Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elea

chce umrzec

Polecane posty

Gość asia_2
kurde nie dociera do Ciebie Pat i kot, ze dziewczynie cierpi, daruj sobie te komentarze

Gość Elea
Zrobie tak jak mówi Jokasta. Wesele juz całe gotowe , prawie wszystko opłacone, tylko,ze jakos teraz nie barsdzo mnie obchodza pieniadze. CHociaz...co powie moja rodzina??? Słucham glosnej muzyki i nic poza tym nie słysze. zastanawiam sie czy juz dojechal i czy stoi pod drzwiami. Mam na komórce 3 smsy nie odczytane. Boje sie

Gość Elea
Napisał,ze mnie kocha i chce tego slubu,ze stoi za drzwiami i błaga,zebym go wpusciła. Chyab wuszcze

Gość no to chyba ślubu nie będzie
wyłącz komórkę i nie bój się, bo nie masz czego :) to on i pseudo przyjaciółka powinni bac sie Ciebie :) tak nawiasem mówiąc tez mam taką znajomą, która nazywa sie moją przyjaciółką, od lat prowokuje mojego męża. Pół roku temu złożyła mu konkretna propozycję łóżkową. Szmaty są wśród naszych "przyjaciółek" :P powiedz jakiej muzyki słuchasz?

Gość Pat i kot
wpuść go bo stracisz najlepszego faceta pod słońcem

Domyślam się, że musi być trudno, że Rodzina, że znajomi..ale Ci co Cię kochają naprawdę będą przy Tobie, i będą się \"cieszyć\", że to wydarzenie ochroniło Cie przed ślubem. Uwierz jest teraz strasznie...ale będzie jasniej.....az w końcu jasno.

Gość Elea
Słucham Whitney Houston, ale to chyba nie jest dobry wybór... A skad wiesz,ze przyjaciólka złozyła taka oferte mezowi?

Gość Elea
Jokasta, no nie wiemc czy rodzina bedzie zadowolona. Moze z sensacji tak, bo tylko na to czekaja. Niestety taka mam okrutna rodzine. tylko czekaja,zeby miec jakis temat do plotek. Napisał,ze wywazy drzwi jak go nie wpuszcze,ale wiem ze blefuje

Gość Milkaaa
Wpuść go, ciekawe jaką bzdurę wymyśli. Ciekawe czy będzie mógł ci spojrzeć w oczy!!! A potem powiedz mu że to koniec, i żeby wyszedł...

Gość Pat i kot
ok

Ale ta najbliższa Rodzina....kochająca to chyba nie będzie kpić. A Ci co będą to nic nie są warci, olej ich....i nie wpuszczaj...Go bo w zlości, żalu nie podejmuje się zadnych decyzji

wiem, bo wszystko słyszałam, mąż i przyjaciółka nie słyszeli jak weszłam do biura, kiedy ta szmata namawiała go na spotkanie, mąż zdecydowanie jej odmówił, ma niesamowite szczęście, ze to słyszałam, bo trudno by mi było w jego lojalnośc uwierzyć. Najlepsze w tej historii jest to, ze ona zachowuje się jakby nic się nie stało :P

Gość Asienka777
Napisal,ze idzei teraz do domu, ale wróci ... Moze otworze i obleje go wrzatkiem. O rety, ale mi głupie mysli przychodz do głowy.

a faceta nie wpuszczaj, napisz mu smsa że jak nie odejdzie od drzwi to zadzwonisz na policję :) niech idzie kontynuować to co zaczął z twoją :przzyjaciółką:P

nie mów tak! wiem,że Ci ciężko,ale nie poddawaj się! ==> ja ostatnio (zupełnie inna sytuacja) mialam depresję,kłócilam się z narzeczonym,mieliśmy się rozstac i ogólnie przeżywalismy cięzkie chwile. Też chciałam umrzeć! i wyobraź sobie,że dosłownie kilka dni później potrąciło mnie auto! i to naprawdę mocno! polecialam na maskę,rozbilam głową szybę,a jak zaczął hamowac to polecialam 2 metry do przodu na ulicę... lekarze byli naprawdę w wielkim szoku,że nic mi nie jest! zresztą wszyscy gapie,policja,inny lekarze też. mówili że to cud że wyszłam nawet bez złamania... wydaje mi się,że chciano mi pokazac jak łatwo jest stracić życie, nawet przez takie pierdoły...3maj sie buźka!

Gość Elea
Asienka777 kogo?

Gość Elea
Kasianeczkaa, wspólczuje, ale pewnie masz racje, wszyscy macie racje, ale co ja mam robic . Dzis nie otworze, ale co potem

Gość Elea
Otworzyłam, powiedziałam,zeby odszedł , powiedział,ze jesli go nie wpuszcze to odejdzie i ne wroci juz nigdy. Powiedziałam,ze o niczym innym nie marze. Kretyn jes=den, jeszcze mi stawia warunki. Niech spada do swojej kochaneczki. I ja z tym człowiekiem planowałam slub...

Gość Pat i kot
Będziesz tego żałować suko

No i dobrze się stało no nie? Chyba jakiś dobry duszek nad Toba czuwa :) Nie martw się jutro będzie piekny dzień :)

Gość xmxw
ELEA BEDZIE DOBRZE TRZYMAJ SIE SZKODA TWOJEGO ZDROWIA DLA TEKIEGO debila!!!!!!!!!!!!szkoda ze niejestem twoim bratem to bym u kurwa pokazal ,sorry ale sie zdenerwowalem na tego dupka WIESZ NAWET SZKODA TWOICH LEZ .

Gość Elea
dzieki za wszystko. Jak troche dojde do siebie to mu sama co nico ukrece

Gość Pat i kot
To nie jest tak jak myślisz. Wyciągasz zbyt pochopne wnioski

Gość współczuję naprawdę
ale myślę że nie jest Ciebie wart!!! a napisz czy wcześniej przejawiał jakieś skłonności do podrywania dziewczyn w Twojej obecności czy był lekkim flirciarzem czy w życiu bys się po nim nie spodziewała bo był spokojny???

Gość Elea
Pat i kot, podtrzymujesz mnie na duchu

Gość Elea
Sama nie wiem juz jaki był. Wszystko mi sie miesza. Jest lekarzem i to ginekologiem, ma 31 lat. Wysoki, przystjny i na pierwszy rzyt oka bardzo powazny. Na poczarku juz to ze jest ginekologiem mi sie nie podobało, ale przebolałam, w koncu to praca. Na przyjeciach był cichy i dobrze ułozony. Chyba bym sie po nim zdrady nie spodziewała. I to z kim

Gość Pat i kot
Myślę że nie można być takim egoistą. Pomyśl jak było im dobrze. Bóg dał nam możliwość odczuwania przyjemności więc nie odbierajmy sobie tego. Ale ty oczywiście myślisz że wszystko należy do ciebie

Pat i kot : lubie koty ale ty mnie wnerwiasz tym twoim ironicznym poczuciem humoru :P

Gość Elea
Pat i kot, jak mozesz draniu