Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

targa

Jak zapomniec ??????????

Polecane posty

KAZDY DZIEN TO HISTERIA I WEWNETRZNY NIEPOKÓj, zostawil mnie po 2,5 r bylo cudownie chodz mieszkalismy 100 km od siebie miłośc jakiej w książkach nie można spotkac,ale miesiac temu po malej kłótni powiedzial ze mnie nie kocha nic do mnie nie czuje,świat sie zawalił bo bardzo go kochałam i nadal kocham.było juz mieszkanie załtwione i wogóle plani i nadzieje ale chłopak nie dorósł do odpowiedzialności dla niego wazna jest zabawa koledzy i imprezki,ma juz inna do tego małolate którą sobie wychowa i niczego mu nie zabroni ja miałam charkter i pazurki, pogodziłam sie z tym ze juz nei chce byc ze mna nie zmusze go do miłosci nic nei poradze chodz bardzo tesknie i cierpię wiem ze nie chce juz takiego człowieka ze był dulicowy ze jest inny ze to nie ta osoba którą pokochałam w piatek nasze urodzinki jestesmy z tej samej daty 11.11 ja spedze je sama a on z swoja nowa dziewczyna.. wspomnienia są najgorsze nie dają mi zyc rozstrzesuje kazde jego słowo az trudno uwierzyc ze mógł mi to zrobic tak pieknie mowil i taki byl kochany..nie ruzmiem dlaczego co sie stało oczywiscie mnie obarczył całą wina za wszytsko...jak mam zapomniec takie uczucie ,jak zapomniec o nim i życ normalnie był najważniejszą osobą w moim zyciu.....poradzcie...:(

Gość oświecona
oto jest pytanie!

Gość xaxaxa
Najlepszym lekiem na stara/nieszczesliwa miłość jest nowa miłość !! Uwież, sprawdzone w 100 % przez setki ludzi !

Gość oświecona
pewnie tym setkom "nowa miłość" przychodzi znacznie łatwiej niż mnie, ciekawe dlaczego np. ja taka mało "kochliwa" jestem, i zdarza mi się to niezwykle rzadko

Gość xaxaxa
bo nie wolno rozpaczac, tylko na przekór wszystkim wyjśc życiu na przeciw, a nie siedziec w domu i użalać się nad sobą !

Gość doswiadczonanieznajoma
musisz spokojnie poczekac! i co najwazniejsze, nie zamykaj sie w sobie, wyjdz do ludzi! to pozwoli ci zapomniec. Po jakims czasie wszytko minie i znow sie zakochasz. Moze tym razem w kims lepszym :] 3 maj sie TARGA :]

Gość HA....
Chce sobie wychowac małolatę, znam takiego, znajomy rodziny, starszy pan poznał młodą dziewczynę bo chcial sobie ją wychować ... i wiesz co ona go zdradza i pewnie bedzie rozwód ... To fakt :-D Wiesz po prostu żeby zapomniec musisz nie wspominać, tylko myslec o teraźniejszości i przyszłości ... Przede wszystkim wyjdź z domu, spacery, spotkania ze znajomymi ... dużo dają, tylko nie opowiadaj o swoich osobistych sprawach ... Nie siedź przy kompie, wyjdź z domu ... Wierz mi czas na pewno leczy rany ... Myślę, że po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego chłopaka, ale wszystko przed tobą, pozdrawiam i życzę szczęścia ... :-D Miła