Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaExperymentujaca

Zero am am po 18 i zero slodyczy-kto dolaczy?

Polecane posty

Od dzisiejszego dnia nie jem slodyczy i zadnych posilkow po 18stej, no moze jakis owoc.Czy takie postanowienie zapewnie mi jakis spadek wagi?

wątpię...ale nie rezygnuj z tego postanowienia! bo do tego wystarczy troszeczke nawet najprostszych ćwiczeń i bedzie git;)

ps. dołączę bo dawno tego nie robiłam:) ale naprawde fajnie tak wstać rano z płaskim, nie narzartym brzuszkiem:) gorzej po śniadaniu;)

mi wlasnie jedna dietka sie nie udala, ale po 18 nie jem od paru dni i sie bede starala wytrwac. tylko ze slodyczami gorzej... :/

Ja od paru dni tak robię + jeszcze trochę mniejsze porcje. Może efektów wielkich nie widać na razie, ale czuję się lżejsza i brzuch mi się troszkę spłaszczył :-) Jeśli nie masz nadwagi tylko chcesz poprawić trochę sylwestkę, to myślę, że dieta jest ok. Nie będzie szybko ale na pewno zdrowo :)

słyszałam już jakiś czas temu o tym sposobie i powiem szczerze , że jest to napewno dobry sposób - tak jak ktoś wspomniał przynajmniej rano nie będzie efektu przejedzenia i napewno warto wieczorem po 18 - tylko nie bezpośrednio po posiłku - wykonać choć kilka prostych ćwiczeń:) trzymam kciuki to napewno dobry sposób + ograniczenie słodyczy - pozdr

Gość rycynuska
ja juz tak praktykuje od tydodnia i jest ok,i zamierzam trzymac tak dalej!dobrze mi idzie.powidzonka

Gość iggaxx
ja tez chce,dzis byl pierwszy dzien a teraz juz tak glodna jestem...wspierajcie mnie,inaczej nie dam rady....................

ja sie niestety wczoraj zlamalam-mam okres i okropny apetyt poza tym humor nie dopisuje wiec zatopilam swoje zle samopoczucie w slodyczach kolacje tez poznawo zjadlam ale dzis znow wracam do postanowienia.Gorzej tylko z tymi cwiczeniami-len na calego ale moze jakos sie przelamie;) a Wam jak idzie?pozdrawiam

Czesc dziewczyny! ja tez od kilku dni jestem na diecie, zmniejszylam porcje posilkow, no i do tego troche cwiczen co wieczor, a kolacji tez nie jem, oprocz jakiegos owoca, lub kefir naturalny (polecam jesli bedziecie go pic codziennie, taki jeden duzy, poprawi wam sie przemiana materii, a po nim na pewno juz nie bedziecie czuly glodu wieczorem). jeszcze postanowilam po schodach chodzic (na 6 pietro) moze cos mi pomoze na nozki i posladki? jak myslicie? wiec Dolaczam do was i mam nadzieje ze sie nam wszystkim uda :) pozdrawiam

hej dziewczyny :) ja juz nie jeden raz probowalam taka diete... ale milosc do slodyczy okazywala sie u mnie silniejsza ;) lecz juz postanowilam... od dzis zero slodkosci ;)

Gość slodkiego_milego_zycia
Ja niestety po 18-stej dopiero zaczynam jeść pożądne posiłki, wiem, że nie powinnam, ale mimo wszystko trudno mi się powstrzymać. Ostatnio to naet jakieś frytki były o 22. Znowu polubiłam kaszkę mannę. Jem ciągle, dużo Nigdy nie miałam problemów z nadwagą, bo szybko spalał mój organizm, a teraz proszę bardzo nie jestem już nastolatką i wszystkie smakowite kąski wchodzą tam gdzie nie trzeba, a ja nigdy nie musiałam uważać z jedzeniem i nie mogę się przyzwyczaić do nowej dla mnie sytuacji- TYCIA. Do tego wszystkiego, mam siedzący tryb pracy , wyobrażacie sobie 8 godz. siedzenia i .... jedzenia. Polećcie mi coś, jakąs diete. Pozdrawiam

Gość czekoladowa promocja
stosuję już kilka m-cy taką zasadę - nie jem po 18;00. Oprócz tego wypijam herbatę czerwoną po każdym posiłku i waga na początku szła mi w dół, a teraz stoi w miejscu. myślę że4 jakbym dorzuciła do tego kilka ćwiczeń to jeszcze trochę bym schudła, ale narazie nie chce. Ważę 52 kg i wygladam dobrze. :-)

Gość hihi źle zrozumiałam
myślałam, że ta 18 oznacza wiek i już chciałam napisać, ze na www.mydziewczyny.pl był (moze dalej jest) artykuł, ile szkody robią różne diety w tym wieku dziewczynom :P ale spoko, po 18.00, to luz :D każdy dietetyk Ci powie, że to wyjdzie tylko na dobre

Zawaliłam... ale poprawię się bo mimo iz mam 18lat i nie powinnam stosować diet to wiem że nie jedzenie po 18 moze wyjśc tylko na dobre.Przynajmniej żołądek w nocy sie nie męczy.CO do schodów to wchodzenie na 8 piętro dużo mi dało:) tesknie do lata, wtedy jest duzo łatwiej uprawiać jakiś sport...