okazał sie jakimś naganiaczem do burdeli w Niemczech...może czas pomyśleć poważnie o Twoim bezpieczeństiwe a nie tylko o dupie maryni

Gość gosiczkaaaa
MSM, a mocno cie ciaglo do tego seksu? chlopak tak maja, ze nie umia sie bez seksu obejsc, ale my kobitki musimy byc twarde.

Gość kiedy iść
Nie, mnie nie...już nie. Weekend już przepadł:-) Jakos nawet tego nie zauważył i wszystko jest o.k. Napisał mi na dodatek że będzie na mnie czekał, bo warto:-) Tylko nie chodzi tu o seks tylko sprawe moich uczuć. Chyba dobrze zrobiłam, a facet nie jest jakimś naciągaczem, co za brednie?;-D I żony na pewno nie ma :-)

Gość lusisitka
zgadzam się z Wami:) warto czekać nie ma co się śpieszyć bo później można żałowac taka jest prawda jak facetowi zalezy nie pójdzie na bok i zaczeka nawet kilka miesięcy:) a jak nie to niech spada;) związek nie powinien sie zaczynać od seksu,na to zawsze będzie czas:)

Gość Przeciez go nie znasz
na gg mozna pisac wszystko, a juz na pewno to co ślina na język przyniesie ... Pewnie facet żonaty i sie zabawia :-D

Gość Skad wiesz że nie ma żony
Myślisz, że tobie powie prawdę? Dlaczego się nie spotkaliście? //////////////////////////////////////////////////////////

Gość a ja........
a ja po okolo 4 miesiacach znajomosci i miesiacu blizszego spotykania sie pojechalam z facetem na weekend i bylo cudownie----spalismy ze soba,ale nie skonczylo sie na tylko na tym---teraz po ponad 3 latach jestesmy malzenstwem:)