Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_23

proszę o radę ciężarne mamusie z Łodzi

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie i ich brzuszki jestem z Łodzi jestem w ciąży i mam zamiar rodzić w Madurowiczu czy któraś z Was rodziła tam i mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza z tamtego szpitala, ja za bardzo nie mam się kogo zapytać bo większość moich znajomych rodziła w Matce Polce ja tam nie chce rodzić. Jak możecie to odpiszcie Pozdrawiam

biorąc pod uwage ze jestem pod koniec 4 miesiąca i wszystko jest ok małe prawdopodobieństwo aby twoje życzenie się spełniło

ania, nie przejmuj się tymi głupimi wpisami!! zycze Ci wszystkiego dobrego :)

wlasnie, glupie wpisy, po co w ogole tacy ludzie tu wchodza. Brak slow zycze ci pomyslnosci w ciazy i udanego porodu :-)

Gość betttyyyyyyy
ja co prawda w ciazy nie jestem poki co :-( ale mieszkam w łodzi i jestem pielegniarka.Znam swietnego gina-nazywa sie dr.Baradyn ale on pracuje w Rydygierze.Zastanow sie-madurowicz to moim zdaniem sredni szpital do rodzenia dzieci-rydygier jest duzo lepszy pod wzgledem atmosfery.Wiem to z praktyk oraz z doswiadczenia kolezanek (pielegniarek i poloznych)ktorych juz kilka rodzilo w tym szpitalu i bardzo sobie chwaliły.Wszystkiego naj dla Ciebie i Dzidzi :-) gdyby cos to pytaj

Gość milena 24
ja póki co nie uslyszalam jeszcze pochlebnej opinii o CZMP:( sama chodze tam do lekarza- jestem w 14-tym tygodniu ciazy i nie jestem zadowolona z opieki:( wiem jednak, ze nie mozna mierzyc wszystkich jedna miarka- ile osob tyle zdan.Sama rowniez zastanawiam sie nad wyborem szpitala.

Gość mama101
Jordana(tylko mają zamknąć ale nie wim kiedy) ja tam rodziłam no i Rydygiera z opini koleżanek.CZMP jest dory dla wcześniaków (mają dobrą aparaturę) ale opieka taka sobie też z opini koleżanek.Pozdrawiam:)

Gość ana_hubik
czesc ania_23 ja rodzilam w Madurowiczu i milo wspominam pobyt. lekarze w porzadku...pani ordynator z 4 pietra(niestety nie pamietam nazwiska)pomimo tego ze bada tak ze czujesz przez nastepne pare godzin...przesympatyczna Babka!!!polozne z prawdziwego zdarzenia!ja rodzilam w lipcu.rodzacych bylo tyle ze lozek wolnych brakowalo...wiec chodzenia przy nas i dzidziorkach mialy tyle ze az mi ich szkoda bylo...a jednak z usmiechem i porada nie bylo problemow!!!dodam ze lezalam 5 dni(cesarka) wiec moglam sie napatrzec .ciaze prowadzila mi p.dok Ela Bas.baaaardzo fajna babka!!! mam zdrowiutkiego prawie 4 mc synka.

Gość ana_hubik
jezeli bedziesz zainteresowana moj gg 6805174

Gość ana_hubik
jezeli bedziesz chciala spytac jeszcze o cos moj gg 6805174

Gość ana_hubik
jezeli bedziesz chciala spytac jeszcze o cos moj gg 6805174

Gość IwI 20
Moja bratowa rodziła w Madurowiczu