Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elea

chce umrzec

Polecane posty

Gość no to chyba ślubu nie będzie
ide spać 😴 Elea gratuluję pozbycia się chwasta :) Mimo wszystko spokojnej nocy Ci życzę.

Gość elea
dzieki, ja chyba zasne z płaczu

Gość elea
dobranoc

naprawdę współczuje i mam nadzieję,że facet dostanie na co zasługuje, odpuśc sobie to naprawdę nie koniec świata, 3maj się

brak mi slow na to co Ci zrobil ten facet....... musisz byc teraz silna...ale nie ukrywaj sama przed soba ze jest Ci zle

Elea 🖐️ :):):) 🖐️

Gość Elea
czesc wszystkim, przyszedł do mnie z samego rana i prosił o rozmowe. Wysluchałam jego bełkotu po czym kazałam mu sie wynosic. Zaraz opisze jakie bzdury wygadywał

Gość Elea
Uwierzycie,ze powiedział,ze jestem ta jedyna i ze nigdy nie miał zamiaru przespac sie z inna, ze spał z nia 2 razy. BO to ona go uwiodła i opierwsza go pocałowała, on jej nie kocha

Gość tak moze ci powiedziec
po kazdej kolejnej zdradzie...a ze do tego jest zdolny pokazal juz przed slubem :)

zdradzil Cie raz zrobi to drugi niestety :( nie wracaj do niego!! nawet jakbys wrocila to zawsze Ci to bedzie na sercu lezec, a on niech wie co stracil!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Elea
nie ma mowy,,zebym do niego wróciła, powiedziałam dzis rodzicom. Slub odwołam najszybciej jak sie da, własnie w komputerze tworze odpowiednie powiadomienia. NIestety straciłam duzo pieniedzy

Gość G-Fox powraca
Puść to w niepamięć a za kilka dni będziecie się z tego śmiali

Gość matrucha
najwidoczniej ten facet nie byl ciebie wart. Nie masz sie co martwic, wile kobiet przezywa podobne sytuaqcje. Uswiadom sobie ze mogl robic to wczesniej i wciaz cie oszukiwac. Nie łam sie mała napewno za jakis czas poczujesz ze tak bylo lepiej dla was obojga :-(

Gość Elea
pewnie tak, ale łatwo mówic...

Gość Elea trzymaj sie ciepło
kochana 👄

Elea :) miło Cię widzieć :) nie ma co żałować pieniedzy, ciesz się, że w samą porę zobaczyłaś jego prawdziwą twarz. Trzymam za Ciebie kciuki, dzielna jesteś dziewczyna :) Życzę spokoju, nowych szczerych przyjaźni i poznania tego właściwego faceta 🌻

Gość Elea
musze jakos poprawic sobie humor, jutro wolne wiec dzis sie upije :(

Gość Elea
do no to slubu nie bedzie: na facetów juz nie spojrze

Elea jestem pełan podziwu dla Ciebie, że tak dzielnie dajesz sobie rade. Ja to bym chyba załamała się psychicznie:( dobry wybór. zasada, zdradził raz. powtorzy to 1000razy. niestety. powodzenia:)

echh babo spojrzysz spojrzysz, czas leczy rany :):):) Jeszcze poznasz wartościowego faceta, są tacy, naprawdę, jeden z nich już wprawdzie jest zajęty to mój mąż, ale oprócz niego na tym świecie są ich setki, tysiące, miliony :) Trafnych wyborów Ci życzę :) Jak to było? Jeżeli kochasz sercem patrz :)

Elea, jestem z Tobą, trzymaj się cieplutko....a upij sie jesli chcesz, ale tylko raz i tylko dziś, a wraz z tym alkoholem zapij całą gorycz i narodz się na nowo. Przed Tobą mnóstwo nowych rzeczy, nowych mężczyzn.....teraz tak Ci się tylko wydaje, że nie.....nowy świat przed Tobą. Zapeweniam

Gość Elea
nie moge myslec

jesssuuu..jakie to starzne..wspolczuje tobie z calego serca..mi tez nie chce sie zyc..bylam 4 lata z kolesiem .slub byl w planach..dowiedzialm sie ze mial inne dziewczyny..zakonczylam zwiazek..minal juz miesiac od rozstania..dalej mnie boli to wszysko..ale daje rade...trzymam kcuki za ciebie...powodzenia

Elea? Ale Rodzice są z Tobą? znaczy rozumieją Twoją decyzję, wspierają Cię?

Gość Elea
Nie powiedziałam rodzicom co sie stało, bo było mi wstyd. Powiedziałam tylko,ze odwołuje slub i jest to moja decyzja. Powody zostawie dla siebie. Oczywiscie nalegali, mama krzyczała, tata milczał. Ale nie chcialo mi przejsc przez gardło to co sie stało.

Gość opaska
trzymaj sie. na pewno bedzie dobrze. teraz masz czas przede wszsytkim dla siebie i nie musisz go dzielic z takim pajacem. zmien siebie, pokaz mu ze jestes szczesliwa i niech zaluje do konca swych dni, ze cie stracil!! usciski🌻