Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żądna zemsty

Zemsta na przyjacielu proszę wejdź!!!

Polecane posty

Gość Żądna zemsty

Jak się zemścic na kims kto przez 5 lat udawal Twego przyjaciela,(robil to umiejetnie) pozniej narobil ci nadziej, rozkochal byl z toba przez m-c a nastepnie traktoeal cie jak zwykla znajoma nie pamietajac o tym co deklarowal. Jak sie zemscic????? Ja musze bo nie popuszcze co innegio gdybym znala go rok, 2 ale nie tyle czasu to byla ostatnia ososba ktora podejrzewalabym o takie skurwysynstwo!!!!Prosze o rady tylko bez dziecinnych i chamskich komentarzy!

Gość zemsta
wraca jak bumerang

Gość grzesznaa.....
nie wolno sie mscic :O pomysl o tym spokojnie

Gość Najlepsza zemsta jest olac
Olej go nie odzywaj sie albo powiedz mu np ze byl kiepski w lozku ze sama za siebie sie wstydzisz ze pokochalas takiego smiecia bez zasad moralnych

Gość ojj ja mialam to samo
kucze i wiem jak czujesz... ja ososbiscie zerwalam kontakt z nim calkowicie z dnia na dzien wygarnelam mu wszystko co mi siedziala na serduchu i zerwalam znajomosc wybeczlam sie strasznie i mi przeszlo troszke tzn uspokoilam sie ale tez zycze mu nie za dobrze niestety:D nie mielismy az tak dlugiego stazu bo tylko 2,5 roku ale nie wiem czy to co zmienia ehh narazie wiem ze teskni ale trudno ja juz wole tak jak jest ...nie chce do niego wracac szacunek zaufanie i wszystko minello bezpowrotnie.... pozdrawiam i trzymaj sie dzielnie !!:)

moze on ciebie nie traktowal jak przyjaciela? moze to byla przyjazn tylko z twojej strony? faceci nie przepuszcza zadnej panience, jesli maja okazje sie pobawic, a przyjaznic moga sie z....innym facetem. Albo z psem ;)

Gość smerfetka2005
A ja bym sie zemscila i to tak ze by popamietal mnie do konca zycia.Nawet sie nie zastanawiaj!!!

Gość mysliwy z boru
a czego ty oczekiwałaś?? przez 5 lat cie nie ruszył, w koncu uległ jak kazdy facet, ale przekonał się że nie jesteś tą jedyną i sobie odpuścił. a ty chcesz zemsty? normalna jestes? zastanów się nad sobą!

Zgadzam się z myśliwym z boru,widocznie Ty żądna zemsty nie traktowałas go jak przyjaciela tylko chciałaś czegoś więcej.Albo przyjaźń albo kochanie,a zeby było i to i to to musi dwoje chcieć,nic na siłę.Pozdrawiam

Gość muflonn
żądna zemsty --------> żałosna jestes

Do kogo ty masz pretensję. Po prostu wierzyłaś w to co chciałaś i koniec. Pomyłki każdemu się zdarzają, tak w życiu bywa. Daj sobie spokój z zemstą, to nic tobie nie da, tylko możesz się ośmieszyć. :-D

Gość Żądna zemsty
On nie ulegl tylko ja uleglam!! Ten smiec powiedzial ze chce ze mna być, ze mu bardzo zalezy itp. Rizpierdolil moj jeden zwiazek bo ja wybralam jego i co teraz z tego mam???? Wyrzucilam z siebie wszystko popwiedzialam kim jest a on liczy ze mi przejdzie i znow bedzie jak kiedys!!!!

Gość Egzekutor_Dlugow
wynajmij kogos takiego jak ja. polamie mu obie rece i obie nogi. Jak nie masz kasy to zaplacisz w naturze. co ty na to?

Gość Pani od hot dogów
Ludzką rzeczą grzeszyc a boską przebaczac ;/ czy jak to cholera szło :classic_cool:

Gość hhhhdssf
zemsta...oj jesli tak zrobisz to kiedys ktos bedzie ci mogl zrobic podobnie...wiec uniknij tego...zadzwon do niego lub napisz list ze rzucasz na niego klatwe i teraz jesli bedzie sie kochal z jakas laska to zawsze bedzie mial przed oczami swoja matke, bo tylko takie szmaty bedzie posuwal, a jesli chcesz sie na nim zemscic to rozpusc plotke wsrod znajomych(bo pewnie znasz jakis jego znajomych), ze rozstalas sie z nim, bo ma jakiegos syfa na kutasie i nie chcialas sie zarazic...to go zaboli :)

