Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecona

od jutra o nim NIE myślę

Polecane posty

Gość oświecona

amen!

Gość futerko
no to masz jeszcze trochę czasu do północy:P

Gość opaska
to ja sie dolaczam do tej swiatlej mysli. chociaz nie wiem czy to przetrwam... to chyba trudniejsze niz dieta:P

Gość oświecona
:-D no tak, jeszcze się trochę pomęczę :-O

Gość oświecona
Opasko niestety racja, dlatego musimy się wspierać ;-)

Gość futerko
olać ich, jeśli nie doceniają Waszych futerek dziewczęta:D

Gość opaska
mam nadzieje, ze nam to wyjdzie. a z jakiego powodu nie chcesz o nim myslec?

Gość kocica miał miał
Łatwo powiedzieć. Codziennie od 4 lat to sobie wmawiam. A moje myśli są wręcz obsesyjne,tkąe jest to raczej nie realne żebym od jutra....

Gość to nie tak trudne......
jak bardzo sie chce :P, ale ta ciekawosc...:O ona zaprowadzila do zguby niejedna/ego :)

Gość oświecona
z powodu niedoceniania mojej cennej osoby, no i ogólnie, zaniedbał, doprowadził do moich wobec niego wyrzutów, nie zrozumiał, ja się rozczarowałam, potem jemu się nie spodobała moja reakcja no i... (rozumiesz coś z tego? bo nie wiem czy dalej opisywać :-O)))

Gość oświecona
a Ty Opasko? z jakich powodów podejmujesz to wyzwanie?

Gość to nie takie trudne
coz, kazdy popelnia bledy, nikt nie jest idealny, wielka szkoda, ze nie stac Was bylo/jego na szczerosc wczesniej :O

Gość opaska
hmm, moja historia w pewnych momentach przypomina twoja. rozstalismy sie z mojej inijatywy i po jakims czasie zrozumialam (on chcial powrotu caly czas), ze jednak chce byc znowu razem. odkad mu uswiadomilam, ze nadal go kocham, on mnie w pewnych sprawach ignoruje, "olewa"... mimo ze tez chcial sprobowac od nowa. to taka jakby kara... nie chce juz o nim myslec, bo obawiam sie, ze i tak z tego nic juz nie wyjdzie.

Gość oświecona
Opasko uderzające podobieństwo zachowań i odczuć, naprawdę

Gość opaska
zostalo juz tylko pare minut na wspomnienia:) moze po polnocy rzeczywiscie uda nam sie rozpoczac nowy etap... choc tak szczerze mowiac... troche w to watpie. ale zawsze mozna sprobowac. ja zmykam spac. jutro zajrze i pochwale sie jak mi poszlo nie myslenie o ty cholernym buraku:P dobranoc oświecona 🌻

Gość oświecona
tak, czas na sen! szkoda, ze samotny, ale co zrobić :-( dobranoc 🌻

Gość oświecona
mojego oświecenia ciąg dalszy ---> rano spojrzałam na siebie w lustrze, ładna twarz, radosne oczy, dobra figura, życie jest piękne, zasługuję na wiele dobrego, jemu też życzę szczęścia :-D

Gość oświecona
poddaję się, nie mogę o nim nie myśleć :-( a więc zmieniam plan - od dzisiaj myślę o nim INACZEJ!

ja bym jednak obstawała za tym, żeby NIE myśleć, może to i trudniejsze, ale za to efekty dużo lepsze :)

Gość oświecona
niestety okazuje się, że łatwiej powiedzieć niż zrobić :-( nikt jeszcze tyle dla mnie nie znaczył, ale musi być ok :-)

Gość opaska
witam. nie napisze nic odkrywczego, ale cizko nie myslec o nim:( ciekawe na jak dlugo bede na to skazana..

Pwnie, że łatwo pisać... ale zrobić też się da, wiem coś o tym ;)

Gość oświecona
ja w tej chwili nie chcę nikogo innego, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zechcę, bo tak naprawdę niewiele tej miłości w moim życiu było :-(

Gość oświecona
Opasko czy masz czasem nadzieję, że może jednak jeszcze wszystko się ułoży i będziecie razem?

Gość opaska
Oświecona--- nawet nie czasami, tylko caly czas. wlasciwie, to czesto widze rozne sygnaly, znaki, ktore wyraznie przemawiaja za tym, zeby to wreszcie skonczyc. a ja glupia i naiwna, zdajac sobie z tego sprawe, nadal marze o polepszeniu sytuacji. i wierze, ze bedzie dobrze, tak jak na poczatku...ale wiem, ze to prawie nierealne.

Gość oświecona
oj, u mnie dokładnie to samo :-(

Ja każdego wieczora powtarzam sobie \"od jutra nie odbieram od niego telefonu\" i co .... . Zawsze odbieram, a jak nie mogę bo jestem zajęta w pracy to mam wyrzuty sumienia, ze nir odebrałam i zaraz oddzwaniam. Jaka ja jestem głupia, wyrządza mi taką krzywdę, aj to ciągnę, pomóżcie, chcę to skończyć, ale mam zbyt mało sił.

Gość oświecona
to się chyba nazywa "związek toksyczny"! trzeba znaleźć odtrutkę, ja zaczęłam szukać i nie spocznę póki się nie "odtruję" ;-)

napisz sobię kartkę \"Od jutra o nim nie myślę\" i powieś gdzieś nad łóżkiem, obudzisz się rano i pomyślisz,że to w sumie od jutra i tak codziennie