Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz Jastal

ARTYSTYCZNA FOTOGRAFIA ŚLUBNA

Polecane posty

Gość Bartosz Jastal

www.jastal.prv.pl Jeśli chcesz mieć piękne, niebanalne fotografie ślubne proszę obejrzyj zdjęcia w mojej galerii i skontaktuj się ze mną. Na pewno wspólnie wymyślimy coś odpowiedniego. Pozdrowienia serdeczne. Bartek Jastal

Gość Nulka888
Szkoda, że my już po .... :-( ale w sumie jeszcze nic straconego. Ładne fotografie - pozdrawiam

Gość Bartosz Jastal
Dziekuje bardzo za mile slowa, ale to fakt nigdy nie jest za pozno na ladne zdjecia;). Pozdrowienia!

Gość kiniaaa25
faktycznie, bardzo ładna galeria nie tylko ślubna

Gość Nulka888
oo i mieszkasz niedaleko .... też jestem ze Śląska ... ile kosztuje u Ciebie sesja ??? powiedzmy taka dla modelki

Gość Bartosz Jastal
Nulka, moge prosic o maila? Pozdrowienia serdeczne! Bartek.

Gość Nulka888
Dałam "strzałkę" na Twojego maila :-)

Gość Bartosz Jastal
Nulka, moge prosic maila na adres na wp. Dzieki z gory!. Pozdrowienia! Bartek

Gość jestem z Łodzi
ale na życzenie Młodej Pary mogę dojechać i gdzie indziej :). Pełen zakres usług www.tenfotograf.pl

Gość Kirla
Co to znaczy fotografia artystyczna w tworzeniu pamiątki sentymentalnej, jaką są zdjęcia związane ze ślubem? Zresztą na podanych tu linkach do stron fotografów nie zauważyłam nigdzie zdjęć artystycznych. Pokazane zdjęcia to totalny kicz i nic więcej. Nie wiem czy któraś panna młoda chciałaby mieć taka pamiątkę. Czemu fotografowie nie pokażą całego cyklu zdjęciowego jednej czy dwóch par a pokazują po jednym zdjęciu ze ślubu. Czy tylko to jedno zdjęcie wyszło i jest najlepsze? Chyba tak, bo powinno pokazywać się zdjęcia najlepsze. Najgorzej, że ktoś, kto nie ma pojęcia o temacie fotografii sentymentalnej, jaką są zdjęcia ze ślubu kreuje się na profesjonalistę i stara się wcisnąć poprzez agresywną brzydką reklamę swoje usługi.

Gość xxxodpoxxx
Panie Bartku wysłalam i ja do Pana maila na adres z Pana strony - na adres wp.pl czekam na odp baaaardzo mi zalezy!:)

Gość Bolesławiec

Gość Bolesławiec
Po co pisać te teksty uwielbienia samemu do siebie...hihihi Ja napisze od siębie-Panie Bartku jakie pan zdjęcia są wspaniałe !!hihi Jestem cała w skowronkach i też do pana napiszę. Marzyłam całe życie aby mieć takie zdjęcia itd

Gość xxxodpoxxx
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... nie wiem o co chodzi, ale naprawde wyslalam maila.. i npawde mi zalezy:)

Gość xxxxhhhxxxxx
Mnie też bardzo zależny takie piękne zdjęcia. Nigdy takich ślicznych nie widziałam. Też wyśle maila. Mam nadzieję ze jeszcze będą wolne terminy. PIĘKNE ZDJĘCIA Też to piszę naprawdę