Gość MaskOta
Znam przypadek gdzie dziewczyna miala niemal identyczan sytuacje jak ty, wynajela prostututke ktor byla zarazona wirusem HIV zaplacila jej zeby tamta zbajerowala faceta i zarazila go. Od tej pory minelo 4 lata a koles wyraznie schudl i wyglada jak wrak. Nie polecam tego ale chce naswietlic do czego zemsta i zranione uczucie moze doprowadzic :(

Gość dostal co chcial
starczylo mu zapalu na miesiac,samo zycie. Tak bywa, bylo i bedzie. Postaraj sie zapomniec

Gość monkeys are good people
>Żądna zemsty Zgwałć go. ;)

prosisz o rady bez dziecinnych komentarzy, wybacz, ale zemsta na kims, kto mial kochac ale jednak nie wyszlo jest juz sama w sobie infantylnym pomyslem przemysl to na spokojnie, daj sobie czas, zeby ochlonac, moze jutro spojrzysz na swiat inaczej, czego szczerze ci zycze

Gość gvbnnnnnnn
MaskOta Znam przypadek gdzie dziewczyna miala niemal identyczan sytuacje jak ty, wynajela prostututke ktor byla zarazona wirusem HIV zaplacila jej zeby tamta zbajerowala faceta i zarazila go. Od tej pory minelo 4 lata a koles wyraznie schudl i wyglada jak wrak. Nie polecam tego ale chce naswietlic do czego zemsta i zranione uczucie moze doprowadzic Za cos takiego...oj kurcze...facet glupi bo stuknal kurwe...ale to tak jakby on w zemscie zarazil cala jej rodzine,ciekawe jakby sie czula gdyby jej rodzina umierala na jej oczach...zemsta zemsta, ale nikt nie ma prawa odbierac nikomu zycia...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ajlawiu
To ty to sobie wmówiłaś On był poprostu miły

do wszystkich \"mscicieli\": wyobrazcie sobie, ze kiedys bedziecie mieli dzieci wyobrazcie sobie, ze te dzieci popelnia blad, albo po prostu nie odwzajemnia uczuc wyobrazcie sobie, ze ktos bedzie chcial je za to ukarac wyobrazcie sobie, co bedziecie wtedy myslec, czuc wyobrazacie sobie ze zemsta dalej bedzie slodka?

Gość katalogaovon
dziwię się, że przez 5 lat nie zorientował się, że jesteś psychiczna...

Gość Żądna zemsty
Przez niego rozpadl sie moj zwiazek a wlasciwie on go rozwalil bo jak wyczulam ze on jest szują i cos kreci to zerwalam z nim wszelkie kontakty , po czym on zaczal do mnie wydzwaniac , przepraszac ze chce wszystko naprawic itd... powiedzial ze zalezy mu na mnie bardziej niz na przyjaciolce, ze go pociagam i cos czuje i zebysmy sprobowali od nowa. wiedzial ze go kocham i zgodzilam sie na to zrywajac z obecnym partnerem( bo nigdy nie jechalabym na 2 fronty). Sielanka trwala mieisiac i znow pokazal swe prawdziwe oblicze.I co nadal uwazacie ze jestem psychicna chcac sie mscic??? Ten gnoj jest na tyle bezczelny ze nadal probuje sie ze mna kontaktowac mimo ze zwyzywalam go. to jakis psychol albo masochista!!!

Gość Megi24
Żądna zemsty: Ja Cię popierem - zemścij się na nim. W życiu trzeba ostro grać i wyrównywać rachunki. A Ci co piszą, że należy być biernym i pozwalać sobie w kaszę dmuchać to jakieś pierdoły pisane przez ludzi nie umiejących walczyć o swoje. Pozdrawiam ! Daj mu solidną nauczkę!

Gość daj mu nauczke
tak zeby poszło mu w buty i to ostro!!!!!! popieram Cie całkowicie

Gość Żądna zemsty
Tylko nie wiem w jaki sposob mam sie zemscic :( Zycze mu zeby zostal impotentem albo ciezko zacharowal to wredy mu sie odechce bawic cudzymi uczuciami i wykorzystywac ludzi!!!!!!

Gość Tak jestes
chora i się lecz. Nie masz debilko wyobrażni. a co by bylo gdyby facet którego ty zostawilas i nie chcesz z nim byc zaczął by sie mścić na tobie? Uważam , że facet bardzo dobrze zrobił bo jesteś odrażająca Robi