Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
proboszcz lyszkowice

nie ma to jak sie pozadnie wyssrac

Polecane posty

1 minutę temu, Kocham3lcie napisał:

najsmieszniejsze jest to, ze nimfetka tutaj byla tydizen temu i sie pytala co tam u mnie, i chyba mnie lubi, a ze szczerbatym nawet nie popisala xD 

Bo szczerbatego wtedy na forum nie było. Jakby jej pokazał skriny co pisałeś że wygląda jak kosmitka to by nie pisała z tobą 

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Broda może być.

Apropo bo zapomne: prawda to że cygankom rośnie zarost na twarzy?

to nie byl troll tylko nimfette, bo miala nawet avatar krotko obstrzyzonej Marilyn Monroe i napisala dlugi post o byciu trad wife, i tu nie chodzi o zainteresowanie, tylko beke mam ze ze mna popisala a z przemkiem nie xD

• Like 1

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

To był jakiś troI, a ty łyknąłeś jak pelikan. NIKT nie jest tobą zainteresowany, a ty się podniecasz. Ale czego spodziewać się po kimś, kto ma szczątkowe resztki mózgownicy. 

Sama jesteś troll. To musiała być Ona ❤️

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

To był jakiś troI, a ty łyknąłeś jak pelikan. NIKT nie jest tobą zainteresowany, a ty się podniecasz. Ale czego spodziewać się po kimś, kto ma szczątkowe resztki mózgownicy. 

No przepraszam cie bananowa ale czego oczekujesz wchodząc do szamba? Eau de sefora czy daglas? Nie pasuje kompozycja to wypjerdalaj. Może mam zgłosić szambowoz?

1 minutę temu, Flatpak napisał:

Apropo bo zapomne: prawda to że cygankom rośnie zarost na twarzy?

Nie mam pojęcia.

• Haha 1

Wiem, ze nimfette miala kontakt z Katiuszka, bo mi pisala na forum Katiuszka kiedys, ze z Nimfette maja kontakt na priv, moze napisala Katiuszce, ze sobie jakos daje rade xD

Szkoda, ze Katiuszka nigdy nie uslyszala jak gram na perkusji zajeebiscie

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

A czestowales już ukochano prażonymi owsikami? Teraz jedzenie alternatywne jest na tobie i myślę że Twoja sympatja doceni postępowość. 

Wieczorna sama takie coś wpierrrdalasz chyba, bo mi by to do głowy nie przyszło to jest tak obrzydliwe że rzygać się chce

Wiem, ze nimfette miala kontakt z Katiuszka, bo mi pisala na forum Katiuszka kiedys, ze z Nimfette maja kontakt na priv, moze napisala Katiuszce, ze sobie jakos daje rade xD

Szkoda, ze Katiuszka nigdy nie uslyszala jak gram na perkusji zajeebiscie

No miała, to Moje dwie Ukochane Przyjaciółki Najwspanialsze ❤️❤️❤️

ZA TO SŁYSZAŁA JAK CIĘ ALFONS RUC.HAŁ 😂

Edytowano przez Flatpak

a ty szczerbaty nielepszy jestes, tez wymyslasz jakies bajeczki o alfonsach mitomanie pieerdolony

nalezy ci sie za to wszystko co pisales, albo ze daje dvpy za hajs deebilu 

Przed chwilą, Flatpak napisał:

Wieczorna sama takie coś wpierrrdalasz chyba, bo mi by to do głowy nie przyszło to jest tak obrzydliwe że rzygać się chce

Njemozliwe. Mamy to samo gdy świecisz bladym dùpskiem i pustym otworem gębowym mlaszczac przy tym z emfazo

3 minuty temu, Kocham3lcie napisał:

to nie byl troll tylko nimfette, bo miala nawet avatar krotko obstrzyzonej Marilyn Monroe i napisala dlugi post o byciu trad wife, i tu nie chodzi o zainteresowanie, tylko beke mam ze ze mna popisala a z przemkiem nie xD

Bo Przemka wtedy na forum nie było, bo spał 

nie wymyslaj szczerbaty, bo jak tutaj byla katiuszka, a ty pisales ze jestem geejem, to Katiuszka nie wiedziala o czym piszesz, i ze nic takiego na moim forum nie pisalem, wiec skoncz mitomanic frajerze 

poza tym jak tu ostatnio byla, to zapraszala mnie w gory z rodzina, a ciebie nie frajerze xD

ale o ciebie sie nie pytala akurat, a o mnie tak co tam u mnie i o Poetke jeszcze i Mare, a o tobie nic nawet nie wspomniala xD

a ty szczerbaty nielepszy jestes, tez wymyslasz jakies bajeczki o alfonsach mitomanie pieerdolony

nalezy ci sie za to wszystko co pisales, albo ze daje dvpy za hajs deebilu 

Ale to jest prawda i wiele osób tak pisało, ty też to potwierdziłes 

Bo Przemka wtedy na forum nie było, bo spał 

Ty też niebinarny czy osobowość wieloraka?

Przed chwilą, Kocham3lcie napisał:

ale o ciebie sie nie pytala akurat, a o mnie tak co tam u mnie i o Poetke jeszcze i Mare, a o tobie nic nawet nie wspomniala xD

Bo ze mną może mieć kontakt prywatny 

przyjaciolki to byly, ale odbily od ciebie, za to jakim zalosnym mitomanem jestes i ze mnie obrazasz od jakichs schizofrenikow 

z kazdym moze miec kontakt prywatny, nie tylko z toba

a prawda jest tez to, ze ty nimfetke bys czestowal prazonymi owsikami i wypieerdalaj szczerbolu xD

nie wymyslaj szczerbaty, bo jak tutaj byla katiuszka, a ty pisales ze jestem geejem, to Katiuszka nie wiedziala o czym piszesz, i ze nic takiego na moim forum nie pisalem, wiec skoncz mitomanic frajerze 

poza tym jak tu ostatnio byla, to zapraszala mnie w gory z rodzina, a ciebie nie frajerze xD

Już w 2022 roku Mówiłem jej przez telefon że jesteś gejem i masz schizofrenie to nie wierzyła 

Bo ze mną może mieć kontakt prywatny 

Nauczona doświadczeniem woli ci przytakiwać żebyś nie wyebal jej barłogu jak dawid. Bo wie do czego jestes zdolny przystojniaku 

no bo ona jest normalna, dlatego nie wierzyla, a ty leczysz sie na leb i jestes chorym mitomanem, dlatego musisz brac leki na mozg, bo jestes chory xD

ja pamietam jak szczerbaty tutaj spamowal nagimi fotkami Agatki z kamerek, ze sie zalamala i u psychiatry wyladowala xD

4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

A nogi i rence małolat też musi golic?

Ręce i nogi nie, a na klacie mu nie rosną.

• Haha 1

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Nauczona doświadczeniem woli ci przytakiwać żebyś nie wyebal jej barłogu jak dawid. Bo wie do czego jestes zdolny przystojniaku 

Nie mam żadnego Jej barłogu

ja pamietam jak szczerbaty tutaj spamowal nagimi fotkami Agatki z kamerek, ze sie zalamala i u psychiatry wyladowala xD

Toć on sam na kamerkach udawał lejdiboja za żetony zawijając trombe między udami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować