Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasierota

Dlaczego niektore kobiety nie chca wychowywac swoich dzieci?

Polecane posty

Gość takasierota
wydaje mi sie ze nie wplywa to jakos szczegolnie na moje zycie,tym bardziej ze mialam udane dziecinstwo, bylam otoczona osobami ktore mnie kochaja i nadal czuje sie kochana. Zastanawia mnie tylko co ONA czuje jesli wogole cos czuje.

Gość taka matka
Przeczytałam Twoją wypowiedź i nie mogę zrozumieć takiej kobiety wogóle. Może spróbuj się cieszyć tym, ze masz ojca. Ja nie wiem jak można zostawić dziecko i wogóle się nim nie interesować. U mnie jest troche inaczej, to ja dbałam o wszystko. Były tylko chulał, aż poszedł sobie w siną dal. Podczas sprawy jeszcze "wykazywał zainteresowanie", żeby nie przegrać chyba. teraz wogóle z dziećmi się nie kontaktuje. To też nie jest normalne. Dziecku jakby na to nie patrzeć kogoś zabrakło, oszukał je. Ja myślę, że lepiej wogóle nie wiedzieć kto jest ojcem niż doczekać tego co moje dzieci. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość takasierota
Dziekuje za slowa otuchy i zainteresowanie. Ja tez znam wiele przypadkow dzieci ktorych rodzice rowiedli sie i to MATKA wychowywala dzieci.A ojcowie roznie, interesowali sie lub nie.Swoja droga ten los jest przekorny, jedni bardzo staraja sie o dziecko a inni choc maja je nie zalezy im na nim.