Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penelopa skalska

dlaczego cilest jest taki drogi?

Polecane posty

Gość Aker
gdzie tak dokładnie?

Gość mitgard
A swojej żonie w szczecinie kupuje za 28zl...

We Wrocławiu kupuję cilest za 28,90 w aptece magicznej (całodobowa). boczna ulicy jedności narodowej :) Jesli ktoś wie gdzie taniej we Wrocku to dajcie znać kobietki :) pzdr.

Gość nokia3410
dla dziewczyn z katowic- ostatnio w aptece studenckiej na osiedlu tysiaclecia (jest to apteka 24h) cilest kupilam za 28, 50 zl

Gość cilestowa
w katowicach w Auchanie jest Cilest po 28,32 zł

Gość PIEKNA
W WADOWICACH ZA 19.50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość honeyyee
ostatnio potanial i mozna go kupic za niecale 20zl wlasnie!

Gość kloska
jest moze ktos z torunia i wie ile w toruniu kosztuje trojpak cilest bo musze kupic i nie wiem na ile sie przygotowac

Zaskocze was. Mieszkam w malym miescie (70 tys. mieszkancow) i zakupilam niedawno moj pierwszy plasterek Cilestu za 16.62 zl, a w innej aptece zapytalam z ciekawosci o cene i powiedziano mi, ze kosztuje troche ponad 17 zl.

Gość Szaroczarna
a ja na opakowaniu Cilestu mam cene 17,60 a jako ze miałam recepte to zapłaciłam ciut mniej....

Gość 2006niewiadomaWIELGA
jA ZA cILEST ZAPŁACIŁAM WE WRONKACH(KOŁO POZNANIA) 20 ZŁ ZA OPAKOWANIE CILESTU BO PAN W APTECE POWIEDZIAŁ ZE PROMOCJA TAKA

Gość Koliberka
Hej ja jestem z Wroclawia i na Gaju (apteka na Krynickiej-Pharm Express) za Cilest 21szt. place 18.99zl - nie wiem jak jest w innych, musze popytac... ale te 19zl nie tak zle w takim razie, a myslalam, ze to i tak jest drogo... ;/ pozdrawiam

Gość Industrialna
Dziewczyny, gdzie wy kupujecie taki drogi Cilest? Ja za swój płacę w Krakowie 15,99 :)

Cilest jest najtanszymi tabletkmi o jakich slyuszalam :P ja place za Cilest w Krakowie w aptece w Czyzynach w Carrefourze(Euro apteka) 20,04 zł :)) Pozdrawiam

Gość maida
We wroclawiu jest kolo konsulatu niemieckiego na podwalu ginekolog i tam za 2 listki zaplacilam 30 zl. wiec wydaje mi sie ze to super cena wychodzi 15 zl/ m-c!! polecam

Gość kristabeleankofan
ja za niego płace 18.50 za jedno opakowanie:]

Gość jaga_1990
ja płacę 13 złotych za opakowanie. Gdynia. tzw. "Apteka za grosz" są tam specjalnie obniżone ceny i leki za 1gr.

Gość Martix
ja we wrocławiu dziś za Cilest płaciłam 12 zł!!! Jest to mój pierwszy listek. Normalnie kosztuje w tej aptece 20 zł.,ale można sobie założyć karte i wtedy miec zniżke:)) Trochę mnie zdziwiła cena bo słyszałam ze jest droższy... w pewnym momecie zwątpiłam czy to ten lek,ale wszystko sie zgadza. Mam tylko nadzieje,że mój organizm go zaakceptuje;))

Gość kivi
moze wyda sie to wam nieprawdopodobne, ale w poznaniu, w pewnej aptece;) cilest kosztuje...16 zł po znizce :)

Gość agwin
Ja kupuję trójpak (63 tab) za ok 51 zł. Pojedyncze opakowanie kosztuje u mnie ok 20-25 zł. Jestem z Warszawy.

w woj pomorskim placilam niecale 18zl ponoc cilest jest na liscie lekow refundowanych.. kiedys placilam ponad 30zl ale jakies pol roku temu potanial teraz jestem w anglii jak poszlam na konsultacje to niezle sie zdziwilam bo dostalam opakowanie cilest na 6 miesiecy za darmo

Gość w podlaskim
17zł minus 10% na kartę stalego klienta

Gość Karooolcia
Drogi? Ja za opakowanie (21tabl.) place 19,90 - wedlug mnie to jest niedrogo, sa tabletki antykoncepcyjne nawet za okolo 50 zl, wiec Cilest do najdrozszych nie nalezy.

Gość no co wy......
hmm zaskoczylyscie mnie tymi cenami....... ja mieszkam w malopolsce w niewielkim miasteczku i w aptece kupuje cilest za 18.70

Gość ja za jedno
opakowanie cilestu płaciłam kolo 17 zl...